Şimdi Ara

Ölücülükte Son Nokta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

quote:

Kac kere lineaya bindin. Sofor koltugunu birak arka koltuguna bile oturdugunu zannetmiyorum..

binndim sadece lineanın tek güzel yanı yan aynalar süper arka bölgeleri gösteriyor aracın daha sürücü koltuk yükseklik ayarı yok far ayarını yapmak nerdeyse mümkün değil debriyajı sanki taş eziyorsun daha ne sayayım bunlar sürüşü etkileyen faktörler gerisi zaten teneke neyine daha fazla bineyim aldım bmw bakıyorum keyfime bindiğim bmw parasına linea satmaya çalışıyonuz hani arabaya filan benzese bari adam çok bile teklif etmiş ederi 20-25 bin o arabaların yıl 2015 sürücü koltuk yükseklik ayarı yok daha ne diyeyim

adam 250 liraya baskı balata değiştiriyor 30 liraya fren balatası alıyor yıllık 150 TL ye bakım yaptırıyor aracına

ee multijet motor taş gibi motoru var masraf açmıyor

Yakıtıda güzel.

Adam bunları düşünüyor

yok koltuğu kalkmıyomuş yok aynası hödöhödöymüş bunları takmıyor alan adam 2 hava yastığı olsun abs olsun gerisini koy gitsin..

iyide banada önerdiler dur şunu bir iki günlüğüne kiralayım dedim boy 168 cm önümü göremiyorum ki bedava da verseler almam kalkıp eskiden olduğu gibi altıma 3-4 minder koyup 2014-15 model arabaya biniyorum mu diyeyim koltuk yükseklik ayarı baz donanımda olmayan arabaya araba denmez ki ha allah var yukarıda bugüne kadar kullandığım bütün araçların içinden en iyi yan aynalara sahip olan araç olarak aklımda kaldı müthiş geniş görüş açısı vardı

şuan sahibi olduğum araçta olanlar 2005 model olmasına rağmen

bi-xenon sunroof koltuk ısıtma aynalar ısıtmalı arka cam buz çözücü elektrikli arka perde ön-arka kol dayama otomatik kararan dikiz aynası krom kaplama abs asr esp digital ve otomatik klima buçuklu derece ayarlı hız sabitleyici ayak dayama deri döşeme prins marka sıralı sistem lpg 6 airbag isofix immobilizer merkezi kilit 4 cam otomatik ve çift kademeli düğme deri direksiyon fonksiyonel direksiyon ayarlanabilir direksiyon 3 kademe ayarlı koltuklar sırt desteği yol bilgisayarı hidrolik direksiyon park sensörü far yıkama yağmur sensörü otomatik yanan farlar sis farı arka cam buz çözücü aynalar katlanır elektrikli orjinal bmw business müzik sistemi 6 hoparlör bluetooth telefon aracı sesle kontrol edebilme taban halı döşeme araç telefonu kitap okuma lambaları otomatik far yükseklik ayarı ışıklı torpido otomatik açılan bagaj kapağı otomatik kapanan ve açılan 4 cam ve sunroof

bunların yanında d sınıfı araç 40 bin tl bmw kalitesi konfor güvenlik kalite hepsi mevcut atmosferik motor yağ değişimi dışında motora masrafın olmaz baskı balata 800 tl değişimi ama 162 bin kmde araç hala yeni gibi daha ne kadar gider bilmem triger zincirli ömürlük 4 disk fren ve 4 çift balata 450 tl brembo marka birde ortalama yakıtı 13 bin uzun km lik ortalama hız 33km/h yakıt 10.8 lt lpg 100 km de ve en önemlisi güvenlikten 4.5 yıldız almış ncaptan lineada kaç tane var acaba ? bmw de yetişkin yolcu için 5 çocuk yolcu için 4 yıldız sürücü için 5 yıldız almış (http://www.euroncap.com/en/results/bmw/3-series/15658)

şimdi bunların yanında kalkıp 37 bine linea alan adamın aklından oldukça şüphe duyarım

Size aracinizla mutluluklar. Bende linea fiyatina honda civic e biniyorum ama linea alan kisinin aklindan suphe duymuyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam alıcılar ölücüde, satıcılar çokmu mahsum, sahibinden'de öyle fiyatlar varki, yemin ederim sıfırdan fazla fiyat çekiyorlar, ayıpdır ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

