Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
369.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanıtınız için teşekkürler. İştah açma gibi bir sıkıntımız yok sadece gelişimaçısından destekolmak için düşünüyoruz. Kışın malum çocuklar çok hastalanıyor biraz da vucut direnci artsın diye.

Birde carlsonun gittigidiyorda satılanları acaba sahte felan olabilir mi? Nereden almamı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.a.c.i.w.e.r.t -- 26 Ekim 2013; 17:54:52 >
  • selamlar.

arkadaşlar

oemga3 kapsüllerinin alımını gün içine yaymalımıyız.

örn.

1000 epa + 500 dha oranındaki ( 1+1) kapsülü 1 anda mı ;

yoksa sabah 1 500 epa + 250 dha
    akşam 1 500 epa + 250 dha olarak mı tüketmeli ?
  • Kuzu eti omega 3 den çok zengin . özellikle doğu ve güneydoğudan gelenler. çayırlarda otlayarak doğal beslendikleri için etlerinde ve yağlarında denizden avlanan doğal balıklar kadar omega 3 var. Hemde etlerinde ağır metal yok .(Canan Karatay ve kenan Demirkol) Bol bol kebap yiyin omega 3 takviyesi almanıza gerek kalmaz. hemde daha lezzetli.
  • "az araştırma yapsaydın 5 yaşında çocukta bile saç kalitesini bozduğuna dair forumlarda şikayette bulunan babaların olduğunu, ve bizlerin herhangi bir kaynak göstermeden sadece kendi deneyimlerimizi anlattığımızı, forumların bunun için olduğunu, prostat ile ilgili bir çok makale, saç dökülmesi ile ilgili özellikle yabancı forumlarda bir çok mesaj olduğunu, basit bir yağın yan etkisi olmadığını savunup sihirli bir şekilde dikkat eksikliğini ortadan kaldıracağını zannetmenin saçma olduğunu, mesajlarını bold yazınca daha anlamlı olmadığını ve zaman kaybettiğini anlardın.
    "

bana forumda birisi böyle yazdı bunların gerçeklik payı varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Ekim 2013; 4:35:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

"az araştırma yapsaydın 5 yaşında çocukta bile saç kalitesini bozduğuna dair forumlarda şikayette bulunan babaların olduğunu, ve bizlerin herhangi bir kaynak göstermeden sadece kendi deneyimlerimizi anlattığımızı, forumların bunun için olduğunu, prostat ile ilgili bir çok makale, saç dökülmesi ile ilgili özellikle yabancı forumlarda bir çok mesaj olduğunu, basit bir yağın yan etkisi olmadığını savunup sihirli bir şekilde dikkat eksikliğini ortadan kaldıracağını zannetmenin saçma olduğunu, mesajlarını bold yazınca daha anlamlı olmadığını ve zaman kaybettiğini anlardın.
    "

bana forumda birisi böyle yazdı bunların gerçeklik payı varmı ?

Bu iddaların kaynağını ya da nasıl bu sonuçlara vardığını sordunuz mu?

• bir haber gördüm, ee noldu şimdi zararlı mı bu zıkım?

Beyin hastalıklarından kalp hastalıklarına kadar pek çok hastalığa iyi geldiği belirtilen Omega-3 haplarının agresif prostat kanseri riskini yüzde 71 artırdığı kesinlik kazandı.

ABD’nin Seattle kentindeki Fred Hutchinson Kanser Araştırmaları Merkezi uzmanları, 2011’da bulguladıkları, kanda yüksek oranda Omega-3 yağ asidi bulunmasıyla prostat kanseri arasındaki bağlantıyı doğruladıklarını bildirdi. Ayrıca düşük derecedeki kanser riskini de yüzde 43 artırdığı bulgulandı. Omega-3 haplarına karşı uyarıda bulunan bilim insanları haftada sadece bir veya iki balık yemeyi tavsiye etti.

http://www.ahmetrasimkucukusta.com/2013/07/11/yazilar/tip-yazilari/besin-destekleri/omega-3-prostat-kanseri-riskini-artiriyor/

http://www.hurriyet.com.tr/saglik/23708631.asp

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Saglik/2013/07/25/omega-3-kanseri-tetikliyor-mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxiii -- 30 Ekim 2013; 11:09:28 >

