Şimdi Ara

Ölücülükte Son Nokta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galericilerle aşık atıp, burnundan kıl aldırmayan satıcılara bu ölücüler az bile.
  • cevabınız güzel ve yeterli olmuş.

çekinmeden arayın lafına çok güldüm yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

Mesajla pazarlığı sadece mezarcılar yapar. Normal.

öyle değil o telefonda gel o fiyat diyor araç başında inkar edip gelmişsin zaten 200-300 daha almak için inkar ediyorlar
  • İlan başlığına pazarlıksız yazın. en son 37ye razıysanız fiyata da 37 yazın. Kimseyle muhatap olmazsınız.
    Ama ilana 40 yazıp belki birine ittiririm zihniyetiyle hareket ederseniz isteyen istediğini teklif eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun daha beterleri var. 26 binlik araca 18 teklif etmişti birisi, yarın (cuma) gelirseniz olur dedim, cevap gelmedi. Sonra başka yerden para buldum, aracı kaldırdım ilandan.

2 ay sonra bu sefer yenilemek için ilana koydum, aynı şahıs yine mesaj atmış 17' ye olur mu diye Ergen misin lan sen, habire mesaj atıyon olur diyoruz yine gelip almıyon diye döşendim bende. Cevap gelmedi tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Nasıl satıcı istediği fiyatı söyleyebilirse alıcı da söyler bunda garip karşılanacak ne var ki. Adamın verdiği fiyat hoşunuza gitmediyse olmaz diyin gülün geçin. Şunu da ekleyeyim keyfe keder satıcı (oldukça saçma bir tabir.) oldukça fazla piyasada. Aracını satanların %80 i malının ederinin %10 u 20 si kadar yüksek yazıp kerizini bekliyor. Ne demiş nasrettin hoca ya tutarsa...

evet kişi istediği fiyati verirde alirda, ancak son 37000 olur denen araca 30500 vermek dangalikligin daniskasidir. yuksek bulduysa kesesine göre araç baksın. şark Kurnazligina gerek yok. ancak bu dediklerim piyasanın aşırı şişkin olduğunu mazur göstermez. 2001 model megan 1 e 27.000Lira, 2004 honda civic e 35000 lira istenen bir ortamda bulunuyoruz.

• normalde pazarlık böyle başlar. siz düşersiniz o çıkar orta nokta bulunur. siz düşmez o çıkmazsa satış olmaz olur biter. buraya foto koymanın, kişiyi ölücü diye ifşa etmeniz saçma olmuş. sizde araç alacak olsanız pazarlık yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Nasıl satıcı istediği fiyatı söyleyebilirse alıcı da söyler bunda garip karşılanacak ne var ki. Adamın verdiği fiyat hoşunuza gitmediyse olmaz diyin gülün geçin. Şunu da ekleyeyim keyfe keder satıcı (oldukça saçma bir tabir.) oldukça fazla piyasada. Aracını satanların %80 i malının ederinin %10 u 20 si kadar yüksek yazıp kerizini bekliyor. Ne demiş nasrettin hoca ya tutarsa...

evet kişi istediği fiyati verirde alirda, ancak son 37000 olur denen araca 30500 vermek dangalikligin daniskasidir. yuksek bulduysa kesesine göre araç baksın. şark Kurnazligina gerek yok. ancak bu dediklerim piyasanın aşırı şişkin olduğunu mazur göstermez. 2001 model megan 1 e 27.000Lira, 2004 honda civic e 35000 lira istenen bir ortamda bulunuyoruz.

Her türlü insan var hocam araç satan herkes buna benzer durumlarla karşılaşmıştır. Abartmanın anlamı yok bence.

• Adam yine rolex saatle takas yapalım mı dememiş onlar daha kötü oluyor levelleri yüksek adamlar onlar :D
  • Benim de başıma çok geliyor bu tarz teklifler. Ben de daha farklı bir fiyat söylüyorum. Ve genelde hep tekirdağ çıkıyor acaba tesadüf mü diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 25 Mayıs 2015; 13:11:39 >
  • 2. el pazarı biraz durgun. Seçim, Dolar, Euro derken yaza gireceğimiz şu günlerde bile arayan soran yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbilker58

37 binlik aracıma 30500 teklif etti :)
     Ölücülükte Son Nokta

Sizin aracın markası ne ? Önemli olan o. Belki de aracın ederi 30bin500.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 25 Mayıs 2015; 13:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

Sene 2008 bizim peder arabayı satışa çıkardı adam su dükkanı ile takas teklif etti işin daha ilginci biz istanbuldayız adam adana da babam o gün o üyeliği yaktı

iyi güldüm.
  • Sen iyilerine rastlamışsıN 30.000 Tl ederi olan araca'a 22.000 tl teklif edenimi ararsın üstüne tarla,tapan, hatta matbaa makinası teklif eden bile vardı2 Günde sinir küpüne dönüp ilanı kaldırıp aracı galeriye 26.000 TL'ye bırakmıştım pişman değilim
  • Adam düşük fiyatı vermeden önce 6 gün beklemiş, düşünmüş ki . Ilan hala aktif , bu satamadı, sıkıştıysa belki kabul edebilir.

• TexasRanger kullanıcısına yanıt
    Bende kaç defa araba aldım tabi pazarlık yaptım ama öldürmedim hiçbir zaman.En fazla 500 - 1000 arası oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

normalde pazarlık böyle başlar. siz düşersiniz o çıkar orta nokta bulunur. siz düşmez o çıkmazsa satış olmaz olur biter. buraya foto koymanın, kişiyi ölücü diye ifşa etmeniz saçma olmuş. sizde araç alacak olsanız pazarlık yaparsınız.

Pazarlığın da bir adabı var. 7000 TL nedir?

Empati kurun biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap harika :)
  • 30.500 de ki o 500 ü çözebilmiş değilim. Anlayan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

normalde pazarlık böyle başlar. siz düşersiniz o çıkar orta nokta bulunur. siz düşmez o çıkmazsa satış olmaz olur biter. buraya foto koymanın, kişiyi ölücü diye ifşa etmeniz saçma olmuş. sizde araç alacak olsanız pazarlık yaparsınız.

Pazarlığın da bir adabı var. 7000 TL nedir?

Empati kurun biraz.

empati tabiki kuruyorum. sadece forumda ölücü bilmem ne gibi sıfatlarla başlık açılmasını doğru bulmuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.