Pazarlığında bir adabı vardır.37000 lik arabaya 30bin teklif edilmez.Biraz zorlarsın belki 35e fln indirmeye çalışırsın.Ayar oluyorum bu tiplere utanmıyorlarda

Satışında adabı var.30 bin liralık arabaya 35 bin lira isteyenler de var?Alıcı ne kadar ucuza alsam kârdır diye düşünür satıcı da ne kadar fazlasına satsam kârdır diye düşünür.Yapacak bir şey yok.
  • Ben 24,5 ilanı olan araca mesajda son ne yaparsın dedim, 23 dedi gittim aldım. Ya biz keriziz ya da millet çingenlik peşinde.
  • İlan no var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Pazarlığında bir adabı vardır.37000 lik arabaya 30bin teklif edilmez.Biraz zorlarsın belki 35e fln indirmeye çalışırsın.Ayar oluyorum bu tiplere utanmıyorlarda

Satışında adabı var.30 bin liralık arabaya 35 bin lira isteyenler de var?Alıcı ne kadar ucuza alsam kârdır diye düşünür satıcı da ne kadar fazlasına satsam kârdır diye düşünür.Yapacak bir şey yok.

Piyasa fiyatına göre satışını yaparsın arkadaşım.Piyasanın hangi durumda olduğu satan kişiyi ilgilendirmez açıkcası.Açarsın malum siteyi aracına göre emsallerine bakarsın ,kendi aracının durumuna bakarsın ortalama bir fiyat belirlersin,pazarlık olsun diyorsan pazarlık payını da eklersin koyarsın satışa.Aracın emsalleri 30bindir adam 35 yazmıştır haklısın birşey demem.

Ama kimse tutupta bu aracın ederi 30bin millet 35e satıyor ama ben yinede 30 a satayım diye düşünmez.Sen o şekilde yapıyorsan ilk araç satışında bilgilendirirsen sevinirim

• Elemanın saf aradığı zaten Allah kelimesinden anlaşılıyor, çok etkili bir yöntem olduğunu biliyor da sizde tutmamış.
  • quote:

quote:

quote:

Piyasa fiyatına göre satışını yaparsın arkadaşım.Piyasanın hangi durumda olduğu satan kişiyi ilgilendirmez açıkcası.Açarsın malum siteyi aracına göre emsallerine bakarsın ,kendi aracının durumuna bakarsın ortalama bir fiyat belirlersin,pazarlık olsun diyorsan pazarlık payını da eklersin koyarsın satışa.Aracın emsalleri 30bindir adam 35 yazmıştır haklısın birşey demem.

Ama kimse tutupta bu aracın ederi 30bin millet 35e satıyor ama ben yinede 30 a satayım diye düşünmez.Sen o şekilde yapıyorsan ilk araç satışında bilgilendirirsen sevinirim

Hocam bahsettiğim o tarz değildi.Misal 2014'ün sonlarında yeni yılda fiyatlar artacak diye pahalı fiyatlardan araç alanlar veya başkaları 2014 model arabaları 2015 model sıfır arabalarla aynı paraya hatta daha pahalıya satıyor benim eleştirdiklerim bu tarz davrananlar.Ne yazık ki bu tarz satıcılar yüzünden araba piyasası diye bir şey oluştu.Araba piyasası öyle bir şey oldu ki diğer piyasaların hiç birine benzemiyor.

Bir de milletimizde illa aldığından pahalıya veya en kötü aldığı fiyata satma hastalığı var.Araba dışında hangi üründe böyle bir durum söz konusu?Bu nasıl bir 2.el platformudur.Şimdi diyebilirsiniz yıllara bağlı olarak lira değer kaybediyor.E değer kaybediyor da diğer 2.el ürünlerde de aynı türden bir piyasa bir fiyat artışı söz konusu mu?

