Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
369.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence hocam bunu şikayet etmelisin insan sağlığı şakaya gelmez bana bişe olmadı dememek lazım
  • @bjk__murat ithal izninin veriliş tarihi o(2009).Galiba ithal etme izni 2 yıllık alınabiliyor. Benim kutunun üstünde yapıştırılan etikette 2011 yazıyor. En alttakininde de 2009 Ürünün son kullanma tarihi kutunun altında yazıyor olması gerek.

Ancak yinede bu durumu satıcıya bi soralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

@bjk__murat ithal izninin veriliş tarihi o(2009).Galiba ithal etme izni 2 yıllık alınabiliyor. Benim kutunun üstünde yapıştırılan etikette 2011 yazıyor. En alttakininde de 2009 Ürünün son kullanma tarihi kutunun altında yazıyor olması gerek.

Kutunun altinda 2017 yazıyor ama 2009 da gelmis urun kac yil beklemis ben attim mesaji çoktan birtanede ictim ha birsey olmaz umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

@bjk__murat ithal izninin veriliş tarihi o(2009).Galiba ithal etme izni 2 yıllık alınabiliyor. Benim kutunun üstünde yapıştırılan etikette 2011 yazıyor. En alttakininde de 2009 Ürünün son kullanma tarihi kutunun altında yazıyor olması gerek.

Kutunun altinda 2017 yazıyor ama 2009 da gelmis urun kac yil beklemis ben attim mesaji çoktan birtanede ictim ha birsey olmaz umarim

Ben 1 kutusunu bitirdim ama dediğim gibi o ithal iznidir. O ithal izni yenilenince de o etiketi yapıştırıyorlardır.

• Balık yağını eczaneden alabiliyor muyuz? Hangi marka almamı tavsiye edersiniz ve günde kaç tablet içmek gerekir?
    Konu bayağı uzun okuyamadım cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Ben 1 kutusunu bitirdim ama dediğim gibi o ithal iznidir. O ithal izni yenilenince de o etiketi yapıştırıyorlardır.

senin yazdığın yorumla ve adamdan gelen cevapla siparişi onayladım bakalım inş birşey olmaz.

taylant34 ten gelen mesaj

"bu urunu sadece eczanemızden satmıs olsak ayda satacagımız en fazla 50 kutu

ilac fırmalarının soyle bır polıtıkası var

mısal 10 kutu alırsan 10tl 100 kutu alırsan 8tl 1000 kutu alırsan 6 tl vs dıye gıdıyor ben ınternet ve eczanemden bu urunu ozellıkle kıs aylarında ayda 5000 kutu satıs yapıyorum ve alımımı 6 aylık seklınde alıyorum kı alıs fıyatımla ecza depoları dahı rekabet edemıyor tamamen sermaye ve surum "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Eylül 2013; 18:11:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Epidoras

quote:

Orijinalden alıntı: Trademtr

Merhaba Epidoras

ben de gnc fish body oil 1000 kullanıyorum ürün hakkında yorumlarını merak ediyorum. zahmet olmazsa yardımların rica olunur...

Şahsen benim tercih etmeyeceğim bir ürün. 1000mg olmasına karşın içerinin %30'u omega 3

Siz ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün epa ve dha oranlarını kontrol edin alırken. 500 mg-1000mg balık yağı içerir diyen ürün çok fazla ama ürünün nerdeyse tamamı dolgu maddesi ya da yardımcı madde. Kullanım amacınızı yazarsanız ürün önerebilirim size.

Fotografını paylaştığınız ürün carlson balık yağı sanırım. Eğer o ürünse, o ürünün ithalinde zaten bir sıkıntı yoktu, o yüzden elinizdeki üründe eski tarihli ürüne yeni kağıt yapışmış olma ihtimali yüksek ayrıca o ürünün fiyatı 2009 nisan ile 2011 mart arası 27.50 ydi. Bu da eski miadlı ürün olma ihtimalini arttırıyor bence.

