Şimdi Ara

ÖLÜMle tanıştım diyenler hikayeleriyle beraber buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim ölümü tatığım bi anım oldu dinleyin tam bir gerizekalılık eseri ana bacı yapmamak şartıyla tüm küfürleri kabul ediyorum bakın anlatıyorum..

küçükkuyuda(çanakkalenin şirin bir ilçesidir) denizdeyim yoruldum iskelede dinleniyordum.sonra iskeleden atlayan çocuğun kollarındaki kollukları görünce aniden bi şimşek çaktı kafamda.acaba bu kollukları ayak bileklerime taksam denizde yürüyebilir miydim niye olmasındı olursa bir ilke imza atardım bu düşüncelerle çocuktan rica ettim aldım kollukları ve atlayabildiğim en uzak noktaya atladım.ama suya düştüğümde ne kadar salak olduğumu anladım çünkü ayaklarım havada kafam aşağıda kalmıştı ve üstte kalırım düşüncesiyle hiç nefes almamıştım.ve paniğin etkisiylede çıkaramadım bileğimden kollukları. ve genelde gta oynuyan bilir insan boğulmak üzereyken vücüdu 4-5 defa kasılır benimde istemsiz bir şekilde vucudum kasıldı ciğerlerim yandı vee en son şahadet getirdim saldım kendimi bilincim kayboldu uyandığımda iskele tamamıyla dolmuş bana sövenler öldüğümü sanıp ağlayan ablalar hayranlarımda dahil buu ayıhtırır la ayıhtıtrrr şeklinde bağırp tokat atan canayakın doğulular velhasıl herçeşit insan vardı hastaneye kaldırıldım ve şükürler olsun kurtuldum.bu olay unutamıyacağım bi olay oldu ve hep kolluklardan nefret ettim =)

• ne kek adamsın yaa bende 2 koluma 2 ayaıma takıp su üstünde yatıodum daa bişi merak ettim sen bunu yaptıında kaç yaşındaydın 8 yaşındaki kardeşim yapmaz bunu mantiken bilir o tip bişi olcaını ya:D
  • Aynen anlattığın şekilde ölen küçük bi kız vardı. Küçükken bu tür bişey normal görülebilir. Umarım senin yaşın da ufaktır bu olayı yaşadığında.
  • 12 yaşındaydım
  • anlaşılan herkes sessiz sakin süt liman bi hayat geçitmiş yaw aha öldüm ben dediğiniz hiç mi bi olay yok yawwww
  • Bende yüzme bilmiyordum.Ama arkadaşlar gaza getirmişti.Bende nasıl olsa ileri geri atarım kollarımı sonra zaten kendiligimden ilerlerim diye düşündüm.Atladım 2-3 kulaç atmaya çalıştım ayaklarım havaya kalktı kafam aşağıda kaldı.Allahtan arkadaşlar kurtardıAma sonradan öğrendim paniğe hiç gerek yokmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Bende yüzme bilmiyordum.Ama arkadaşlar gaza getirmişti.Bende nasıl olsa ileri geri atarım kollarımı sonra zaten kendiligimden ilerlerim diye düşündüm.Atladım 2-3 kulaç atmaya çalıştım ayaklarım havaya kalktı kafam aşağıda kaldı.Allahtan arkadaşlar kurtardıAma sonradan öğrendim paniğe hiç gerek yokmuş.

demi demi herşeyin başı panik zaten bazen kafada lazım oluyo ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha 2 hafta önce haberlerde çıktı . minik bi kız kollukları kollarına yerine ayaklarına taktıgı için ölmüştü.

Allah korumus valla
  • bi kere yıllar önce Lgs işlemleri için annemle bi yere gittik sonra dönüşte ben iki büyük duran arabanın ortasından geçtim işte tam geçerken matrix'te bi tane metro sahnsesi vardı ya aynen öyle oldu bi araba aynen önümden öyle geçti bu arada annemde ajan smith olmuş oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

daha 2 hafta önce haberlerde çıktı . minik bi kız kollukları kollarına yerine ayaklarına taktıgı için ölmüştü.

Allah korumus valla

hadi ya herkes benim durumumda olamıyor demek ki. allah rahmet etsin. ama gerçekten çok salakça bi durum her hatırladığımda kendime sayar dökerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: günlük süt emmiş

bi kere yıllar önce Lgs işlemleri için annemle bi yere gittik sonra dönüşte ben iki büyük duran arabanın ortasından geçtim işte tam geçerken matrix'te bi tane metro sahnsesi vardı ya aynen öyle oldu bi araba aynen önümden öyle geçti bu arada annemde ajan smith olmuş oluyo

sen bence fazla film izliyon sadıcım

• 3 hafta önce tatildeyik.3 yaşında şirin bir kız çocuğu vardı.en büyük zevki kolluklarıyla koşarak gelip havuza atlıyordu ama çok şirin bi atlayışı vardı.bi ara bağrışmalar filan meğer bizim ufaklık kollukları olmadan koşarak atlamış.havuzdada sadece 2 çocuk varmış.onlar çıkartmışlar.ondan sonra annesi 1 metreden takip etti tüm tatil boyunca.
  • ana yüreği hey gidi bee
  • geçen kış 130 la gıderken yan vermiştim istnbul vatancaddesinde arabanın sağ arka teker havaya kalkmış, arka arabdakı arkadasların hepsi şok geçirmişlerti kız arakdaşım ağlamıştı benimde elim ayağm kesilmişti o gün.. o zmndan beri dikkat ediyorum çok etkilendim cunku şans eseri kurtulduk allah korudu resmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

geçen kış 130 la gıderken yan vermiştim istnbul vatancaddesinde arabanın sağ arka teker havaya kalkmış, arka arabdakı arkadasların hepsi şok geçirmişlerti kız arakdaşım ağlamıştı benimde elim ayağm kesilmişti o gün.. o zmndan beri dikkat ediyorum çok etkilendim cunku şans eseri kurtulduk allah korudu resmen.

