Şimdi Ara

Olympia nın karusları ezik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ardream da ne kadarvs yaptıysam hepsi kaçtı birine yenildim adını unuttum onun ama onunla yapmak isterim

her neyse

herkes kaçtı bazıları hepten noobluk yaptı canını çoğalttı geldi azaldı kaçtı çağoldı geldi azaldı kaçtı light feet var adam da yetişemiyom
    sonra kovalamamaya başladım kendileri ayağıma gelmeye başladı yine kaçtı sonra uzun uzun yap gelsin birisi ks ile alsın
    eğer vs yapıp kaçıcak varsa da oynamasın köto oluyo ya pot boşuna gidiyo

şu zamana kadar ağız tadı ile vs yapamadım 1 kere yaptık onda da yenildik ama noob luk dönemi sayılır(şimdide noob uz ama gene iiyiz)

• Sana Sağlam ları Denk gelmemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Sana Sağlam ları Denk gelmemiş

onlarda parti ile dolaşıyo nasıl vs. yapam

yine tek dolaşanları var nasip olmadı

ama yinede nooblar
  • ewt yaw party le dolaşanlar çok çektiriyo. adam gibi dalmıyolar da tek kişi bulursalar 3-4 kişi dalıyolar.
    geçen gün sexsendort tü galiba onunla kapıştık çok güzel gidiyodu ikimiz de alamıyoduk baya bi sürdü 1.5 dk falan sonra benim can potu bitti topukladım. yoksa 3-4 dk daha kapışçaktık.
  • _General Nbr La :D Ben nick Badigarat
  • dua et remeberme liler yoktu orda yoksa çoooooooktannnn gitmiştiniz
  • biz ardream clanı olarak çıkıyoruz areste towndan arkamızda party heal var adam bırakmıyoruz ama 1v1 yaptıklarımda oluo ama karşımdakine hiç şans tanımadım şuana kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edana ardream isim yapmışlar!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oLympianıN KAruSLarı EziK FaLan DegiL 1vs1 de Cok YenDim Ama TopLu DaLıo ŞeRefSizleR..
    Ve DikkaT eTtim 55 üStü OLanLarınIn CogunDA Md +8 Var

NicK:KiLLz0nE
    LvL:55
    ServeR:oLympia
    Irk:HumaN
    Np:6.5k
    ClaN:HiGhPoWeR (g4)
    JoN:AsSaSiaN

ChaRdan ßi Görüntü KoymaK iSteRiM..Ama SsLerimin CogU Sitede weriLen kbNin coK üsTünDe ßu Konu haKKınDa ßiLgi WerirseniZ SeviniRim SaygıLaR..
  • ne remeber mesi lem
    adreamda geziyon bi de laf atıyon sensin noob
    git czye tek ceksin sana bullyler sirrageler N0vaMANiac lar:D

ayrıca dun o1de resmen karusca novatown yaptık
    onden tank oldu katilkurt herkes healladı onu sonra bi girdi 20mage catır cutur :D

gerci sonra alabanda lar geldi town a ama olsun:D

hatırlatırım delos hala karusda
  • killz0ne sanki seni bi yerde görmüştüm ama benm ismim açıkçası iğrenç çünkü ark. oynamıo die ben oynamay başlamıştım lvl 38 dual +8 stielttolı bi adamdı ondan izin alıp şifresini deiştirip lvl 56 yaptım.ark ın ismi tolgay dı ve kobeee_tolga koymuş ismini mecburen bende şimdi bu isimleyim.keşke lvl 38 hazır azken güsel isimli bi char açıp onu kassaydım

• quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

killz0ne sanki seni bi yerde görmüştüm ama benm ismim açıkçası iğrenç çünkü ark. oynamıo die ben oynamay başlamıştım lvl 38 dual +8 stielttolı bi adamdı ondan izin alıp şifresini deiştirip lvl 56 yaptım.ark ın ismi tolgay dı ve kobeee_tolga koymuş ismini mecburen bende şimdi bu isimleyim.keşke lvl 38 hazır azken güsel isimli bi char açıp onu kassaydım

OLympia da mıSın??

• asil sen eziksin seni görmüstüm bi kac kez hep yattin bi kere bile adam alamadin 1vs1 de yaparim ::Dark_Priest:: pm at yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLLzOnE

oLympianıN KAruSLarı EziK FaLan DegiL 1vs1 de Cok YenDim Ama TopLu DaLıo ŞeRefSizleR..
    Ve DikkaT eTtim 55 üStü OLanLarınIn CogunDA Md +8 Var

NicK:KiLLz0nE
    LvL:55
    ServeR:oLympia
    Irk:HumaN
    Np:6.5k
    ClaN:HiGhPoWeR (g4)
    JoN:AsSaSiaN

ChaRdan ßi Görüntü KoymaK iSteRiM..Ama SsLerimin CogU Sitede weriLen kbNin coK üsTünDe ßu Konu haKKınDa ßiLgi WerirseniZ SeviniRim SaygıLaR..

dostum onlar +8 değil +7 rebirth
  • yiyosa karşıma çık sonra konuş
  • tek kelime söyleyecem size olimpia nın karusları ezik diyen arkadaşa kendi itemleri sağlam galiba da önüne noob çıkmış town çekmiş de oda ezik demiş sonra karuslar ezik olmuş sen insanları gördüm ne yaptıklarını kusura bakmayın ama sinirlerim bozuldu
  • evet sana katılıyorum olmpiyanın humanlarin neredeyse hepsi eziq ark olmpiyada bi karus carı var 50 lwl her allan gunu baskın var andreamda
  • cok fazla havalanma
  • banamı dedin kardes ?????????????????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.