• birde IFOS onayı gördüm.
    New Life EFA S-1200 ün bu IFOS onayı varmış. ama SOLGAR ın filan onayını göremedim. ben solgar almayı düşünüyordum şimdi bu onay önemlimi yoksa eften püften birşey mi?

birde bu ürünü buldum baya iyiye benziyor.
    "Nordic Naturals Ultimate Omega"
    bu ürünü güvenilir bi şekilde nereden alabilirim acaba eczanelerde satılıyor mudur. sitelerinde bek bilgi bulamadım.
    kullanan var mı tavsiye eder misiniz?

http://www.ifosprogram.com/consumer-reports.aspx

http://www.ifosprogram.com/files/IFOS%20Sifar%20New%20Life%20EFA%20S%201200%20Lot%201210072,%20C1131901.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxiii -- 30 Ekim 2013; 14:55:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Yanıtınız için teşekkürler. İştah açma gibi bir sıkıntımız yok sadece gelişimaçısından destekolmak için düşünüyoruz. Kışın malum çocuklar çok hastalanıyor biraz da vucut direnci artsın diye.

Birde carlsonun gittigidiyorda satılanları acaba sahte felan olabilir mi? Nereden almamı tavsiye edersiniz?

ürünü görmeden birşey söyleyemem ama bu ürünü çok satan eczaneler kampanya ve indirim yapabiliyorlar onları değerlendirmeye çalış bence.
  • acil tavsiye bir marka lütfen.
  • http://www.n11.com/ultimate-nutrition-omega-3-90-tablet-P16351592

Amerikan menşei supplement firmasıdır güvenle alabilirsin. Satıcıda güvenilir, yakın zamanda protein tozu ve creatine almıştım. Omega 3 ve vitamin de almayı planlıyorum yakın zamanda.
  • Omega goldenfish aldim yasim 24 bi faydasi olur mu bilmiyorum. Okul hayatim icin dusunuyorum bilgili arkadaslar yardim edebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftada iki sefer balık yiyin hem lezzetli hemde doğal yoldan alın derim.bu hapların hepsi ticari ve içinde yararlı olduğu kadar zararlı maddelerde var.kapitalizmin ürünü hiçbir şeye güvenmeyin.
  • GNC omega 3 almaya karar verdim uzun bir arastirma sonucu. Ozellik bakimindan solgar 700 mg ile birebir ayni degerleri iceriyor ve ek olarak +30 taplet fazlasi var. Ikisininde 1 tabletindeki degerler bunlar... guncel fiyat resmi sitesinde 80 Tl fiyat olarakta solgar 700mg ile ayni. 3 aylik kullanimda aylik 26 tl gibi bir rakama geliyor ve buda gercekten guzel, sizinlede paylasmak istedim. Ucuz ve yuksek degerli omega 3 icin en ideali suanda bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

haftada iki sefer balık yiyin hem lezzetli hemde doğal yoldan alın derim.bu hapların hepsi ticari ve içinde yararlı olduğu kadar zararlı maddelerde var.kapitalizmin ürünü hiçbir şeye güvenmeyin.

Peki yediğimiz balıklar denizde mi yetişiyor yoksa deniz içindeki suni alanlarda,suni yemlerle mi besleniyor?
    Peki denizlerimizdeki kirlilik? Hele hele civa meselesi?

Bunları düşünürsek şu an en iyi ve en güvenli çözüm maalesef ki ticari balık haplarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: soncirit

GNC omega 3 almaya karar verdim uzun bir arastirma sonucu. Ozellik bakimindan solgar 700 mg ile birebir ayni degerleri iceriyor ve ek olarak +30 taplet fazlasi var. Ikisininde 1 tabletindeki degerler bunlar... guncel fiyat resmi sitesinde 80 Tl fiyat olarakta solgar 700mg ile ayni. 3 aylik kullanimda aylik 26 tl gibi bir rakama geliyor ve buda gercekten guzel, sizinlede paylasmak istedim. Ucuz ve yuksek degerli omega 3 icin en ideali suanda bu.

içerikleri aynıysa çok iyi. sonuçta gnc de çok kaliteli bir marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

haftada iki sefer balık yiyin hem lezzetli hemde doğal yoldan alın derim.bu hapların hepsi ticari ve içinde yararlı olduğu kadar zararlı maddelerde var.kapitalizmin ürünü hiçbir şeye güvenmeyin.

