Şimdi Ara

olympus fe 210 nasıldır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar olympus fe 210 nasıldır kullanan varmı. hepsiburada 250ytl felan iyimidir sizce birkaç yardımcı olcak resim varsa ekliyebilirseniz sevinirim.

Ağırlık 112 Gr
    Boyutlar 90x 62.5 x 30.5mm
    Flaş/Flaş Modu Var/Otomatik
    Paket İçeriği Kamera, El Kayışı, Kılavuz, Garanti Kartı, 2 x AA Pil, Olympus Master Yazılımı, CB-VC1 Video Kablosu, CB-USB7 USB Kablosu
    Bağlantı / Arabirim USB
    Güç Seçenekleri 2 Adet AA Pil
    Resim Dosya Biçimi JPEG
    Türkçe Menü Var
    Sesli Video Kaydı Yok
    Otomatik Zamanlayıcı Var
    Video Modu AVI Motion
    Görüntü Özellikleri
    Video Çözünürlüğü 640x480 / 320x240
    Görüntü Sabitleyici Yok
    Görüntü İşlemcisi CCD
    Objektif Özellikler
    Çözünürlük 7.1 Megapixel
    Optik Zoom 3x
    Dijital Zoom 4x
    Hafıza Özellikleri
    Hafıza Kartı Desteği xD-Picture
    Dahili Bellek 9MB
    Ekran Özellikleri
    Ekran Boyutu 2.5"

ÖZELLİKLERİ:
    İnce ve düzgün hatlara sahip olan Olympus FE-210 makul fiyat, performans ve kullanım kolaylığının bir birleşimi olarak dikkat çekiyor. 7.0 megapiksel ve 3x optik yakınlaştırmaya sahip lens mükemmel fotoğraf performansı sağlıyor ve çekilen pozlar 2.5 inç LCD ekranda izlenebiliyor. Görüntü kalitesi cep telefonu gibi cihazların çok üstünde FE-210 isterseniz eğer yüksek ebatta fotoğraf çıktısı alabilme şansına sahipsiniz.

7.0 megapiksel ile, FE -210 oldukça yeterli bir görüntü kalitesi sunuyor. Ekranda izlemek, kartpostal basmak ve duvarınıza poster yaptırmak sorun olmaz her zaman en iyi sonucu alabilirsiniz.3x optik yakınlaştırma lens uzaktan çekimlerde esneklik sağlar. Çekilen fotoğraflar 2.5 inç LCD ekranda izlenebilir.

“Tek tuş, tek fonksiyon” tasarım prensibi ve Türkçe’nin de içinde bulunduğu 25 farklı dil seçeneği ile, FE-210 nereden alırsanız alın kutusundan çıktığından hemen kullanıma hazır. İç mekan, havai fişek ve kişisel porter gibi 15 senaryo modu her türlü ortamda en net sonucu garantiliyor. Video kayıt ile özel anlar kayda alınabiliyor.

Dahil bellek yanında Olympus FE-210 xD-Picture Card yuvası da içeriyor.

7.1 Megapiksel
    "Tek tuş, tek fonksiyon" tasarım prensibi
    3x optik zoom (38-114mm 35mm dengi), 1:3.1-5.9
    6.4cm/2.5" LCD
    15 senaryo modu
    Dahili bellek ve xD-Picture Card yuvası
    Videokayıt
    2 adet AA Pil ile çalışır
    Türkçe Olympus Master Software yazılımı
    Makinede yüklü Türkçe menü

• ya arkadaşlar yardımcı olcak kimse yokmu acil almayı düşünüyorümda size zahmet bi kaç bilgi istiyorum

olympus fe 210 nasıldır???
  • bu makıne hakkında bilgım yok ama,olympus un mikroskop u icat eden firma oldugu, ve uzay çalışmalarında bu fırmanın merceklerının kullanıldıgını bır yerde okumuştum...
  • olympus iyi makinadir tavsiye ederim al omur boyu kullan.Ingilterede bazi sitelerde alanlar bu makinaya 5 yildiz vermis bence iyi makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia1985 -- 9 Haziran 2007; 17:06:00 >
  • saolun arkaşlar ama sesli video çekmedini öğrendim yav çok kötü
  •  olympus fe 210 nasıldır???

Bir adet fe-210 makro çekim koyayim dedim. Belki yardımcı olur.
  • bende fe-220 modelini buldum fiyat olarak uygun geldi bana bahsedilen modelin bi üs modelimi değilmi bilmiyorum benim için güç seçeneği önemli lityum olması lazım bundada lityum pil var ama netde araştırdım aynı modeli satılan diğer yerlerde güç seçeneği olarak AA pil diyor acaba yanlışlıkmı var anlamadım linki koydum arkadaşlar bi bakıp yorum bırakırsanız bilgilenmiş olurum

BURDAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Canon EOS 5D Mark III
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.