Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
369.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-halihazırda kullandığınız balık yağı nedir. tam adını ve fiyatını verirmisiniz.?

2. Balık yapğı alırken nelere dikkat ediyorsunuz .

3. İlköğretime giden çocuklar için DHA oranı yüksek balık yağı ( kapsül formunda ) almak istiyorum. ne önerirsiniz.
  • Solgar 950 almayı düşünüyorum. Değerleri çok iyi ve güvenilir bir marka. Ama piyasada okadar çok marka ve içerik varki fiyatlarıda çok uygun ne yapsam siz ne markalar tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Solgar 950 almayı düşünüyorum. Değerleri çok iyi ve güvenilir bir marka. Ama piyasada okadar çok marka ve içerik varki fiyatlarıda çok uygun ne yapsam siz ne markalar tavsiye edersiniz.

solgar 950 evet iyi bir form

ama 2 şey burada kafamı yoruyor.

1. fiyatı. evde balık yağını içebilecek 4 kişi varız. 4x30 = 120 adet yapar sanrıım fiyatıda 150tl civarı olsa gerek.

2. olarak sanırım trigresit formunda değil. .. tamö olarak emilim sağlanmıyor sanırım vücutta. solgar 700 bu ürün trigerisit formundaydı galiba.

sadece ayda 150 tl vermek... çok para. 50 tl olsa .. tamam alalım ama..

esasen çocuklarım için bunu düşünmekteyim amma .. sanırım yurt dışından getirtemiyoruz değil mi..

http://www.amazon.com/NOW-Foods-DHA-500-180-Softgels/dp/B003O1U77I bu ürün çocuklar için bence süper bir ürün.

bizlerde dönüşümlü veya ilave epa oranı yüksek bir ürünle beraber alabilriiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Solgar 950 almayı düşünüyorum. Değerleri çok iyi ve güvenilir bir marka. Ama piyasada okadar çok marka ve içerik varki fiyatlarıda çok uygun ne yapsam siz ne markalar tavsiye edersiniz.

1. fiyatı. evde balık yağını içebilecek 4 kişi varız. 4x30 = 120 adet yapar sanrıım fiyatıda 150tl civarı olsa gerek.

2. olarak sanırım trigresit formunda değil. .. tamö olarak emilim sağlanmıyor sanırım vücutta. solgar 700 bu ürün trigerisit formundaydı galiba.

esasen çocuklarım için bunu düşünmekteyim amma .. sanırım yurt dışından getirtemiyoruz değil mi..

http://www.amazon.com/NOW-Foods-DHA-500-180-Softgels/dp/B003O1U77I bu ürün çocuklar için bence süper bir ürün.

Sıvı olan balık yağı takviyelerini tavsiye ederim. Hem EPA ve DHA oranları kapsüllere nazaran daha yüksektir ve ekonomiktir.
    http://www.eczane.com.tr/carlson-balik-yagi-200ml

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Sıvı olan balık yağı takviyelerini tavsiye ederim. Hem EPA ve DHA oranları kapsüllere nazaran daha yüksektir ve ekonomiktir.
    http://www.eczane.com.tr/carlson-balik-yagi-200ml

Valla verdigini inceledim. Bir kasik dedigi 5 ml diyor. Buda 5 adet kapsul karsılıgi eder. 200ml olan siseden 40 kasik seferlik porsiyon cikar. Hap olarakda solgarda 50 adet var. Evet fiyat olarak solgardan biraz daha uyguna geliyor. Ama solgarin dunyaca bilinen kalitesiyle karsilastirilincada insan tereddute dusuyor. Cunku piyasadaki bircok marka iceriyor dedigi bu onemli iki degerin neredeyse yarisini iceriyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben seven seas'in omega3lerini kullanıyorum bu marka solgar daha mı iyi içerik bakımından hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Ben seven seas'in omega3lerini kullanıyorum bu marka solgar daha mı iyi içerik bakımından hangisini tavsiye edersiniz

Seven Seas Pulse Cardiomax Omega3

Ben bu ürünü internette buldum. İçindeki değerleri inceledim. Bunun değerleri neredeyse solgar 950 den yarı yarıya az ama piyasadakilere göre yüksek tabiki.Fiyatıda 35 lira civarı 30 adet kapsül var. Şimdi solgardan 1 içecekken bundan günde 2 içmen gerekecek haliyle. Oyüzden sen 15 adet kapsül olduğunu varsay. Solgarda 55 lira sanalpazarda. Böyle olunca adet üzerinden solgar daha uyguna geliyor. Hatta ben piyasadaki bir çok markaya baktım. Normalde içerikleri 120 epa ve 180 dha civarında. Tabi bu tiplerdende solgarla aynı kapasiteye ulaşmak için 3 adet yutmak lazım. Bu da demekki 60 kapsüllük bir kutu 20 kapsüle denk geliyor. Hesaplandığındada solgar fiyat ve özellikle kalitesi açısından daha uyguna geliyor. Bende hala şişe olarakda satılanlara ve başka kaliteli markalara bakıyorum. Çünkü piyasadaki her ürüne güven olmuyor.

• Ben de bir ara almıştım 1-2 gün attım bıraktım ismi marincap idi sanırım ilacı nereye koyduysam bulamıyorum,bulayım ilacı tekrar deneyip yazarım.Balık yemiyorum omega3 takviyesi şart.Bu marincap şeysini daha önce kullanan oldu mu

edit:ilacı buldum marincap 500mg 60 kapsül ama geçen ay bitmiş kullanma tarihi 1 aydan sorun olur mu acaba kullansam 45 kapsül var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 29 Ağustos 2013; 12:34:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Ben de bir ara almıştım 1-2 gün attım bıraktım ismi marincap idi sanırım ilacı nereye koyduysam bulamıyorum,bulayım ilacı tekrar deneyip yazarım.Balık yemiyorum omega3 takviyesi şart.Bu marincap şeysini daha önce kullanan oldu mu

edit:ilacı buldum marincap 500mg 60 kapsül ama geçen ay bitmiş kullanma tarihi 1 aydan sorun olur mu acaba kullansam 45 kapsül var.

