Freni patlayan otobüsü son anda fark eden yaya, ölümden kıl payı kurtuldu.
Bir trajedi son anda önlendi. İşine yetişmek için acele yaya geçidine dalan adam ölümden saniye saniye kaçmayı başardı.
Rusya'nın Perm kentinde bir kişi yaya geçidinden hızla karşıya geçiyordu. Trafikteki araçlar ise yavaşlayarak yayanın karşıya geçmesini bekliyordu. Tam o anda freni batlayan bir belediye otobüsü öndeki araçları sürüklemeye başladı.
Otobüsün hızla yaklaştığını gören yaya ölümden son anda kurtuldu. Kazada otobüs 19 araçı sürekleyerek trafiği alt üst etti. Kaldırıma çıkan otobüs son olarak park halindeki bir otomobili ezdi. Şans eseri kazada can kaybı yaşanmadı.
Çoğu insan büyük ihtimalle bir anlık duraksar öyle bir durumda. Nitekim burda da bir anlık duraksama olsaymış heralde son duraksaması olurmuş adamın...
Azrail teğet geçmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Azrail teğet geçmiş.
Kenter hızıyla kosuya devam edıyordu otobusu gorunce sprinte kalktı
işin şakası Allah korumuş.
quote:
Orijinalden alıntı: RONNIE
Kenter hızıyla kosuya devam edıyordu otobusu gorunce sprinte kalktı
işin şakası Allah korumuş.
Alıntıları Göster
Daha önce görmüştüm gerçekten büyük bir şans yada allah kurtardı diyelim. O an hafif bir yavaşlama veya tereddüt olsa şuan yaşamıyor olurdu heralde. Gerçekten çabuk düşünüp hızlı karar verip hareket etmek önemli birşey.
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Azrail teğet geçmiş.
insan yaptığı şeyi yapmaya devam ediyor sanırım , zaten koşuyordu ve hızlanmış, sonra nasıl durdu acaba bu otobüs ...
quote:
Orijinalden alıntı: KemalKSK
insan yaptığı şeyi yapmaya devam ediyor sanırım , zaten koşuyordu ve hızlanmış, sonra nasıl durdu acaba bu otobüs ...
Alıntıları Göster
cok dikkatli olmak lazim yağisli havalarda ozellikle...
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
cok dikkatli olmak lazim yağisli havalarda ozellikle...
Alıntıları Göster
Yazate'yi görünce aklıma Kurtlar Vadisi Vadisi Vadi diyince Yazate yeni bölüm Fragmanları geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
Yazate'yi görünce aklıma Kurtlar Vadisi Vadisi Vadi diyince Yazate yeni bölüm Fragmanları geliyor
Alıntıları Göster
otobüsü gördüğü andaki adımı birden nasılda değişiyor. gülsemmi ağlasammı karar veremedim.Allah korumuş.
quote:
Orijinalden alıntı: stilll
otobüsü gördüğü andaki adımı birden nasılda değişiyor. gülsemmi ağlasammı karar veremedim.Allah korumuş.
Alıntıları Göster
güzel bir site olmus ama baran yazete :)
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
güzel bir site olmus ama baran yazete :)
Alıntıları Göster
çok iyi kaçmış 5 6 defa izledim her seferinde ister istemez gülümsüyor insan artık bu görüntüyü kaydeder canı sıkıldıkça izler güler. hatta izledikçe yaşamının değerini de bilir
quote:
Orijinalden alıntı: TrüflüEbiTen
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
otobüs araca çarpıktan sonra yayanın ters istikameti yerine koşu istikametine doğru birde hareketlenmiş çok ilginç valla
quote:
Orijinalden alıntı: DXM06
otobüs araca çarpıktan sonra yayanın ters istikameti yerine koşu istikametine doğru birde hareketlenmiş çok ilginç valla
Alıntıları Göster
Ucuz yırtmış harbiden ...
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Alıntıları Göster
alacak nefesi göreceği günü varmış.Yola adım attığı anda nekadar dalgın olursa olsun refleks olarak soluna ve sağına bakmalı insan.Gene ucuz kurtulmuş.Hiç bakmasaydı çok fena görüntüler izlerdik şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Alıntıları Göster
hamdaolsun teğet geçti
quote:
Orijinalden alıntı: connectgücü
hamdaolsun teğet geçti
Alıntıları Göster
adam otobüsü görünce nos a basmış resmen
son durak filmi geldi aklıma.ölüm bu adamın peşine takıldı artık
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Alıntıları Göster
3-4 kere izledim Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin ya
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
3-4 kere izledim Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin ya
Alıntıları Göster
Adam saliselerle kurtulmuş ya.
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Adam saliselerle kurtulmuş ya.
Alıntıları Göster
asıl kaçtıktan sonra ne oldu onu merak ettim :) bence umursamadan koşmaya devam etti
quote:
Orijinalden alıntı: Özer...
evet bende egsozdan bi duman gördüm gibi gelmişti :D