bu ürünü gördüm acaba bu ürün hakkında bilginiz var mı ?
Kapsüller ışık almayan paketlerde muhafaza edilmelidir. Linkdeki ürün zaten en başta, paketten kaybediyor..
Güzel bir tespit Peki carlson için fiyat nasıldır ? Piyasası nasıldır ? Biraz araştırdım gg de 3 kutu 50şer adet 48 tl diyor. baya ucuz geldi bana bir sıkıntısı olmasın..
quote:
Orijinalden alıntı: PyRRhiC
Güzel bir tespit Peki carlson için fiyat nasıldır ? Piyasası nasıldır ? Biraz araştırdım gg de 3 kutu 50şer adet 48 tl diyor. baya ucuz geldi bana bir sıkıntısı olmasın..
Yok sıkıntı yok. Faturalı eczaneden satış yapan bir arakadaş yapıyor. Ben de gg den aldım. Hatta sanalpazardan da satışı vardı. Sanalpazardan alırsanız (ya da yeni üyelik laırsanız) 10 tl yükleniyor. Oradan daha ucuza gelir. Gittigidiyorsaki satıcı, benim alışveriş yaptığım satıcı mı bilmiyorum. Özelden linki paylaşırsanız bi bakarım..
Efa S-1200 her gün 1 kapsül EPA: 11,880mg DHA: 7,920mg Diğer: 1,800mg Toplam: 21,600mg(21,6g) Maliyet: 30 kapsül 33TL (Kutusunda 45kapsül var) S-1200 den günde iki kapsül kullanırsanız biraz abartı olabilir :)
Kullanmadan önce temin ederken eczanıza danışarak alın ve kullanınız varsa eğer kanamalı rahatsızlığınız ya da kullanmakta olduğunuz düzenli bir ilaç için aile hekiminize ya da eczanıza mutlaka danışınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Epidoras
quote:
Orijinalden alıntı: |Eren|
quote:
Orijinalden alıntı: Epidoras
quote:
Orijinalden alıntı: |Eren|
Ya da şu markayı almaya karar verdim balık jelatinini görünce peki hangisini alayım fiyatları hemen hemen aynı
Efa S-1200 her gün 1 kapsül EPA: 11,880mg DHA: 7,920mg Diğer: 1,800mg Toplam: 21,600mg(21,6g) Maliyet: 30 kapsül 33TL (Kutusunda 45kapsül var) S-1200 den günde iki kapsül kullanırsanız biraz abartı olabilir :)
Kullanmadan önce temin ederken eczanıza danışarak alın ve kullanınız varsa eğer kanamalı rahatsızlığınız ya da kullanmakta olduğunuz düzenli bir ilaç için aile hekiminize ya da eczanıza mutlaka danışınız.
Sağolun hocam
Bilgili Arkadaşlar Lütfen Yardım..
Bebegimiz için Araştırdım Carslonda Karar Kıldım.Bulundugumuz il çok kücük hiç bi eczanede bu ürün yok.. internette ise ;bir çok sitede 35tl+kargo,40tl+kargo olmasına ragmen gitti gidiyorda 30tl+kargo ücretsiz http://urun.gittigidiyor.com/spor/carlson-balik-yagi-surup-200ml-portakal-kargoyok-85611975 Aklıma takılan Nokta GÜVEN..Bu ürünü Satan Kişiye ürünün orjinalliğini sordugumda aldıgım cevap.. MERHABALAR, ÜRÜNLERİMİZ ORİJİNAL ECZANE ÜRÜNÜDÜR. ANCAK TEDARİKÇİ BİR KAÇ ECZANE BULUNMAKTADIR. SİZE GELECEK OLAN ÜRÜNDE İLGİLİ ECZANENİN FATURASI YERALACAKTIR Şeklinde..Yani elemanda eczaneden alıyor bana satıyor..elemanda kar ediyor eczanede ..
SORUM ŞU..Bu Balık yagının Sahtesi vs Üretilebiliyormu..Aldıgımız ürünün orjinal oldugunu anlama yolu varmı.? Soncta evladıma kullanıcam hepinizin evladı var..bilgi lütfen Tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: Seckin_Dost
Bilgili Arkadaşlar Lütfen Yardım..