Bende tam süresi geçmiş olmasın diye soracaktım ki bulmuşsun. Şimdi normalde ilaçların 3 aya kadar uzanan ekstra kullanma süreleri olurmuş. Bende çok araştırdım ve sordumda biliyorum. Ama 1 ay geçmesi pek önemli değil. Sonuçta balık yağıda içinde ilaç içeren birşey değil.
    Bununla beraber marincap da piyasadaki uygun ucuz bir balık yağı. İçindeki dha epa değerleri baya düşük. Yemeklerden sonra günde 3 defa kullanıp bitirebilirsin. Ayrıca marincap tablet içinde ve birbirinden ayrı ayrı durduğu için hapların birbirine yapışma gibi bir derdide yok.

• omega3 beyin fonksiyonlarını geliştiriyor ya peki bunun için bir yaş sınırı var mı örneğin boyumuz 21 yaşından sonra nadiren uzar gibi
  • bu arada ben ders için kullanacağım dha oranı en yüksek solgarda mı ?
  • quote:

bu arada ben ders için kullanacağım dha oranı en yüksek solgarda mı ?

Omega3 boy,kilo..vs gibi etkenlere bir etkisi yoktur. Bunla ilgili bir araştırma da yoktur.
    Sırf dha için:
    http://www.gnc.com.tr/gnc/dha-250/92.html

Bir de yanında 1000mg lık solgar ya da carslon alırsanız tam olur
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    demek istediğim omega 3 ün faydalı olması için belirli bir yaş aralığı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Omega3 boy,kilo..vs gibi etkenlere bir etkisi yoktur. Bunla ilgili bir araştırma da yoktur.
    Sırf dha için:
    http://www.gnc.com.tr/gnc/dha-250/92.html

Bir de yanında 1000mg lık solgar ya da carslon alırsanız tam olur

Verdiğin baya düşük. Tabi günde 3 tane alırdan solgarla aynıya gelir. Benim baktığım solgar linki veriyorum.

http://www.solgar.com.tr/urun/omega-3-950mg/2057

Fiyatı 55 lira falan piyasada. İçeriğindeki miktarı göz önünde bulundurunca solgar daha ekonomik oluyor. Zaten yazıyor günde 1 veya 2 adet diye. Ama 1 de yeter. Piyasadakilerin çoğu 180mg 120mg değerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SULZER -- 29 Ağustos 2013; 17:33:28 >

• quote:

Benim araştırdıklarım arasında bu solgarda buldum. Yabancı sitelerdede baya araştırdım. Solgara yakın var ama bizim memlekette satılmıyor. Bu arada balık yağı her yaşda kullanılabiliyormuş sadece ama sadece 21 yaşında kullanılmaması gerektiğinide profesörler söylüyor ama sen 21 değilsindir sanırım.
  • 19um ama 21de neden kullanilmiyomus hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yapıcam zaten fazla almadıkça pek faydası görülmüyormuş hem en kısa sürede tüketmem lazım her ögünde bir tane kullanıp 2 haftaya bitiririm.
  • quote:

19um ama 21de neden kullanilmiyomus hocam

Yok zarf atayım dedim Sorunda mesela 21 den sonra diye sormuşsunya dedim acaba 21misin diye.

Aslında yaş olarak fayda konusunda ben bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Mesela çocuklarda beyin gelişme sürecinde olduğu için hafızaya etki ediyor ama ileriki yaşlardada hafıza olmasa vücudun diğer yerlerinede iyi yönde etki ediyordur. Sonuçda balıkdan hiç bir yaş kesimine zarar gelmez. İnternette araştırınca daha ayrıntılı bilgiler var faydaları konusunda. Ben asıl çocuklarım için düşünüyorum.

Bende balık yemeği severim ama merak ettiğim şey balıkla beraber rakı alınca acaba vücudun aldığı omega 3 seviyesine bir zararı oluyormudur yoksa her ikisi farklı yerlerdemi vücut tarafından emiliyor

• Şu linkteki ürünü almak istiyorum sizce güvenebilir miyim satıcıya:http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=carlson
    Normalde carlson omega 3 tek kutu 26 lira civarı satılıyor. Buradaki satıcı üç kutuyu 45 lira civarı satıyor.
    Yoksa ocean plus alacağım ezcaneden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ods61

Şu linkteki ürünü almak istiyorum sizce güvenebilir miyim satıcıya:http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=carlson
    Normalde carlson omega 3 tek kutu 26 lira civarı satılıyor. Buradaki satıcı üç kutuyu 45 lira civarı satıyor.
    Yoksa ocean plus alacağım ezcaneden.

http://www.dermomarket.com/Carlson-Omega-3-1000-mg-Fish-Oil-Balik-Yagi-50-Kapsul3lu,PR-9634.html

Valla ben burada buldum ki senin linkdeki baya ucuz 45 lira diyor. benim linkde içeriğide var seninkinde yazmamış o yüzden araştırma gereği duydum. ama bana biraz sakat gibi geldi bilemiyorsun neden bu kadar uygun. son kullanma tarihi nedir fatura verecekmi gerçekten. bilemiyorsun. epa 300mg ve dha 200mg ki buda az değil yani içeriğide fiyatına oranla iyi.

Olmadı sen al kullan sana bişey olmazsa bende alırım

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.