Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
369.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hafta once trunature omega 3 aldım aldıgımada lanet ettim güzel bir marka öneriniz varmı?Kullandıgınız bildiğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: advan

okudukca kafam karıstı tru nature 3-6-9 kullanıyorum devam mı edeyım bırakayımmı yararı varmıdır tesskkurler.

Ben kullandım tavsiye etmem yinede karar sana kalmış
  • http://www.eczaonline.com/carlson-balik-yagi-surubu-portakal-aromali-200-ml

Bu ürünü Aldım..Carslon Balık Yagı Şurubu..Bebekler İçin.
    1-tAvsiye Edermisiniz?
    2-ürünün Sahte Olup Olmadıgını Anlama yolu Varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seckin_Dost

http://www.eczaonline.com/carlson-balik-yagi-surubu-portakal-aromali-200-ml

Bu ürünü Aldım..Carslon Balık Yagı Şurubu..Bebekler İçin.
    1-tAvsiye Edermisiniz?
    2-ürünün Sahte Olup Olmadıgını Anlama yolu Varmı.

2 yaşındaki oğlum için ben de aynı ürünü kullanıyorum.
    Kendimde kullanıyorum.

Tvasiye konusunda fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Yeni evli çiftler ya da çocuk düşünenler mutlaka okusun. Bilimsel bir makaledir..

YENİ DOĞANDA BEYİN GELİŞİMİ ve OMEGA-3 YAĞ ASİTLERİ
    Uzm Dyt İrem Olcay*; Prof. Dr. H. Tanju Besler**
    *Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Uzman Diyetisyeni
    **Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi
    (htbf@hacettepe.edu.tr)

http://www.danoneenstitusu.org.tr/pdf/yeni_dogan_omega3.pdf

Sonuç :
    Toplum sağlığı ve sağlığın geliştirilmesinde optimal beslenmenin önemi bilinmektedir. Optimal
    beslenme normları içinde; Amerikan Kalp Cemiyeti ve Türkiye’nin ilgili kurum ve kuruluşlarının
    da önerdiği üzere haftada en az 300 – 450 g balık tüketiminin bir çok kronik hastalığın
    önlenmesinde ve dolayısıyla sağlığın korunması ve geliştirilmesinde önemli bir adım olarak
    görülmektedir(15-16).
    n-3 yağ asitleri beyin ve retina gelişimi için elzemdir. Bu nedenle özellikle gebeliğin son
    trimesterinde ve doğum sonrasında anne sütü verilen dönemde, bebeğin gelişimi için yeterli
    miktarda n-3 yağ asidi alınması önerilmeli ve teşvik edilmelidir

• saygı deger forum uyelerı omega 3 konusunda bırsey danışmak ıstıyorum ınternette bılıyorsunuz carlson 3 lu paket 50 lıra gıbı bı rakama satılıyo urun ne kadar saglıklıdır alan varmı saglıktan kastım orjinal ürün olmama sıkıntısı cıkabılır endısesı bu yuzden danısmadan almak ıstemedım fıkrı olan varmı acaba ?
  • f_davey kullanıcısına yanıt
    Bende 3 paketini 47 TL olarak görmüştüm sanalpazarda. Birde üstüne 10 TL indirim kuponu kullandım ve 37 TL ye 3 kutu carlson omega3 aldım. Gayet güzel bir ürün. İçerdiği değerler de nispeten yüksek diyebilirim. Tavsiye ederim.

• Kaynak: Karatay Mutfağı sayfa 70-71 (15.baskı mart 2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 31 Temmuz 2013; 15:13:00 >

• rostat kanseri yapıyor uzmanlar tarafından prostat kaseri risini %71 arttırdığı saptandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmonello

rostat kanseri yapıyor uzmanlar tarafından prostat kaseri risini %71 arttırdığı saptandı

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    ne demek istediniz anlamadım lütfen açıklayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmonello

rostat kanseri yapıyor uzmanlar tarafından prostat kaseri risini %71 arttırdığı saptandı

Bilindiği üzere Omega 3 içeriğindeki yağ asitlerinin ciddi derece kanseri önlediği ile ilgili onlarca, yüzlerce hatta binlerce yerli, yabancı ve uluslararası geçerliliği kabul görmüş akademik makaleler bulunmakta.

Şimdi bir kuruluş binlerce akademik makaleyi karşısına alıp aksini iddia ediyorsa bir sorun vardır.

Kısaca bir bilim tanımı yapmak lazım.

Bilim: Mutlak doğru.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Bilimsel_y%C3%B6ntem

Buradan da inceleyebilirsiniz.

Binlerce araştırma tekrar tekrar farklı kuruluşlar tarafında aynı şartlar altında tekrarlandığında aynı sonucu veriyorsa ulaşacağı son nokta Kuram, Bilimdir!

Şimdi sizin bahsi geçen x bir haberden etkilenip paylaşımınız hangi şartlar altında denenmiş, ne olmuş bilmem lazım.

