Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
369.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yillarca seven seas in mavi kutulusunu kullandim kotumu yaptm yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer şurup alacağm. İçebilir miyim bilmem..
    Carlson Balık Yağı Şurup 200ml Limon 30.70TL
    http://www.n11.com/carlson-balik-yagi-surup-200ml-limon-P13792061

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 18 Kasım 2013; 16:45:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Bazı sitelerde 114 liralık gnc 85 liraya falan bulunabiliyor. O zaman solgardan daha avantajlıya geliyor. Takip etmek lazım.

Gnc nin kendi sitesinden %25 indirimden yararlanip 92 TL ye aldim suan icin solgardan 30 tl karli @SULZER

• Beyler neden fındık yagı kullanmıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Beyler neden fındık yagı kullanmıyorsunuz

Balık yağına alternatif olarak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Beyler neden fındık yagı kullanmıyorsunuz

Balık yağına alternatif olarak mı?

Omega 3 te var e vitamini de var findik yaginda ondan dedim

• 2 gün önce, carslon balık tabletlerim bitince balık yağı şurubu arayışına geçtim.Bu arada bebeğimize de içirmek için çocuk şuruplarına da baktım ve sonunda "MÖLLERS COD LIVER OIL" balık yağına karar kıldım.

Bu ürünü farmavita(http://www.farmavita.com.tr/urunler.html) firması,2013 temmuz ayında Türkiye'ye getirmiş. Değerleri de gayet iyi. Ben gittigidiyorsan 40tlye aldım(250ml'sini)

Tadı çok güzel. Hafif damla sakızı tadı var. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 26 Kasım 2013; 22:44:07 >

• balık yağlarından en iyi kim anlıyor acaba? ona bir sorum olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

balık yağlarından en iyi kim anlıyor acaba? ona bir sorum olacak...

yaz bakalım cevaplayan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

a101 kataloğunda 2 çeşit balıkyağı gördüm; fiyatlar uygun ama alınabilir mi acaba? tavsiye edilir mi yoksa uzak mı durulmalı?
  • quote:

quote:

quote:

a101 kataloğunda 2 çeşit balıkyağı gördüm; fiyatlar uygun ama alınabilir mi acaba? tavsiye edilir mi yoksa uzak mı durulmalı?

Kesinlikle o tip ürünlerden almayınız.

DHA EPA oranını geçtim,kalitesini geçtim; O dış kap nedir öyle? Şeffaf !! Şeffaf olamaz. Balık yağlarında dış kabın koyu renk, ısı ve ışıktan korur nitelikte olması gerekir

• quote:

quote:

quote:

quote:

DHA EPA oranını geçtim,kalitesini geçtim; O dış kap nedir öyle? Şeffaf !! Şeffaf olamaz. Balık yağlarında dış kabın koyu renk, ısı ve ışıktan korur nitelikte olması gerekir

dış kabını geçersek; DHA EPA oranı ve kalitesi de mi düşük acaba? a101 deki diğer ürünleri hakkında ne dersiniz_ firmanın sitesini inceledim, kıytırık bir firma görünümünde değildi halbuki... buna rağmen koyu renkli şişede satılmaması şaşırttı beni

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dış kabını geçersek; DHA EPA oranı ve kalitesi de mi düşük acaba? a101 deki diğer ürünleri hakkında ne dersiniz_ firmanın sitesini inceledim, kıytırık bir firma görünümünde değildi halbuki... buna rağmen koyu renkli şişede satılmaması şaşırttı beni

A101 dekileri incelemiştim hekimceydi galiba adı. Ne DHA oranından ne de EPA oranından bahsediliyordu. Yani korsan balık yağı dediklerimizden..

• 1-2 güne ürünüm geliyor.

1 kapsüldeki oran 500 epa + 250 dha

akşamları 2 adet alacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

haftada iki sefer balık yiyin hem lezzetli hemde doğal yoldan alın derim.bu hapların hepsi ticari ve içinde yararlı olduğu kadar zararlı maddelerde var.kapitalizmin ürünü hiçbir şeye güvenmeyin.

Peki yediğimiz balıklar denizde mi yetişiyor yoksa deniz içindeki suni alanlarda,suni yemlerle mi besleniyor?
    Peki denizlerimizdeki kirlilik? Hele hele civa meselesi?

Bunları düşünürsek şu an en iyi ve en güvenli çözüm maalesef ki ticari balık haplarıdır.

Yetişirme balık almam. norveç somonu alıyorum deniz somonu. Koca balığın hepsini almıyoruz tabi kestiriyorsunuz. Birde ufak balıklardan hamsi iyidir omega3 yönünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 3 Aralık 2013; 9:32:20 >

• quote:

quote:

quote:

haftada iki sefer balık yiyin hem lezzetli hemde doğal yoldan alın derim.bu hapların hepsi ticari ve içinde yararlı olduğu kadar zararlı maddelerde var.kapitalizmin ürünü hiçbir şeye güvenmeyin.

Peki yediğimiz balıklar denizde mi yetişiyor yoksa deniz içindeki suni alanlarda,suni yemlerle mi besleniyor?

Bunları düşünürsek şu an en iyi ve en güvenli çözüm maalesef ki ticari balık haplarıdır.

Yetişirme balık almam. norveç somonu alıyorum deniz somonu. Koca balığın hepsini almıyoruz tabi kestiriyorsunuz. Birde ufak balıklardan hamsi iyidir omega3 yönünden.

selamlar. norveç somonunu nereden alıyorsunuz ???

tadı nasıl ( dardanel ton gibi mi)

• quote:

quote:

quote:

quote:

selamlar. norveç somonunu nereden alıyorsunuz ???

tadı nasıl ( dardanel ton gibi mi)

Pek değil. Bence somon daha güzel ama çokçok yağlı. Somonun iyi tarafı balık mevsimindede yasak zamanındada aynı fiyat. ithal olduğu için heryerde büyük marketlerde bile her zaman bulursunuz.

• bende hafıza sorunum olduğu için kendime ocean plus 1000 mg balık ağı aldım 3 haftadır kullanıyorum bi değişiklik olmadı birde sadece omega3 var o mu daha iyi balık yağı mı omega 3 haplarınımı denesem bu bitince
  • Bu konulara çok hakim değilim,zayıfım ve enerjim yok ,balık yağı alsam enerji verir mi,önerebileceğiniz bir marka var mı

• Kaynak:http://goo.gl/f2xdsZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidoras -- 4 Aralık 2013; 13:49:02 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.