Sıfır telefon alırsın 2 sene sonra satarsın 2.elden dolayı 300-500 lira zarar edersin.Zaten olması gerekende odur.O telefonu kullandın eskittin üstüne bir de para mı kazanacaksın.Hiç cep telefonundan 1 sene kullanıp sonra aldığı fiyata satan oldu mu?Veya bilgisayarda ? Veya farklı bir üründe ? Gayrimenkul ile gelmezseniz sevinirim onlarda aynı araba gibi durdukları yerde büyüyorlar büyüyorlar

Aracın ederini 30 eden öyle herkes değil 5-10 kişi ne fiyat koyarsa piyasa o fiyattan alıp başını gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Elemanın saf aradığı zaten Allah kelimesinden anlaşılıyor, çok etkili bir yöntem olduğunu biliyor da sizde tutmamış.

bu aralar allah kelimesini kullananlar epey çoğaldı malum 7 haziran gene aynı senaryo
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gfbilker58

2014 Linea

mesela ben üste para versen almam ama üste de al şu f30 kasa parası dersen hiç düşünmem alırım

linea ve 39 bin sanırım ben 39 bine binerim daha konforlu ve güvenli olur

30.5 çok bile vermiş harbi adamın aklından şüphelenmek gerekir

ha dersen neden arabayı böyle kötülüyorsun bende derim ki 1 yaşındaki arabayı niye satıyorsun

sende büyük ihtimal arabam çok güzel memnunum dersin yine keyfi satıcıyım dersen

bende derim ki adamın para teklif ettiğine dua et derim ....

ev alır satar
    begenmez satar
    arsa alır satar
    para sıkışıktır satar
    hastası vardir satar vs.....

saçma yorumlar yapmayin soyle ya

napalım yani linea ya paramı verelim bizim burada komşular çöpe bitmiş yağ tenekesini atarken istesem bedavaya gelir kalkıp adı linea diye tenekeyide paraylamı alalım 37 bin tl arkadaş ya bir teneke asgari ücretle çalışan birinin 40 maaş parası ya yağ firmaları duysa bu olayı yağ üretimini durdurur teneke ticaretine başlarlar bu nedir ya 37 bin tl teneke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 26 Mayıs 2015; 3:20:22 >

• quote:

quote:

Elemanın saf aradığı zaten Allah kelimesinden anlaşılıyor, çok etkili bir yöntem olduğunu biliyor da sizde tutmamış.

bu aralar allah kelimesini kullananlar epey çoğaldı malum 7 haziran gene aynı senaryo

Görüyorum ki sizde de tutmamış
  • quote:

quote:

quote:

Görüyorum ki sizde de tutmamış

13 sene oldu bıktık fragmanın tekrarına en son filmi çekeriz diyorum ben

• quote:

quote:

Kac kere lineaya bindin. Sofor koltugunu birak arka koltuguna bile oturdugunu zannetmiyorum..

binndim sadece lineanın tek güzel yanı yan aynalar süper arka bölgeleri gösteriyor aracın daha sürücü koltuk yükseklik ayarı yok far ayarını yapmak nerdeyse mümkün değil debriyajı sanki taş eziyorsun daha ne sayayım bunlar sürüşü etkileyen faktörler gerisi zaten teneke neyine daha fazla bineyim aldım bmw bakıyorum keyfime bindiğim bmw parasına linea satmaya çalışıyonuz hani arabaya filan benzese bari adam çok bile teklif etmiş ederi 20-25 bin o arabaların yıl 2015 sürücü koltuk yükseklik ayarı yok daha ne diyeyim

Linea sahibi değilim ama şirket aracım bir dönem lineaydı senin bahsettiğin en boş versiyonu için geçerli.

Linea emotion plus donanım oldukça tatminkar ve doludur istersen bi incele...

http://www.boranlar.com.tr/pdf/Linea_Donanim.pdf

• Bu da benim ölücüluk fantezilerim :)

Ölücülükte Son Nokta Ölücülükte Son Nokta Ölücülükte Son Nokta Ölücülükte Son Nokta
     Ölücülükte Son Nokta Ölücülükte Son Nokta Ölücülükte Son Nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manjimaru -- 26 Mayıs 2015; 10:33:27 >

• manjimaru kullanıcısına yanıt
    Kulakta yoğun bir çınlama oluyormu ???
  • Haklısın reis gerizekalılaştı iyice insanlar benim araç 2010 reno megane st privilage hasarsız piyasasınıda söliyim 50 den aşağı bulamassın hiç bi yerde 55 56 ya satan var 52 diyorum adam cidli gibi geliyor bakıor yarım saat inceledi 40 olurmu düz gelde girme pice