Evrensel araştırmalar Omega 3'ün kanseri önlediğinin yanında çok sayıda faydasına değinirken birinin böyle bir haber yapması manidar.(Bana göre)

http://www.xn--salk-1wa3i.net/prostatkanseri.html <- Prostat kanserinin tanımını iyice okuduktan sonra Omega 3 ün prostat yapamayacağını sizde anlarsınız.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidoras -- 1 Ağustos 2013; 1:15:40 >

• Arkadaşlar carlson 'un ınternette satılan 3 tanesı 50 lıra olan 1000 mg lık kapsulerı olandan aldım bunları sabah bır aksam bır kullansam sıkıntı vermez dımı gunluk 2000 mg balık yaği toplamda 1000 mg EPA DHA almıs olmak ıyı olurdu dıye dusunuyor hem genel saglıgım adına hemde saç ve dermatıt gıbı bı kac problemım var balık yagının ıyı gelecegını dusnuyorum ımfımılasyon etkısını azaltıyor . =) ne dersınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_davey

Arkadaşlar carlson 'un ınternette satılan 3 tanesı 50 lıra olan 1000 mg lık kapsulerı olandan aldım bunları sabah bır aksam bır kullansam sıkıntı vermez dımı gunluk 2000 mg balık yaği toplamda 1000 mg EPA DHA almıs olmak ıyı olurdu dıye dusunuyor hem genel saglıgım adına hemde saç ve dermatıt gıbı bı kac problemım var balık yagının ıyı gelecegını dusnuyorum ımfımılasyon etkısını azaltıyor . =) ne dersınız ?

Ben günlük 1000mg balık yağı+250mg DHA alıyorum.

Bence günlük 1000mg yeterli diye düşünüyorum. Vücüdun günlük omega3 ihtiyacını bilmek lazım.Fazlası vücuttan atılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Arkadaşlar carlson 'un ınternette satılan 3 tanesı 50 lıra olan 1000 mg lık kapsulerı olandan aldım bunları sabah bır aksam bır kullansam sıkıntı vermez dımı gunluk 2000 mg balık yaği toplamda 1000 mg EPA DHA almıs olmak ıyı olurdu dıye dusunuyor hem genel saglıgım adına hemde saç ve dermatıt gıbı bı kac problemım var balık yagının ıyı gelecegını dusnuyorum ımfımılasyon etkısını azaltıyor . =) ne dersınız ?

Ben günlük 1000mg balık yağı+250mg DHA alıyorum.

Bence günlük 1000mg yeterli diye düşünüyorum. Vücüdun günlük omega3 ihtiyacını bilmek lazım.Fazlası vücuttan atılabilir.

Fazlasının bir zararı varmadır peki yoksa vucuttan atılıyormu ben balık yağı artı uzum çekirdeği kapsulu kullanmak ıstıyorum bakalım umarım olumlu sonuclar alırım =)

• quote:

Fazlasının bir zararı varmadır peki yoksa vucuttan atılıyormu ben balık yağı artı uzum çekirdeği kapsulu kullanmak ıstıyorum bakalım umarım olumlu sonuclar alırım =)

Zararı olacağını sanmıyorum anca fazlası vücuttan atılır. Üzüm çekirdeği kapsülünü de ilk kez duydum. Bununla ilgili bir kaynağınız var mı?
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Üzüm çekirdeği bilinen en güçlü antioksidan olma özelliği var damar saglıgı ıle ılgılı olumlu oldugunu okumustum bır cok kaynakta gecer sac dokulmesınede fayda edebılecek ıcerıgı var tabı bunlardan mucize beklememek kaydı ıle ıcerıgındekı procyanıdın ısımli bır madde esas ısı yapan madde aslında tabı her uzum cekırdegıde bu maddelerı ıcermıyor bu bakımdan ıyı bır secım yapmak lazım bıraz pahalı urunler denk getırebılırsem onuda kullanmak ıstıyorum ıkısını aynı anda bakalım =) genel olarak opc %90 ve uzerı olması gerekıyor dıye okumustum piyasada 5-10 lırayada var ama ne kadar ıstedıgmız ıcerıkte onu bilen yok solgar ıyı gıbı duruyor ama cıddı bır fıyat var .
  • Yazıların tamamını okudum sayılır 1 haftadır efa daily kullanıyorum beynimde bir farklılık bir yoğunluk hafif sersemlik hissediyorum bunu yaşayan arkadaş oldumu ?
  • Epidoras E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle Omega-3 ile ilgili vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Omega-3 insan bedeninin ihtiyacı olan temel yapıtaşlarından bir tanesi. Bizlerin coğrafyasında ise omega-3 e ulaşma zorluğu var evet. BUndan dolayı besin destek olarak alınması tavsiye ediliyor doktorlar tarafından.

Bir keresinde de bir doktor bana şunu söylemişti eğer kişi maddi zorluklardan dolayı ambalajlı soğuk derin deniz balık omega3 ü almakta zorlanıyor ise bunu ceviz ve fındık yardımı ile telafi edebilir demişti. Araştırmasını yapmadım. Sadece kulağımda kalmış olan bir bilgi.

Sevgiler Güzellik Sırları
  • quote:

Orijinalden alıntı: estir

Yazıların tamamını okudum sayılır 1 haftadır efa daily kullanıyorum beynimde bir farklılık bir yoğunluk hafif sersemlik hissediyorum bunu yaşayan arkadaş oldumu ?

Psikolojik olarak böyle bir etki yarattığını düşünüyor olabilirsiniz. Ben de öyle bir etki oluşmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.