ne fener ne cimbom diyo bir kere başında sonlara doğru ölümüne galatasaray demeleri ne kadar mantıklı bir de iddalaşıyolar.
Galatasaraylılar trübünlere sızmış olmasın
Star'da canlı izleyen herkes ne dendiğini duymuştur , 3-5 genç eğlence arıyor işte.
devamında neden ''Ne Fener ne Cimbombom ne de Trabzon, bu sene sensin şampiyon'' diyorlar?
AA konuyu Zlatan mı açmış. Seviye belli birader. Yazmaya da gerek yok aslında
ölümüne karakartal dıyolar
demirörenin yeni planı, çarşı yı içeriden çökertmek. araya sızdırmış bizimkileri.
quote:
Orijinalden alıntı: NayirNolamaz
quote:
Orijinalden alıntı: AweSome!
Karakartal diyorlar Galatasaray gibi anlıyoruz olay bu
Sence Galatasaray diyorlar da ,sen karakartal anliyor olmiyasin ?
Kabullenin
ben Galatasaraylıyım zaten ne alaka yani
birsürü galatasaray tezahuratı vardı o maçta. hepsi beşiktaşa uyarlanmış. bide bize hırsız derler.
bi ara nevizade gecelerini söylemeye başlayacaklar diye korktum.
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
birsürü galatasaray tezahuratı vardı o maçta. hepsi beşiktaşa uyarlanmış. bide bize hırsız derler.
bi ara nevizade gecelerini söylemeye başlayacaklar diye korktum.
Şu cümleleri kurucağın en son taraftar biziz birader. Senede bir beste yapiyosunuz onuda çalıcak kadar aciz değiliz :) Ha yok besteniz güzelde biz o makamı gır gır geçmek için 2 yıldır kullanıyoruz zaten
Neyse bence yanlış taraftara çamur attın işin özü bu
Maçı izlerkende Galatasaray gibi anlamıştım şimdi daha dikkatli dinledim gene Galatasaray anladım.Galatasaray'ın kardeş takımıdır bence her zaman.
onlarda dogru yolu bulmuslar
oha bariz Galatasaray diyor da ne ayak maçı babamla seyrettiğimde hiç fark etmemiştim
Keisnlikle karakartal diyor davul eşliğinde biz bu tezauratı özdeştirdiğimiz için beşiktaş tan ilk defa davul eşliğinde bu tezauratı duydum o yüzden galatasaray ı andırıyor