Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
369.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omega-3 konusunu araştırırken karşıma çıkan bir şey oldu. Solgar ve GNC'nin de içinde bulunduğu bazı firmalara 2010'da, ürünlerinde yüksek oranda PCB bulunduğu için ABD'de dava açılmış. Bu konu hakkında yorumlarınız nedir? Gerçi doğrudan Omega-3lü ürünlerine dava açılmamış gibi görünüyor ama yine de insanın kafasında soru işaretleri oluşuyor.

http://www.fishoilsafety.com/?page_id=18
    http://www.sfgate.com/health/article/Lawsuit-says-fish-oil-supplements-contain-PCB-3197572.php
    https://en.wikipedia.org/wiki/Fish_oil#Toxic_pollutants

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 8 Ekim 2013; 11:29:15 >

• solgar en iyisi, benimde geçen seneden kalma bi solgar var dolapta duruyor unutmuşum. 1 sene falan oldu, bu omega 3 yağları bozulmaz değilmi kullanayım mı acaba? İlk aldığım zamanlarda açıp kullanmıştım bir kaç tane, sonra unutmuşum. Tekrar başlamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 8 Ekim 2013; 14:52:21 >
  • Beyler solgar almaya bende karar vermiştim bulunduğum muhitteki eczaneleri araştırırken eczacı hanım bana şunları söyledi

"solgar firmasına jelatini hakkında e-mail göndermiş geri dönüş olmamış EFA S1200 önerdi balık jelatini kullanıyorlarmış. "

Bende eve gelip ufak bir araştırma yaptım şu blogda bir yazıya rastladım
    http://sevketgocen.blogcu.com/dogrusu-ve-yanlisi-ile-ulkemizde-gida-takviyeleri/12936541

Bloğu hazırlayanda solgar firmasına e-mail atmış domuz jelatini kullandıklarına dair geri dönüş olmuş.

Bilgilerinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyit Ali Reis -- 9 Ekim 2013; 18:48:46 >

• Türkiyedekileri çoğu yerli üretim olan ürünler. İthal olan yabancı markalarda yurtdışı fiyatınının 2-3 katı katı fiyatına satılıyor. Yurtdışından getirsek gümrükten geçmeme ihtimali var. Yerli markalardan shiffa home var helal sertifikası almış sığır jelatini kullanıyormuş ama ben yinede pek güvenemiyorum omega 3 konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxmaster

Herhangi bir ürün veya maddenin öyle mucizevi etki yapacağına inanmıyorum. Mesleğim gereği farklı bölgelerde çalıştım. İki yılım Karadeniz in bir sahil ilçesinde geçti. Burada balık ucuz ve bol bulunuyordu dolayısıyla haftada en az 4 gün balık tüketiyordum ve yağını tüketebilmek için kızarta yapmadım fırın poşetinde fırında yaptım. Genellikle yağlı balıkları tercih ettim.
    Sonuç olarak buraya ilk taşındığımda olan eklem sorunlarımın tamamı 7 ay içinde ortaddan kalktı. p90x egzersiz programına başladım ve 2 adet 14 kg dumbell la sorunsuz çalışablecek duruma geldim.Dikkattim ve enerji seviyem arttı. Cildim pırıl pırıl oldu. 28 yaşındaydım ama gören 22 23 den fazla değilsin diyordu. 2 yıl sonra İzmir e taşındım. O kadar sık balık tüketme şansım olmadı ama eczaneden omega 3 tableti aldım bir süre kullandım. Bu pozitif etkileri elde edemedim. Bilimsel araştırmalar vardır ama benim kendi deneyimim, omega3 evet çok etkili, ama hap veya tablet olanı değil, doğal yoldan ve düzenli olarak alınanı.
    Tabi şimdi pazarlamacılar yok öyle deyil olmaz öyle şey diyecektir ama benim aktardığım yaşanmış deneyim.
    Bu arada İzmir e geldim geleli de eklemlerde aşırı bir zayıflık oldu. 14 kg la sorunsuz yapabildiğim egzersiz programını artık 5 kg la yapsam eklemlerden sakatlanır oldum. Bu eklemlerde zayıflık sorununun balık tüketme ile ilgili olduğundan emin değilim. Ama burada neyi eksik tüketiyorum veya bünyeye zararlı ne var anlayamadım. Belki hava kirliliği, belki sulardaki birşey.Belki omega3 eksikliği.