Peki yediğimiz balıklar denizde mi yetişiyor yoksa deniz içindeki suni alanlarda,suni yemlerle mi besleniyor?
    Peki denizlerimizdeki kirlilik? Hele hele civa meselesi?

Bunları düşünürsek şu an en iyi ve en güvenli çözüm maalesef ki ticari balık haplarıdır.

Denizlerimizdeki kirlilik artık öyle eskisi gibi değil. Tamam marmarada kirlilik oranı gemilerin atıklarını denetimsiz şekilde denize atmalarından dolayı artmış olabilir fakat karadeniz hala çok çok temiz. Bu arada omega 3 içeren balıklar okyonus suyu ve kuzey denizi balıklarıdır. Özellikle somonu tavsiye ederim. Bunlar hem çiftlik balıkları gibi değil doğal ortamlarda yetisiyor ve etleri çok besleyici. Somonu hafif yağlayıp kızartma tavasında arkalı önlü hafif pişirince hem özelliği kaybolmuyor hem lezzeti güzel oluyor.

Ama bununla beraber solgar, gnc gibi kaliteli markalarında destek amaçlı kullanılması daha güzel olur. Yani hem doğalı hem hapı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

GNC omega 3 almaya karar verdim uzun bir arastirma sonucu. Ozellik bakimindan solgar 700 mg ile birebir ayni degerleri iceriyor ve ek olarak +30 taplet fazlasi var. Ikisininde 1 tabletindeki degerler bunlar... guncel fiyat resmi sitesinde 80 Tl fiyat olarakta solgar 700mg ile ayni. 3 aylik kullanimda aylik 26 tl gibi bir rakama geliyor ve buda gercekten guzel, sizinlede paylasmak istedim. Ucuz ve yuksek degerli omega 3 icin en ideali suanda bu.

ürün bu hocam karşılaştırabilirsin.

http://www.gnc.com.tr/gnc/fish-body-oil-conc-90caps-1000mg/1807.html

• quote:

quote:

quote:

Hakkaten o kadar baktım bu gözden kaçmış. Normalde gnc solgarla 1000mg lığı aynı değere sahip ama senin linkdeki konsantre olduğu için tam 2 katı değere sahip. Eğer fiyat karşılaştırması yaparsan solgar 110 liraya geliyor aynı değere denk gelen 3 kutusu. 90lık gnc ise 95 lira falan. senin linkde dün 85 liraydı indirimde ama şimdi 114 liraya çıkmış tekrar. başka sitelerde dediğim fiyatlara bulunuyor.

Buda benim için bir seçenek oldu. Gnc daha öncedende başka ürününü kullandığım marka. Piyasada bulunan bir çok acayip markadanda çok çok iyidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hakkaten o kadar baktım bu gözden kaçmış. Normalde gnc solgarla 1000mg lığı aynı değere sahip ama senin linkdeki konsantre olduğu için tam 2 katı değere sahip. Eğer fiyat karşılaştırması yaparsan solgar 110 liraya geliyor aynı değere denk gelen 3 kutusu. 90lık gnc ise 95 lira falan. senin linkde dün 85 liraydı indirimde ama şimdi 114 liraya çıkmış tekrar. başka sitelerde dediğim fiyatlara bulunuyor.

Buda benim için bir seçenek oldu. Gnc daha öncedende başka ürününü kullandığım marka. Piyasada bulunan bir çok acayip markadanda çok çok iyidir.

Malesef 114 TL`ye alinicak bir urun degil... benim onerdigim zamanda 80 TL idi fiyati ozaman solgar 750 ile ayni degerlere sahip ve 1 ay daha fazla gidiyordu. 1000mg yaziyor ama icerigi solgar 1000 ile ayni degil 750 ile ayni onuda dipnot geceyim. Kisaca ozetlersek;

Solgar 750 mg: 2 ay yetiyor 85 TL (gunde 1 tablet)
    Gnc 1000mg: 3 ay gidiyor 114 tl (gunde 1 tablet)

• Bazı sitelerde 114 liralık gnc 85 liraya falan bulunabiliyor. O zaman solgardan daha avantajlıya geliyor. Takip etmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.