Şimdi Ara

Ölücülükte Son Nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Ölücülükte Son Nokta

• hadi o alıcıda ölücülük yapıyor millete ne oluyor ben onu anlamıyorum herkez değerini düşürmeye çalışıyor araçlar bizim sonuçta istediğimiz parayı isteriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel cevap
  • Tersleyince de pazarlık sünnettir der. Böyleleri yüzünden pazarlıktan soğuyor insan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

Tersleyince de pazarlık sünnettir der. Böyleleri yüzünden pazarlıktan soğuyor insan...
    milletin malına çökmeye ne meraklı insanlar var ya utanmasa 25 diyecek ha
  • :) bende birtek bana mı oluyor diye düşünüyordum. 39.000 yazdığım aracım için mesaj atmış bir zatı muhterem. Pazarlığı araç başında yapalım orada bir ikramımız olur dedim. adam 32.000 e vereceksen geleyim dedi.

Küfür veya kişiye hakaretten şikayet ettim.

La zaten o kadar düşecek olsam 37.000 e galeriye veririm.
  • Nasıl satıcı istediği fiyatı söyleyebilirse alıcı da söyler bunda garip karşılanacak ne var ki. Adamın verdiği fiyat hoşunuza gitmediyse olmaz diyin gülün geçin. Şunu da ekleyeyim keyfe keder satıcı (oldukça saçma bir tabir.) oldukça fazla piyasada. Aracını satanların %80 i malının ederinin %10 u 20 si kadar yüksek yazıp kerizini bekliyor. Ne demiş nasrettin hoca ya tutarsa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sene 2008 bizim peder arabayı satışa çıkardı adam su dükkanı ile takas teklif etti işin daha ilginci biz istanbuldayız adam adana da babam o gün o üyeliği yaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Nasıl satıcı istediği fiyatı söyleyebilirse alıcı da söyler bunda garip karşılanacak ne var ki. Adamın verdiği fiyat hoşunuza gitmediyse olmaz diyin gülün geçin. Şunu da ekleyeyim keyfe keder satıcı (oldukça saçma bir tabir.) oldukça fazla piyasada. Aracını satanların %80 i malının ederinin %10 u 20 si kadar yüksek yazıp kerizini bekliyor. Ne demiş nasrettin hoca ya tutarsa...
    Mıllet ölücü olmuş wallahıı ..
  • Mesajla pazarlığı sadece mezarcılar yapar. Normal.

• Genelde bunlar her araca aynı şekilde msj atıyor tutarsa kar tutmassa bişey kaybetmem düşüncesinde. He bende araç bakıyorum mesela bundan 5 ay önce bir aracın giyatı 18 bn ken bugun 23 bn satıyorlarsa 18 bn olur mu diye sorarım, bu ölücülül değil piyasanın insanlara göre artmasından.

• Üste para vermeniz lazımdı ayıp etmişsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Üste para vermeniz lazımdı ayıp etmişsiniz
    Bu arada, 37 binlik araç neydi ??
  • Al sat işi yapan kaynıyor piyasa,aslında bunun suçlusu operatörlerdir msj bedava konuşma bedava mahallede çekirdek çitleyen arıyor..

• o fiyata iki dünyadada olmaz Allah'ın izniyle yazacaktın olcaktı bitcekti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outbacklive

Al sat işi yapan kaynıyor piyasa,aslında bunun suçlusu operatörlerdir msj bedava konuşma bedava mahallede çekirdek çitleyen arıyor..
    Allah , sünnet diyip ölü fiyat veriyorlar . Son fiyat yazmışsın hala fiyat düşürmeye çalışıyor millet kazıkları hazırladı birbirine geçirmeye çalışıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Allah , sünnet diyip ölü fiyat veriyorlar . Son fiyat yazmışsın hala fiyat düşürmeye çalışıyor millet kazıkları hazırladı birbirine geçirmeye çalışıyor .

Alıntıları Göster
    ALLAHın izniyle 28000 veririm helalinden mübarek din kardeşim
  • çekinmeden ara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 bin liraya bırakırsan ben bile talibim

• Bu arada araç marka model nedir? Belkide siz 3 liralık arabaya 5 lira istemissinizdir ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.