Zaten doktorlarda bu şekilde söylüyor. Omega 3 faydalı ama sadece balığın, semizotunun içinde . Omega 3'ü ayırarak haplar şuruplar şeklinde almanın faydası yok diyor Prf.Kenan DEMİRKOL. Bu haplar şuruplar bence kapitalizmin oyunu. Ellerinden gelse himalaya havasıni paketleyip Alp dağlarınn suyunu şişeleyip satacaklar. yok sizin havanızda duman suyunuzda ağır metal var para verin bunu için diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

Zaten doktorlarda bu şekilde söylüyor. Omega 3 faydalı ama sadece balığın, semizotunun içinde . Omega 3'ü ayırarak haplar şuruplar şeklinde almanın faydası yok diyor Prf.Kenan DEMİRKOL. Bu haplar şuruplar bence kapitalizmin oyunu. Ellerinden gelse himalaya havasıni paketleyip Alp dağlarınn suyunu şişeleyip satacaklar. yok sizin havanızda duman suyunuzda ağır metal var para verin bunu için diyecekler.

Ahmet AYDIN ve KARATAY ise tam tersini söylüyor. İçinde omega3 barındıran ürünler ısıl işlem gördüğü zaman, omega3 ten tam olarak faydalanamıyoruz diyor. Nitekim de haklılar. Omega3 ısı ve ışıktan uzak tutulmalıdır.
    Kaldı ki bizler, vücutlarında fazla miktarda omega3 barındıran derin soğuk su balıklarına(okyanus balıkları:somon,sardalya..gibi) ulaşamayız. Ulaşsak da kilosu 100-200tl olan balıkları alamayız. Aldığımız balıklar %90 suni yemlerle beslenmiş çiftlik balıklarıdır. Hadi bunların suni yemlerle beslenmesini geçtim, bu balıkların vücudunda fazla miktarda ağır metaller var. (mesela civa) Omega3 alalım derken civa da alıyoruz. Hadi bunları da geçtik. Pişirirken kızgın yağda, yüksek ısı da pişiriyoruz. Yediğimiz balık balıklıktan çıkıyor. Saman gibi adamın ağzında yığılıp kalıyor. O nedenle Demirkol 'un dedikleri teoride doğru ama pratikte yanlış.

Şu anda en mantılıklı omega3 alımı şurup şeklindeki yağlar ve haplarıdır. Tabiki güvenilir markaların omega3 ürünleri alınmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

Ahmet AYDIN ve KARATAY ise tam tersini söylüyor. İçinde omega3 barındıran ürünler ısıl işlem gördüğü zaman, omega3 ten tam olarak faydalanamıyoruz diyor. Nitekim de haklılar. Omega3 ısı ve ışıktan uzak tutulmalıdır.
    Kaldı ki bizler, vücutlarında fazla miktarda omega3 barındıran derin soğuk su balıklarına(okyanus balıkları:somon,sardalya..gibi) ulaşamayız. Ulaşsak da kilosu 100-200tl olan balıkları alamayız. Aldığımız balıklar %90 suni yemlerle beslenmiş çiftlik balıklarıdır. Hadi bunların suni yemlerle beslenmesini geçtim, bu balıkların vücudunda fazla miktarda ağır metaller var. (mesela civa) Omega3 alalım derken civa da alıyoruz. Hadi bunları da geçtik. Pişirirken kızgın yağda, yüksek ısı da pişiriyoruz. Yediğimiz balık balıklıktan çıkıyor. Saman gibi adamın ağzında yığılıp kalıyor. O nedenle Demirkol 'un dedikleri teoride doğru ama pratikte yanlış.

Şu anda en mantılıklı omega3 alımı şurup şeklindeki yağlar ve haplarıdır. Tabiki güvenilir markaların omega3 ürünleri alınmalıdır.

Valla bencede dediklerin baya mantıklı. Asıl omega 3 derin okyonus balıklarında bunların yağlı etlerinde bulunuyor. her balık aynı değil. ayrıca kızgın yağda pişen balık içindede ne kadar omega 3 kalacağı belli değil. Ben şimdi somon almaya başladım. Sadece etinin kilosu 25 lira. İnce dilimletip üstüne sosla hafif pişiriyorum. Evet eti hakkaten çok yağlı ve zaten fazla yiyemiyorsunuz ama çok faydalı. Zaten bu balığın ustaları az pişirin içine kadar sıcak işlemesin tadı bozulmasın diyor.
    Ayrıca balık yağınıda alacak olsam solgar gibi bir marka seçerim. Çok araştırdım. O kadar çok marka varki. Sonradan dikkat ettim bir çoğunun marka yazısı hariç şişesi ve üzerinde yazanlar aynı. O yüzden dikkat etmeli.

• http://www.iherb.com/Now-Foods-DHA-500-Double-Strength-180-Softgels/10713

bu üründen getirtiyorum.

dha 500 epa 250 değerleri var.

çocuklarıma kullandırtacağım.

ne dersiniz içeriği olarak.
  • çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık, bu sayfayı sık kullanılanlara ekleyeceğim ilerde de işime yarar.
  • selamlar.

forumdaşlar;

aşağıdaki sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum .

1. hali hazırda kullandığınız omega3 ürününün tam markası nedir. içeriğini biliyoesanız 1 kapsül veya 1 tatlı kaşığındaki EPA / DHA oranları nedir.

2. balık yağında

a) etkin maddesi EPA yüksek ise hangi amaçla kullanılır.
    b) etkin maddesi DHA yüksek ise hangi amaç ile kullanılır.

3. aldığınız omega3 ile ilgili araştırma yaptınız mı. helal sertifikası veya kullanılan jelatinin ne olduğunu biliyormusunuz.

teşekür ederim . saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

selamlar.

forumdaşlar;

aşağıdaki sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum .

1. hali hazırda kullandığınız omega3 ürününün tam markası nedir. içeriğini biliyoesanız 1 kapsül veya 1 tatlı kaşığındaki EPA / DHA oranları nedir.

2. balık yağında

a) etkin maddesi EPA yüksek ise hangi amaçla kullanılır.
    b) etkin maddesi DHA yüksek ise hangi amaç ile kullanılır.

3. aldığınız omega3 ile ilgili araştırma yaptınız mı. helal sertifikası veya kullanılan jelatinin ne olduğunu biliyormusunuz.

teşekür ederim . saygılarımla.

1. Carslon 1000mg omega3. 1kapsülünde EPA:300MG DHA: 200mg var.

2. a) EPA, damar ve kalp için

b) DHA, beyin işlevleri için kullanılıyor diye biliyorum.

Yaptım. Bu kullandığım marka da iyi bir markadır. Sığır jelatini kullanıldığını biliyorum. Bir de GNC nin kullanıyorum. DHA 250MG adlı ürününü. Onun hangi jelatinden kullanıldığı ile ilgili bir araştırma yapmadım. Helal sertifikası ile ilgili bir bilgim de yok.

Ekleme: Bu makaleyi mutlaka okuyun.
    http://beslenmebulteni.com/beslenme/?wpdmact=process&did=MzIuaG90bGluaw==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 19 Ekim 2013; 19:22:47 >

• FDA onaylı mı

Yahu videoları koyana kadar şu FDA linkini ve Helal sertifika linkini koysaydınz ya..

Yapmayın etmeyin canlar. Burası akıllı, uslu, araştırmacı insanların olduğu bir yerdir. Lütfen başka kapıya.. Hadii..undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 20 Ekim 2013; 21:48:27 >
  • helal sertifikasini arayan arkadaslar neden acaba likit olarak kullanmayi dusunmuyorlar. sonucta kapsul jelatin vs olmadigindan rahatlikla kullanabilirsiniz. dr aidin salih te carlson likit balik yagini tavsiye ediyordu. beslenmebulteni sitesinde bir ara okumustum ziyareti defteri kisminda ama simdi site icerik degismis bulamadim. hatirlayanlar vardir belki.
    ayrica helal sertifikasi icin de direk uretici firmaya mail atip sorun belgeyi isteyin. size bilgi vereceklerdir.
    solgarda zaten internet sitelerinde helal kosher vegan sertifikalarinin hangi urunlerde olduigu yazilir.
    bazi firmalarda non gmo vegan vs olarakta belirtirler. ayni durumuda bu tur firmalara sorun ogrenin.
    yalniz her sigir jelatinide helal oldugu anlamina gelmez onu da unutmayin. gerci domuz olmadigindan cok daha guvenlidir ama yine de en dogru bilgiyi firmadan ogrenin.

ayrica somon icinde sunu belirteyim. norvecteyim somon baliginin bile bir cok cesidi var burada. ama genelde herkes cig olarak tuketir somon baligini . smoked salmon olarak satilir ya da fileto seklinde olur zaten. direk salatalik yesillik ile ekmek arasi yapip yersin . fazla pisirmeye gerek yoktur oldukca yumusak bir baliktir. sizin satin aldiginiz nasil bir balik bilmiyorum @SULZER ama yine de fazla pisirmeyin. bi kac baharat atip zeytinyagi ile firinda 5-10dk bile dursa pisiyor zaten. ya da tepside onceden haslanmis havuc patates bezelye vs de koyun yanina piserken daha guzel olur 10dk yemek hazir.

cunku ne kadar cig olarak tuketebilirseniz sebzeleri yemekleri o kadar daha cok vitamin ve besin degerlerinden faydalanirsiniz.

• Ürünün helal sertifikası ve almış olduğu bütün sertifikalar ve onaylar aşağıdaki linkdedir.inceleyebilirsiniz.

https://www.flptr.com/scripts/misc/cert.asp
  • Derslerimde dikkat bozuklugu ve unutkanlik yasiyorum bunlarin onune gecmek istiyorum zamaninda kirmizi recete ile aldigim ritalin isminde ilaci kullandim faydasini gordum ama nihayetinde artik bu tur ilaclar kullanmak istemiyorum bunun onune nasil gecerim.

