ben bir kaç defa ameliyatda öldüm ve geri getirildim bu anlarda çok değişik duygular yaşamıştım,
ölerek yaşama tekrar döndirildigimi doktorlar söylediler, acaba bu tür şey yaşayan başka arkadaşlar varmı
İyi nok yedin.
Beyaz bi ışık gördün biri sana "geeel geeel" dedi?
bizim eve hırsız girmişi beni görünce korktu bıçak sapladi belime geçerdim sonra babam aspirine hilesini yazdi yeniden canlandim
arkadaşlar dalga geçmiyorum, bir kaç tane çok riskli ameliyatlara girmiştim ve bunların sonucunda bir kaç kere dakika bazında kalbim durmuştu, bu sıralarda baya huzur içinde hisstmiştim kendimi, hani yeşil çimenler, ovalar dereler görünce ohh deriz ya onun gibi bir huzur vardı, bir tünelin içinde ilerliyordum ve ilerde beni bekleyenleri görüyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: Zampara.Alper
bizim eve hırsız girmişi beni görünce korktu bıçak sapladi belime geçerdim sonra babam aspirine hilesini yazdi yeniden canlandim
Vay Tomy, naber ben Lance Haydi gettheftauto şifresini yazak.
quote:
Orijinalden alıntı: YerindeBirKarar
arkadaşlar dalga geçmiyorum, bir kaç tane çok riskli ameliyatlara girmiştim ve bunların sonucunda bir kaç kere dakika bazında kalbim durmuştu, bu sıralarda baya huzur içinde hisstmiştim kendimi, hani yeşil çimenler, ovalar dereler görünce ohh deriz ya onun gibi bir huzur vardı, bir tünelin içinde ilerliyordum ve ilerde beni bekleyenleri görüyordum.
Işığı neden söylemiyosun
arkadaşım etraf zaten karanlık değildiki, ışıgı farkedeyim heryer aydınlıktı tam değil ama aydınlıktı, sadece uzakta beni bekleyenelere dogru gittikçe yaklaşıyordum sanki uçuyordum.
geri döndüysen ruhun çıkmamıştır yani ölmemişsindir :D
dostum dün cuma hutbesinde müftü söylemedi mi sizin orda izlememiş mi sizinki yoksa evvelki akşam foxtaki programı =)) yok öyle bişey ruh gitti mi gider çıkıyım giriim bi arkadaşa bakıyım ondan ona ışınlayım olayı yok dedi sizinki farklı bişey..
seaways leavemealone aspirine bunlar aklımda kalmış unutmamışım panzer ve getthereamazinglyveryfastindeet bide ne vardı comeflywithme D:
bende ölmüştüm
cuma günü çarşı iznine çıktım pazar yine ölüm başı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: War Star
quote:
Işığı neden söylemiyosun
arkadaşım etraf zaten karanlık değildiki, ışıgı farkedeyim heryer aydınlıktı tam değil ama aydınlıktı, sadece uzakta beni bekleyenelere dogru gittikçe yaklaşıyordum sanki uçuyordum.
Sende büyük bir ışık patlaması olmuş demekki... Hımmm
siz işin dalgasındasınız ben gerçeklerden bahsediyorum.
quote:
yerindebirkarar.
Bende geçen gün gidip geldim.Bi anneannemi falan yoklayıp geldim...!Töbe Estağfurullah töbe ya...!
quote:
Arkadaşım bura böyle gerçek olsa bile bu tür cevaplara alışman gerek sorunlu ergen çok çünkü burda . konuya gelirsek aslında ölmüş olmuyorsun yani beyin ölümü gerçekleşene kadar halen canlısın kabin durmuş olabilir ama sen bir ikilemde kaldığın için butür bilinç altı olabiliyor ve sende gidip geldiğini sanıyorsun ama iki arasat oalyına şahit oldum rahmetli dedem zekaretini vermek üzereydi herkes yanındaydı sonra benim tahminime göre azrail bebek şeklinde görüktü dedeme ve bize son dediği 1 yasında hayatını kaybeden kardeşimin yanında oturduğu .Birkaç dakika sonra hayata gözlerini yumdu . tekrardan Allahtan rahmet diliyorum ...
ya iyide bi taneniz bari biraz ciddiye alın, olamazmı.
quote:
Orijinalden alıntı: ANGEL1983
quote:
Arkadaşım bura böyle gerçek olsa bile bu tür cevaplara alışman gerek sorunlu ergen çok çünkü burda . konuya gelirsek aslında ölmüş olmuyorsun yani beyin ölümü gerçekleşene kadar halen canlısın kabin durmuş olabilir ama sen bir ikilemde kaldığın için butür bilinç altı olabiliyor ve sende gidip geldiğini sanıyorsun ama iki arasat oalyına şahit oldum rahmetli dedem zekaretini vermek üzereydi herkes yanındaydı sonra benim tahminime göre azrail bebek şeklinde görüktü dedeme ve bize son dediği 1 yasında hayatını kaybeden kardeşimin yanında oturduğu .Birkaç dakika sonra hayata gözlerini yumdu . tekrardan Allahtan rahmet diliyorum ...
+1
quote:
Orijinalden alıntı: ANGEL1983
quote:
sağol cidiye aldıgın için,
tabii beyin ölümü gerçekleşmiş olmuyor kalp durması sadece, ama gerçek ama hayal ürünü ben bir şeyler gördügümü anımsıyorum, çünkü bende bu olay bir kaç defa oldu.