Şimdi Ara

Ölüm fikstürüne giriyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konya deplasmanına galibiyet vermemin sebebi seyircisiz olması sizin düşünceleriniz neler ?

Konyaspor (D)-G
    Fenerbahçe-G
    Trabzonspor (D)-B
    Gençlerbirliği-G
    Başakşehir (D)-B
    Alanyaspor-G
    Beşiktaş (D)-B

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konya ile feneri yeneriz. Kart cezalari fenerin psikolojik oyunlari falan trabzona puan kaybederiz

Sonra gencleri ve basaksehir yeneriz. Basaksehiri de yenelim artik beyler yeter.

Besiktas tamamen o gune bağlı.

Fenerden sonra trabzonu da yenersek ligin seyri degisir ibre bizden yana doner.

• Fenerbahçe ve Beşiktaş dışındakiler Galatasaray' dan puan alamazlar.
  • 7 maçta kaybetmez seniz ligi bırakıp kupayı doğruca size verelim zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 maçta kaybetmez seniz ligi bırakıp kupayı doğruca size verelim zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başakşehir ve Bjk maçlarımızdan önce iki takım Avrupa maçı oynamıyor.

Bu demek oluyorki bizimle maç yapana kadar hazırlanmak için en az 7 günleri olacak.

Diğer yandan 2 takımın da bizimle maç yaptıktan sonra Avrupa maçları olacak.

Çok iyi hazırlanacaklardır ama olabildiğince ekonomik oynayacaklardır.

Trabzon deplasmanı ölümcül olacak ve FB derbisi her zaman ki gibi muamma.

Bu 7 maçlık periyotta alınacak 12 puan ve üzerisi başarıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence g-g-b-b-b-g-b olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Bu finalleri ne yapacağız
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalan 7 maçtan alacağınız toplam puan 6 olur.

Konyaspor (D)1
    Fenerbahçe-1
    Trabzonspor (D)0
    Gençlerbirliği-1
    Başakşehir (D)-0
    Alanyaspor-3
    Beşiktaş (D)-0
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Kalan 7 maçtan alacağınız toplam puan 6 olur.

Konyaspor (D)1
    Fenerbahçe-1
    Trabzonspor (D)0
    Gençlerbirliği-1
    Başakşehir (D)-0
    Alanyaspor-3
    Beşiktaş (D)-0

o kadar da değil be kardeş :)

Konya Trabzon Gençler Alanya 3 puan yaz. eder 12

Fener Bjk Başakşehir ne olur belli olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Kalan 7 maçtan alacağınız toplam puan 6 olur.

Konyaspor (D)1
    Fenerbahçe-1
    Trabzonspor (D)0
    Gençlerbirliği-1
    Başakşehir (D)-0
    Alanyaspor-3
    Beşiktaş (D)-0

Sinan engin in dh versiyonu bu arkadaş . bosverin

• Trabzon bugün de yenilirse ersun yanal bizim maça kadar büyük ihtimal postalanır.

Berabere bitmesi yuksek bir mac bugün ki.

Bence her an senaryolar değişir. Milli aradan sonra konyayi yenelimde gerisi kolay.

• Konyaspor (D)-3

Fenerbahçe-3

Trabzonspor (D)-3

Gençlerbirliği-3

Başakşehir (D)-3

Alanyaspor-3

Beşiktaş (D)-0

18puan minimum. Edit. Besiktaslar 0 yazdim malum hakemler bu kadar kollarken icerde onlari yenmek mumkun degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipodnano1 -- 1 Ekim 2017; 11:21:39 >
  • 13 puandan fazla alamazsınız. Fikstür aleyhinize.
  • 12 puan cıvarı alırız diye düşünüyorum.

• Konyaspor (D)
    Fenerbahçe
    Trabzonspor (D)
    Gençlerbirliği
    Başakşehir (D)
    Alanyaspor
    Beşiktaş (D)
    Akhisar
    Y. Malatyaspor (D)
    Göztepe

Kalan lig maçları şu şekilde.

Lig fikstürünü ilk gördüğümde ligin ilk etabını, kolaylığa göre, kafamda Konyaspor'a kadar olan kısım olarak bölmüştüm. Bu bölümdeki maçları üst üste ligin nispeten şampiyonlukta iddaası olmayan takımlara karşı oynayacaktık. Yani nispeten kolay maçlardı. Elbette ki bazı Anadolu takımları sürpriz yapıyor ve beklentileri aşıyor (şu ana kadar oynadığımız rakiplerden Kayserispor gibi) ama genel olarak kolay rakiplerdi.