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Arada arayan, küfür edip engelleyen de oluyor ama çoğu da hakediyor bu mesajları. Arabanın ederi belli zaten. Kek denk gelirse hesabı...
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    benim anlattığım koltuk yükseklik ayarı bu boyla ilgili bir durum zaruri ihtiyaç bu baz donanımlık bir olay boş diye koltuk yükseklik ayarı olmaması çok saçma torostan ne farkı kaldı senin boyun 168 ve sen dolusunu pahalı görüyorsun aracı sadece basit işlerin için alacaksın boş versiyonunu almayı tercih ediyorsun ama oda ne az paran var diye veya az para vereceksin diye önünü göremiyorsun veya boyun çok uzun içine sığamıyorsun ben buna halka iteleme derim hedef filo şirketleri, zaten fiat ticari üzerine ayakta duruyor ticari araç üreticisini kalkıp halk savununca ve ikinci eline 37 bin deyince sen olsan aynısını düşünmezmisin ncap testinden geçmemiş araçtan bahsediyoruz ya offf daha ne diyeyim

ticari araçları milletimiz değişmez aile aracı katogorisine nasıl sokuyor anlamıyorum fiat haklı güzel iteliyo bu kafalar oldukça
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bahsettiğim o tarz değildi.Misal 2014'ün sonlarında yeni yılda fiyatlar artacak diye pahalı fiyatlardan araç alanlar veya başkaları 2014 model arabaları 2015 model sıfır arabalarla aynı paraya hatta daha pahalıya satıyor benim eleştirdiklerim bu tarz davrananlar.Ne yazık ki bu tarz satıcılar yüzünden araba piyasası diye bir şey oluştu.Araba piyasası öyle bir şey oldu ki diğer piyasaların hiç birine benzemiyor.

Bir de milletimizde illa aldığından pahalıya veya en kötü aldığı fiyata satma hastalığı var.Araba dışında hangi üründe böyle bir durum söz konusu?Bu nasıl bir 2.el platformudur.Şimdi diyebilirsiniz yıllara bağlı olarak lira değer kaybediyor.E değer kaybediyor da diğer 2.el ürünlerde de aynı türden bir piyasa bir fiyat artışı söz konusu mu?

Sıfır telefon alırsın 2 sene sonra satarsın 2.elden dolayı 300-500 lira zarar edersin.Zaten olması gerekende odur.O telefonu kullandın eskittin üstüne bir de para mı kazanacaksın.Hiç cep telefonundan 1 sene kullanıp sonra aldığı fiyata satan oldu mu?Veya bilgisayarda ? Veya farklı bir üründe ? Gayrimenkul ile gelmezseniz sevinirim onlarda aynı araba gibi durdukları yerde büyüyorlar büyüyorlar

Aracın ederini 30 eden öyle herkes değil 5-10 kişi ne fiyat koyarsa piyasa o fiyattan alıp başını gidiyor.

O konuda haklısın birşey diyemem,gerçekten saçmasapan bir araç 2. el piyasası oluştu.Ben normal şartlar için söyledim.Tabiki 2. el araç fiyatıyla sıfır arasında fark olmalı.Gayrimenkul olayı zaten farklı bir olay gayrimenkul kar etmek için alınır , çevresi geliştikçe fiyatı artar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gfbilker58

2014 Linea

mesela ben üste para versen almam ama üste de al şu f30 kasa parası dersen hiç düşünmem alırım

linea ve 39 bin sanırım ben 39 bine binerim daha konforlu ve güvenli olur

30.5 çok bile vermiş harbi adamın aklından şüphelenmek gerekir

ha dersen neden arabayı böyle kötülüyorsun bende derim ki 1 yaşındaki arabayı niye satıyorsun

sende büyük ihtimal arabam çok güzel memnunum dersin yine keyfi satıcıyım dersen

bende derim ki adamın para teklif ettiğine dua et derim ....

ev alır satar
    begenmez satar
    arsa alır satar
    para sıkışıktır satar
    hastası vardir satar vs.....

saçma yorumlar yapmayin soyle ya

napalım yani linea ya paramı verelim bizim burada komşular çöpe bitmiş yağ tenekesini atarken istesem bedavaya gelir kalkıp adı linea diye tenekeyide paraylamı alalım 37 bin tl arkadaş ya bir teneke asgari ücretle çalışan birinin 40 maaş parası ya yağ firmaları duysa bu olayı yağ üretimini durdurur teneke ticaretine başlarlar bu nedir ya 37 bin tl teneke

Bu ara linea alacaksiniz galiba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.