Ecz. Tolga Gürsoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaserdar -- 5 Eylül 2013; 1:30:28 >
  • selamlar.

arkadaşlar

http://www.nowfoods.com/DHA-500-180-Softgels.htm bu ürünü getirtebileceğim bir satıcı buldum.

fiyat bana bahalı gelsede alacak gibiyim.

içinde 180 adet kapsül var. DHA 500 EPA 250

okula giden çocuklarım için . DHA değerleri yüksek olsun istedim.

siz bu ürüne kaç para verirsiniz.

cevaplardan sonra fiyatı bildireceğim.

teşekür ederim. saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 5 Eylül 2013; 17:50:31 >
  • @Epidoras balık yağı hakkında az bilği sahibi olduysam epdora'sayesinde teşekür ederim ona

bende carlson 1000mg aldım bende çocuklarımda ve kendimde kullanacagım degerleri şöyle dha 200 epa 300mg
    elimdeki bittikten sonra efa 1200 alacagım
  • Bugün eczaneye uğradım, Carlson için 38,75 TL istedi.

Çok değil mi ya..

65 TL'ye solgar satıyorlardı ayrıca.
  • @muptela Fiyatlar etiket fiyatları. İnternetten alınan ürünlerin halini üstteki fotolarda görürseniz sizde hak vereceksiniz bence.

@azp3 EFA1200 de iyidir. Tat konusunda sıkıntı yaşamazsanız eğer Carlson şurup ya da Pedivit Omega alıp yarım ölçek(2.5ml) kullanarakta istediğiniz değerlerde epa ve dha kullanmış olabilirsiniz.

@yusufziya Ürün iyi görünüyor değerler de gayet iyi 180 tane olması avantaj. Türkiye şartlarında 130-140 tl olabilir. 100 civarına alırsanız bence iyidir. Ama ürünün kalitesini sorgulattırın alacağınız yerden.

@caiz2005 evet hatta sadece eczaneden almanızı öneririm.
  • @muptela Fiyatlar etiket fiyatları. İnternetten alınan ürünlerin halini üstteki fotolarda görürseniz sizde hak vereceksiniz bence.

@azp3 EFA1200 de iyidir. Tat konusunda sıkıntı yaşamazsanız eğer Carlson şurup ya da Pedivit Omega alıp yarım ölçek(2.5ml) kullanarakta istediğiniz değerlerde epa ve dha kullanmış olabilirsiniz.

@yusufziya Ürün iyi görünüyor değerler de gayet iyi 180 tane olması avantaj. Türkiye şartlarında 130-140 tl olabilir. 100 civarına alırsanız bence iyidir. Ama ürünün kalitesini sorgulattırın alacağınız yerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaserdar

@muptela Fiyatlar etiket fiyatları. İnternetten alınan ürünlerin halini üstteki fotolarda görürseniz sizde hak vereceksiniz bence.

Omega-3 Üretim Formu:

Omega-3 yağ asitleri balıkların vücudunda doğal trigliserid formda bulunurlar. Balık yağı üretim aşamasına gelindiğinde Omega-3 yağ asitleri trigliserid formdan çıkartılıp etil ester forma getirilir. Satılmakta olan birçok Omega-3 ürünü etil ester formdadır. Ancak etil ester formdaki ürünlerin sadece %21’i kana karışabilmektedir.

Yüksek kalitedeki Omega-3 ürünleri üretim aşamasında etil ester formdan tekrar trigliserid forma dönüştürülürler. Böylece bu ürünlerdeki Omega-3 yağ asitleri, balıklardaki doğal forma geri dönmüş olur. Yapılan araştırmalar, trigliserid formdaki Omega-3 ürünlerinin etil ester forma göre 3 kat daha etkili olduğunu göstermiştir.

diyor biryerde carlson trigliserit mi acaba

• değil diye biliyorum.

solgar 700 trigresit diye biliyorum . bir kutusuna bakmak lazım yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

değil diye biliyorum.

solgar 700 trigresit diye biliyorum . bir kutusuna bakmak lazım yinede.

carlson trigliserit olması lazım araştırdım çoğu yerde çıkıyor yabancı forumlarda adam carlson benim için en iyisi felan demiş, ayrıca biryerde bir cümle gördüm çok önemli