Bebegimiz için Araştırdım Carslonda Karar Kıldım.Bulundugumuz il çok kücük hiç bi eczanede bu ürün yok.. internette ise ;bir çok sitede 35tl+kargo,40tl+kargo olmasına ragmen gitti gidiyorda 30tl+kargo ücretsiz http://urun.gittigidiyor.com/spor/carlson-balik-yagi-surup-200ml-portakal-kargoyok-85611975 Aklıma takılan Nokta GÜVEN..Bu ürünü Satan Kişiye ürünün orjinalliğini sordugumda aldıgım cevap.. MERHABALAR, ÜRÜNLERİMİZ ORİJİNAL ECZANE ÜRÜNÜDÜR. ANCAK TEDARİKÇİ BİR KAÇ ECZANE BULUNMAKTADIR. SİZE GELECEK OLAN ÜRÜNDE İLGİLİ ECZANENİN FATURASI YERALACAKTIR Şeklinde..Yani elemanda eczaneden alıyor bana satıyor..elemanda kar ediyor eczanede ..
SORUM ŞU..Bu Balık yagının Sahtesi vs Üretilebiliyormu..Aldıgımız ürünün orjinal oldugunu anlama yolu varmı.? Soncta evladıma kullanıcam hepinizin evladı var..bilgi lütfen Tşk.
Sahtesi var tabiki.. Balık yağı sattığını söyleyen birçok firma var. Misal öncelikle balık yağları ışık almayan koyu şişlerde saklanmalıdır. Bakıyorsunuz birçok firma bu kurala uymuyor. Çünkü omega 3 ün çabuk bozulabilirliğinden haberi yok. İkincisi balık yağının içeriği yazmalıdır.Ancak buna da birçok firma uymuyor.
Linkdeki Carslonun sahtesi var mıdır bilmiyorum. Ancak güvenilir yerlerden alınca bu tür durumlar yaşanmaz. Gittigidiyorda "taylant34" mahlaslı eczacı biri vardı. Bu konuda da birçok kişi oradan aldı. Ben halen ordan aldığım carslon kapsül balık yağlarını kullanıyorum. http://profil.gittigidiyor.com/taylant34
Ancak şu an satışları bitirmiş.
Bir de EFA vardır. O da onaylı bir balık yağıdır.(IFOS Kalite Standartları'ndan 5 yıldız alarak saflığı ve temizliği kanıtlanmıştır.) Bu balık yağına güvenebilrsiniz. http://www.newlife.com.tr/tr/urunlerdetay/29
bugun bi arkadaşımından duydum..kuzenin çocugu bu balık yagından kullanmış.çocuk baya zekiymiş.sonradan gerileme görülmeye baslanmış.yani hızlı gelişiyor sonra duraklama dönemi sonra gerileme dönemi.bu tür bi şey duyan varmı.cocuklara balık yagı kullanımının bu tür bi sonucu olabilrmi??? tereddütte kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: Seckin_Dost
bugun bi arkadaşımından duydum..kuzenin çocugu bu balık yagından kullanmış.çocuk baya zekiymiş.sonradan gerileme görülmeye baslanmış.yani hızlı gelişiyor sonra duraklama dönemi sonra gerileme dönemi.bu tür bi şey duyan varmı.cocuklara balık yagı kullanımının bu tür bi sonucu olabilrmi??? tereddütte kaldım
Yahu bazıları balık yağına çok anlamlar yüklüyor. Mucizler bekliyor.
Bu balık yağını alanlar kalp krizi geçirmeyecek diye bir şey yok. Bu balık yağını alanların damarı hiç tıkanmayacak diye birşey yok. Bu balık yağını alanların çocuğu gürbüz olacak,boyu bosu tam olacak, çok zeki olacak diye de hiçbir şey yok. Lütfen böyle bir beklentiniz olmasın.
O arkadaşınız bu beklentilerle yola çıkmış. Önce çocuğunu zeki yapmış sonra da geriletmiş.
O zaman antartikada, kutuplarda yaşayan insanların dünyanın en zeki ve en aptal insanları olması gerekirdi.(Okyanus balıkları ve ürünleri çok tüketildiği için)
Size tavsiyem bu omega3 olayını güvenilir kaynaklardan araştırın ve yararlarını,zararlarını değerlendirin.
Bu Baslıga Yazan Arkadaşlar Bu konuda Bendne Daha Bilgili..Balık yagının Zararları Varmıdır? Balık Yagını 1.5 Yaşina varmış Bebeklern Kullanımı Sakıncalımıdır..(şurup Olanlardan) Ayrıca Son Sorum Balık yagının sahteligi konusunda Köpük Bardak Deneyi Diye Bi Şey Okudum..Bu Gercekcimi Nasıl Yapılır Bu Deney.? Tşk
Beyler ben de balık yağı kullanmayı düşünüyorum hangi markayı tavsiye edersiniz?
Şöyle yukarı doğru azıcık incelerseniz bir çok arkadaş sağolsun markalar hakkında düşüncelerini paylaşmış, mutlaka sizinde tercih edeceğiniz bir marka vardır.