Şimdi Ara

ÖLÜM HAKKINDA BİLİNMEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -İnsan beyni, öldükten sonra 20 saniye kadar daha bilincini yitirmiyor. Bir hamamböceği ise başı olmadan tam 9 gün boyunca yaşayabiliyor.

-İntihar oranlarının tatil dönemlerinde daha yüksek olduğuyla ilgili bilgi yanlış. Aslında tam tersine tatil dönemi dışında daha çok intihar vakası gerçekleşiyor.

-Ölülerin defnedilmeden önce yakılması (Cremations) sanılanın aksine çevre için faydalı değil. İnsan bedeni yakıldığında çevreye en zararlı gazları meydana getiriyor ve gökyüzüne salıyor. Ölüleirn yakılma işlemin yaygınlaşması durumunda çevresel sonuçlarının kötü olacağı söyleniyor.

-Spor yapan 200 bin öğrenciden bir tanesi her yıl aniden hayatını kaybediyor. Çoğu futbol ve basketbol oynarken gerçekleşiyor. Kız öğrencilerde bu oran beş misli daha az.

-Ölüyü gömme geleneği 350 bin yıl öncesine dayanıyor. İlk olarak İspanya'nın Atapuerca bölgesinde ortaya çıktığı düşünülüyor.

-Ölümden sonra üç gün içinde akşam yemeğinizi öğütmenize yardımcı olan enzimler sizi yok etmeye başlar. Bozulmuş hücreler bakteriler için besin kaynağı olacak ve vücudunuz kısa bir süre içinde çürüyecek.

-İnsanoğlunu yemekleri sindirmek için kullandığı enzimler, öldükten sonra insan bedenini sindirmek üzere kullanılıyor. Enzimler bu işleme öldükten üç gün sonra başlıyor.

-İnsanlık tarihinin başlangıcından itibaren ortalama 100 milyar insanın öldüğü tahmin ediliyor.

-Canlının ölmesi ne şekilde olursa olsun, her koşulda oksijen yetersizliğinden dolayı gerçekleşiyor. Hangi nedenden dolayı ölürseniz ölün, oksijen solunumu kesilince hayat sona eriyor.

-Hindistan'daki zerdüştler ölülerini akbabaların yemesi için açıkta bırakıyor.

-Akbabaların çoğu insan ve sığır leşi yemekten ölüyor.

-ABD'de insanların yüzde 80'i hastanede ölüyor.

-New York'ta intihar eden insan sayısı cinayete kurban gidenlerden daha fazla.

-
     ÖLÜM HAKKINDA BİLİNMEYENLER

• öldükten sonra cennet cehennem var bunu da yazalım
  • Pamuk olayı nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam dini konu sanıp girmiştim ki neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Kurmay Albay

Tam dini konu sanıp girmiştim ki neyse

Provakatör olduğunu kabul ediyorsun yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Hayır tabii ki de din kardeşime yardım edecektim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Hayır tabii ki de din kardeşime yardım edecektim

Sen hep böyle ironi mi yaparsın delikanlı

• Olamaz mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.