" The health benefits start when your omega index goes over 8%! Get an omega index blood test done to know where you stand. "

ingilizce bilmeyenler için mealini yazayım diyor ki bu içtiğimiz haplar gerçekten kaliteliyse(bunu ben ekledim) omega 3 faydasını göstermeye kandaki omega oranının %8 in üstüne çıktığı zaman başlar diyor. kandaki omega indexine bakın ne aşamada olduğunuzu görün diyor.

ayrıca gerçekten ucuza geliyor herhalde bu carlson avrupadada aynı 20 dolar 240 tanesi

http://www.amazon.com/Carlson-Finest-Lemon-1000mg-Softgels/dp/B003BVIB7E/ref=pd_sim_hpc_4

50 tanesi 5 tl ye geliyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Eylül 2013; 4:41:25 >

• maxelll kullanıcısına yanıt
    Biraz geç bir cevap olacak fakat, yoğunluk... :)

Özel bir neden:

Kullandığınız bir ilaç varsa, yaşadığınız bir rahatsızlık dolayısıyla kullandığınız ilaç ya da geçmişte yaşadığınız bir rahatsızlığınız varsa ve bunun öyküsünü bilen bir doktorun omega 3 konusunda kullanım önerisi olabilir.

Mesela kanamalı rahatsızlığı olan rahatsızlık, özel bir durumdur ve omega 3 kullanımı önerilmemektedir. Malum omega 3 kanı sulandırıcı özelliği vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epidoras

Biraz geç bir cevap olacak fakat, yoğunluk... :)

Özel bir neden:

Kullandığınız bir ilaç varsa, yaşadığınız bir rahatsızlık dolayısıyla kullandığınız ilaç ya da geçmişte yaşadığınız bir rahatsızlığınız varsa ve bunun öyküsünü bilen bir doktorun omega 3 konusunda kullanım önerisi olabilir.

Mesela kanamalı rahatsızlığı olan rahatsızlık, özel bir durumdur ve omega 3 kullanımı önerilmemektedir. Malum omega 3 kanı sulandırıcı özelliği vardır.

en iyi balık yağı kapsülü markası nedir hocam 1 haftadır marincap 500 mg kullanıyorum etkisi azda olsa fark ettim daha iyi bir marka varsa lütfen yazarmısın
  • solgar 700 veya solgar 950 ..
  • Herhangi bir ürün veya maddenin öyle mucizevi etki yapacağına inanmıyorum. Mesleğim gereği farklı bölgelerde çalıştım. İki yılım Karadeniz in bir sahil ilçesinde geçti. Burada balık ucuz ve bol bulunuyordu dolayısıyla haftada en az 4 gün balık tüketiyordum ve yağını tüketebilmek için kızarta yapmadım fırın poşetinde fırında yaptım. Genellikle yağlı balıkları tercih ettim.
    Sonuç olarak buraya ilk taşındığımda olan eklem sorunlarımın tamamı 7 ay içinde ortaddan kalktı. p90x egzersiz programına başladım ve 2 adet 14 kg dumbell la sorunsuz çalışablecek duruma geldim.Dikkattim ve enerji seviyem arttı. Cildim pırıl pırıl oldu. 28 yaşındaydım ama gören 22 23 den fazla değilsin diyordu. 2 yıl sonra İzmir e taşındım. O kadar sık balık tüketme şansım olmadı ama eczaneden omega 3 tableti aldım bir süre kullandım. Bu pozitif etkileri elde edemedim. Bilimsel araştırmalar vardır ama benim kendi deneyimim, omega3 evet çok etkili, ama hap veya tablet olanı değil, doğal yoldan ve düzenli olarak alınanı.
    Tabi şimdi pazarlamacılar yok öyle deyil olmaz öyle şey diyecektir ama benim aktardığım yaşanmış deneyim.
    Bu arada İzmir e geldim geleli de eklemlerde aşırı bir zayıflık oldu. 14 kg la sorunsuz yapabildiğim egzersiz programını artık 5 kg la yapsam eklemlerden sakatlanır oldum. Bu eklemlerde zayıflık sorununun balık tüketme ile ilgili olduğundan emin değilim. Ama burada neyi eksik tüketiyorum veya bünyeye zararlı ne var anlayamadım. Belki hava kirliliği, belki sulardaki birşey.Belki omega3 eksikliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 7 Ekim 2013; 0:28:33 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.