Bildirim
Ölücülükte Son Nokta
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hadi o alıcıda ölücülük yapıyor millete ne oluyor ben onu anlamıyorum herkez değerini düşürmeye çalışıyor araçlar bizim sonuçta istediğimiz parayı isteriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel cevap -
Tersleyince de pazarlık sünnettir der. Böyleleri yüzünden pazarlıktan soğuyor insan... -
milletin malına çökmeye ne meraklı insanlar var ya utanmasa 25 diyecek haquote:
Orijinalden alıntı: Howlin Wolf
Tersleyince de pazarlık sünnettir der. Böyleleri yüzünden pazarlıktan soğuyor insan... -
:) bende birtek bana mı oluyor diye düşünüyordum. 39.000 yazdığım aracım için mesaj atmış bir zatı muhterem. Pazarlığı araç başında yapalım orada bir ikramımız olur dedim. adam 32.000 e vereceksen geleyim dedi.
Küfür veya kişiye hakaretten şikayet ettim.
La zaten o kadar düşecek olsam 37.000 e galeriye veririm. -
Nasıl satıcı istediği fiyatı söyleyebilirse alıcı da söyler bunda garip karşılanacak ne var ki. Adamın verdiği fiyat hoşunuza gitmediyse olmaz diyin gülün geçin. Şunu da ekleyeyim keyfe keder satıcı (oldukça saçma bir tabir.) oldukça fazla piyasada. Aracını satanların %80 i malının ederinin %10 u 20 si kadar yüksek yazıp kerizini bekliyor. Ne demiş nasrettin hoca ya tutarsa...
Sene 2008 bizim peder arabayı satışa çıkardı adam su dükkanı ile takas teklif etti işin daha ilginci biz istanbuldayız adam adana da babam o gün o üyeliği yaktı
Mıllet ölücü olmuş wallahıı ..quote:
Orijinalden alıntı: ismail4444
Nasıl satıcı istediği fiyatı söyleyebilirse alıcı da söyler bunda garip karşılanacak ne var ki. Adamın verdiği fiyat hoşunuza gitmediyse olmaz diyin gülün geçin. Şunu da ekleyeyim keyfe keder satıcı (oldukça saçma bir tabir.) oldukça fazla piyasada. Aracını satanların %80 i malının ederinin %10 u 20 si kadar yüksek yazıp kerizini bekliyor. Ne demiş nasrettin hoca ya tutarsa... -
Mesajla pazarlığı sadece mezarcılar yapar. Normal.
Genelde bunlar her araca aynı şekilde msj atıyor tutarsa kar tutmassa bişey kaybetmem düşüncesinde. He bende araç bakıyorum mesela bundan 5 ay önce bir aracın giyatı 18 bn ken bugun 23 bn satıyorlarsa 18 bn olur mu diye sorarım, bu ölücülül değil piyasanın insanlara göre artmasından.
Üste para vermeniz lazımdı ayıp etmişsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada, 37 binlik araç neydi ??quote:
Orijinalden alıntı: DoctorEconomy
Üste para vermeniz lazımdı ayıp etmişsiniz -
Al sat işi yapan kaynıyor piyasa,aslında bunun suçlusu operatörlerdir msj bedava konuşma bedava mahallede çekirdek çitleyen arıyor..
o fiyata iki dünyadada olmaz Allah'ın izniyle yazacaktın olcaktı bitcekti.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah , sünnet diyip ölü fiyat veriyorlar . Son fiyat yazmışsın hala fiyat düşürmeye çalışıyor millet kazıkları hazırladı birbirine geçirmeye çalışıyor .quote:
Orijinalden alıntı: outbacklive
Al sat işi yapan kaynıyor piyasa,aslında bunun suçlusu operatörlerdir msj bedava konuşma bedava mahallede çekirdek çitleyen arıyor.. -
ALLAHın izniyle 28000 veririm helalinden mübarek din kardeşimquote:
Orijinalden alıntı: ouzqan
Allah , sünnet diyip ölü fiyat veriyorlar . Son fiyat yazmışsın hala fiyat düşürmeye çalışıyor millet kazıkları hazırladı birbirine geçirmeye çalışıyor .
Alıntıları Göster -
çekinmeden ara
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
30 bin liraya bırakırsan ben bile talibim
Bu arada araç marka model nedir? Belkide siz 3 liralık arabaya 5 lira istemissinizdir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- passat 1.6 tdi impression yorum
- 1.3 multijet beyaz duman ve koku
- elle pasta cila elle nasıl yapılır
- aracı benzinde kullanmanın faydaları
- audi a3 paket sıralaması
- pejo rifter 2024 fiyat listesi
- araç kamerası
- yeni qashqai 2024
- honda elektrikli suv
- en çok tutulan suv araçlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X