hocam anlamadım ben durumu araba sağ arkaa teker kalkılyorsa mutlaka en azından biri daha kalktı ki bu sağ ön teker dir yani yan mı gittiniz??? epey karışık oldu galibaa

• yüzmeyi bu yaz öğrendim hemde marmaranın açıklarında=)
    geçen sen falan erikliye gittiğimde şöle yap böle yap sırt üstü yat karının çek kulaklarını oynat falan diye anlatıp durdular. inat ettim ulan yapıcam falan dedim. sonra uğraştım ettim yok öle bi pozisyona geldim ki kafam tam aşağıda bacaklar yukarda bölüp bölüp su yutuyorum. sora tabi böle üüügeehehagh diye bağırdım kolum bacağım çıkarmaya çalıştım arkadaş tuttu beni ama bi gariplik vardı çok rahat tutuyodu ve gülüyodu=) su beli biraz geçiyodu..

bu sene ufak bir tekneyle can simidiyle atladım gaza geldim can simidinin kemer bi gevşedi boğazımda olması gereken yer alnıma geldi gözlerimi kemer kapadı falan yine bol bol su yuttum olsun geldiği yerde çok var =) bi de en aşağı 50 metre yani nası bi kekoluksa.. ama inanırmısınız attım o can yeleğini vee bi baktım su üstünde durabiliyorum=)

• quote:

Orjinalden alıntı: endülüs fatihi

quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

geçen kış 130 la gıderken yan vermiştim istnbul vatancaddesinde arabanın sağ arka teker havaya kalkmış, arka arabdakı arkadasların hepsi şok geçirmişlerti kız arakdaşım ağlamıştı benimde elim ayağm kesilmişti o gün.. o zmndan beri dikkat ediyorum çok etkilendim cunku şans eseri kurtulduk allah korudu resmen.

hocam anlamadım ben durumu araba sağ arkaa teker kalkılyorsa mutlaka en azından biri daha kalktı ki bu sağ ön teker dir yani yan mı gittiniz??? epey karışık oldu galibaa

en sol şeritten 2ci şeride gecerken ondeki arabayı sağlayıp onume cıkan aracı 3 cu şeride gecerekde sağlayp sonra tekrar 3cu serıtten 1 cı serıde gecmek ıcın dıreksıyonu kırdıgımda arabanın sağ tarafınn havalandıgını hıssettım ztn arkadan gormsler havaya kalktıgnı ve takla attmamamızı beklemısler resmen ztn g*tü başı oynuyor arabanın fiat punto ne esp ne bişey doğaldır yanı takla atmadık ya ben ona şaşıyorum.. eskıden daha cesaretlıymısım sımdı normal otobanda bıle bu arabayla 130la gıderken araba savuruyo gıbı gelıyo ve hemen yavaslıyorum...

• ben hangi birini anlatayım suyla ilgili baya anlatılmış ben onları es geçip başka bi olayımı anlatayım.yaş 12-13 filan arkadaşın pinokyo bisikleti aldım bilenler bilir pedalı terse çevirince fren yapıyor.ilk defa biniyorum bende.nese aldım baya bi yukarı çıktım yokuştan, sonra döndüm geri geliyorum yokuş aşağı kış olduğu için hava erken kararıyor 6 civarıydı saat havada karanlık, bayada hızlıydım aşağı inerken önüme baya büyük bi taş çıktı solundan geçeyim dedim as250 bi dodge vardı panikten frenide beceremedim taşa çarptım ve yola devrildim tam kafam yere indiği anda kamyonet kafamı sıyırıp yanımdan geçti 2 gün kendime gelemedim.boğulmayla ilgili en az 3 olay geçmiştir başımdan sırf bu olaylar yüzünden deniz fobim var.hatta vapura bindiğim zaman direk can yeleklerine en yakın yere otururum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsk tekno

ben hangi birini anlatayım suyla ilgili baya anlatılmış ben onları es geçip başka bi olayımı anlatayım.yaş 12-13 filan arkadaşın pinokyo bisikleti aldım bilenler bilir pedalı terse çevirince fren yapıyor.ilk defa biniyorum bende.nese aldım baya bi yukarı çıktım yokuştan, sonra döndüm geri geliyorum yokuş aşağı kış olduğu için hava erken kararıyor 6 civarıydı saat havada karanlık, bayada hızlıydım aşağı inerken önüme baya büyük bi taş çıktı solundan geçeyim dedim as250 bi dodge vardı panikten frenide beceremedim taşa çarptım ve yola devrildim tam kafam yere indiği anda kamyonet kafamı sıyırıp yanımdan geçti 2 gün kendime gelemedim.boğulmayla ilgili en az 3 olay geçmiştir başımdan sırf bu olaylar yüzünden deniz fobim var.hatta vapura bindiğim zaman direk can yeleklerine en yakın yere otururum.

valla bisiklet kazasını allah korumuşta canyeleği meselesi güzel tedbir tedbirdir kardeşim

• ben 5-6 yaşındayken gümüldürde oturuyorduk. birgün deniz bayaa dalgalıydı.bizde arkadaşlarla dalgayı kovalar sonra hemen kaçardık.bayaa büyük bir dalga geldi biz 4 kişiyi altına aldı.kendimizi dalganın altında kaldığımız yerin 15 m falan uzağında bulmuştuk.çok küçük olduğum için dalga içinde çığlık atmak isterken çok su yuttum 3-4 gün hastanede kalmıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.