Burada da yazmışımdır illa ki; 'İlk 7 haftada Antalya deplasmanı dışında puan kaybetmezsek çok başarılıyız demektir.' demiştim. Kağıt üstünde kaliteli kadromuz olabilir ama yepyeni bir takımdık (ki bence hala kadro tam oturmadı), illa ki sakatlıklar vs. olacak (ki geç katılan Feghouli ve Tolga dışında eksik olmadı), formsuzluklar olacak, takımda belki çatışma olacak (Allah nazardan saklasın, olmadı); bilemezdik. Nitekim her şey iyi gitti ve mükemmel sonuç beklentim gerçekleşti. Antalya'ya da puan kaybetmezdik aslında, beklentilerin bayağı altında kaldılar bu süreçte ama milli maçtan dönüş olsun, zeminin rezaletliği olsun, yüksek nemde tempolu oyun karakterimizi yansıtamamak olsun; maalesef puan kaybettik. Yine de kafamdaki mükemmel puana ulaşmak sevindirici.

Gelelim önümüzdeki maçlara. İlk etapta fikstürü ilk 3 maça bölüyorum. Konya'da seyircisiz maç olması sevindirici bir durum. Hatta bizim seyircimiz olacak onlarınki olmayacak diye biliyorum. Zemin güzel, hava da güzel olursa bizim artımız olur. Ancak M. Reşit Akçay'dan her zaman çekinmişimdir. Büyük takımlardan sürpriz puanlar almıştır çoğu zaman. Milli maç dönüşü yine düşüş yaşama ihtimalimiz de olduğunu düşünürsek; korktuğum bir maç. İçerideki maç zaten derbi ve sonrası da Trabzonspor deplasmanı. Açıkçası direkt tahmin yerine isteğimi söyleyeyim yine; bu maçlardan toplam 5 puan alırsak harika sonuçtur. Mantık içinde düşünürsem, normal şartlarda, bu kadar puan toplamamız olası. Aslında daha fazla da toplayabiliriz. Trabzon aslında çok garip oynuyor. Bizi yenebilir de yenilebilir de. Derbiyi de içeride kazandığımızı düşünürsek, Konya maçının da seyircisiz olma avantajını kullanırsak; inanılmaz bir dönem de geçirebiliriz. Ancak şimdilik mantıklı tahminler üzerinden yürüyelim

Sonraki 5 hafta İstanbul dışına çıkmıyoruz İçerideki 3 maç da bana göre çok zor olmayan maçlar. O zamana kadar takımlar toparlanabilir tabii ki ama şimdilik görünen o. Yolculuk çekmeyecek olmamız, milli maçların bitmiş olması, rakiplerin deplasmanlardaki rakipler dışında çok zor olmaması, deplasmandaki rakiplerin Avrupa'da mücadele ediyor olması gibi etkenlerden şu 5 maçtan deplasmanlarda yenilmesek ve 11 puan toplasak yine harika sonuç olur. Ancak bunu başarabileceğimizi sanmıyorum. 9 puan tahmin ediyorum. Beşiktaş ve Başakşehir'in oyunu bize ters gelebilir.

Son iki haftadaki rakipler de ritmini bulamayan Malatya deplasmanı ve iyi bir başlangıç yapan Göztepe olacak. Açıkçası 6 puana yakın taraf olduğumuzu düşünüyorum.

Tüm bunlardan sonra mükemmel puan beklentim; 22 puan. Yani ligin ilk yarısını 41 puan ile bitirirsek muhteşem olur. Gerçek beklentim ise bu maçlardan 20 puan alabiliriz. '2 puan eksik mi yazdın sadece' dersiniz ama o 1 puanlardan biri Beşiktaş yenilgisi; yani şampiyonluk yolunda o 1 puan kayıp rakibin 6 puan kazanması demek gibi bir şey. Diğeri de Başakşehir zaten. Ancak bunun sakatlığı var, hakem hatası var, milli maç dönüşü var, cezalılar var, kışın gelmesi var, Türkiye Kupası maçları başlayacak vs. derken bu kadar puan zor gibi. Maksimum puanı alıp ligin ilk yarısını kapatırız inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 1 Ekim 2017; 11:30:45 >

• BJK ne kadar çok takılırsa ki Avrupa maçı olduğu hafta takılıyorlar, biz de bu şekilde 3-4 haftada bi puan kaybetsek ligin sonuna kadar götürebiliriz.

Çok da fazla kafa yormuyorum şahsen, GS bu sene tat veriyor önemli olan da bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ǤЅ -- 1 Ekim 2017; 11:28:46 >
  • G-B-M-G-G-G-M

• Tek başakşehirde puan kaybedersiniz, gerisini alırsınız.

• Fener'e evde fatality yaparsak zor fikstürün geri kalanında ne alsak kârdır gözüyle bakabiliriz, Beşiktaş'ın puan kaybedeceği muhakkak onlar da üst üste zor maçlar oynayacak. Sadece Fener'i potaya sokmamak lazım kadroları iyi Aykut' a rağmen iyi oynuyorlar bazen.

• İlk mağlubiyeti almamız kuvvetle muhtemel bu 7 haftada

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.