Sadece odaklanabileyim yeter derslerde cok bozukluk yasiyorum dalip gidiyorum bisey anlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Derslerimde dikkat bozuklugu ve unutkanlik yasiyorum bunlarin onune gecmek istiyorum zamaninda kirmizi recete ile aldigim ritalin isminde ilaci kullandim faydasini gordum ama nihayetinde artik bu tur ilaclar kullanmak istemiyorum bunun onune nasil gecerim.

Sadece odaklanabileyim yeter derslerde cok bozukluk yasiyorum dalip gidiyorum bisey anlamiyorum.

Sizin içinde bulunduğunuz durum biraz daha farklı.

Yaşamış olduğunuz, rahatsızlık ya da sıkıntı öyküsü olan bir durum. Yani içinde bulunduğunuz durumun tıbben bir geçmişi ve tedavisi var demek istiyorum.
    Bu durum itibariyle balık yağı almanızın dikkatini ne derece toparlayacağı konusunda şahsen tam olarak bir fikrim yok fakat 1000mg ve üstü balık yağı kullanımında EFA S-1200, Marincap Special bu iki üründe de benim üzerimde dinginlik belirtileri gösterdi. Dinginlik olması zihnin daha iyi kontrol edebilmesinde etkilidir.

Size bir sorum olacak isterseniz cevabı bizimle paylaşabilir istersenizde cevabı kendinize vererek çözüm yolları üretebilirsiniz.
    Günlük yaşamda mide ağırlıklı besleniyoruz. Herkes karnım doysun, düzenli düzensiz fark etmez aburcubur olup olmamasıda önemli değil yeterki doysun zihniyeti toplumun üzerine kara bulut gibi çökmüş durumda. Biraz zihinsel ağırlık beslenmenizde fayda var. Hafif şeyler tercih edebilirsiniz.

Siz kola içer, cips vb. hatta yüksek karbonhidratlı yiyecekler tüketiyormusunuz? Eğer böyle bir tüketim alışkanlığınız varsa aylarca yaptığım araştırmalarda bunlar insan zihninin kontrolünde sıkıntı yarattığı gözlenmiştir. Yüksek karbonhidratlı kimyasal ya da sentetik yiyecekler aşırı enerji vererek tabiatınıza uygun olmayan hareket sergilemenizi hiper aktif olmanızı sağlar. Bunun içinde beyinde aşırı bir enerji birikmesi sinyali gider ve beyninizde enerjiyi tüketmeye başlar.

Düşüncelerin kontrolü.
    Doğru hatırlıyorsam liselerde MF alanında okuyan öğrenciler lise 3. sınıfta görmüş olabilirler, durmadan ders çalışmak, zihni kullanmak aşırı derecek enerji tüketimine neden olur. Yani illa fizikler eylemlere dönüşmeye bilir. Bu adımda beyniniz konudan konuya atlar, dikkat dağınıklığına hatta düşüncelerde kontrolsüzleşmeye kadar gider.
    Düzensiz besleniyorsanız en az 2 hafta kadar düzenli beslenmeye özen gösterin ve kitap okuyun! Kitap okumak kosantrasyon ve motivasyonunuzu arttıracak ve algıda seçiciliğinize perspektifinize yeni bir soluk getireciktir. Bu yorumumumdan size peşin hüküm bildirerek kitap okumuyorsunuz demiyor sadece bu konuyada ağırlık vermenizi istiyorum. 2-3 haftalık düzenli beslendikten sonra kendinizi bir köşeye çekerek son günlerde nasıl olduğunu değerlendirin. Abur cubur yiyorsanız kesin.

Destekleyici olarak Omega 3 de kullanabilirsiniz eğer kullanmanız için bir sakınca yoksa. Aile hekiminize ya da eczacınıza danışınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Epidoras

quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Derslerimde dikkat bozuklugu ve unutkanlik yasiyorum bunlarin onune gecmek istiyorum zamaninda kirmizi recete ile aldigim ritalin isminde ilaci kullandim faydasini gordum ama nihayetinde artik bu tur ilaclar kullanmak istemiyorum bunun onune nasil gecerim.

Sizin içinde bulunduğunuz durum biraz daha farklı.

Yaşamış olduğunuz, rahatsızlık ya da sıkıntı öyküsü olan bir durum. Yani içinde bulunduğunuz durumun tıbben bir geçmişi ve tedavisi var demek istiyorum.
    Bu durum itibariyle balık yağı almanızın dikkatini ne derece toparlayacağı konusunda şahsen tam olarak bir fikrim yok fakat 1000mg ve üstü balık yağı kullanımında EFA S-1200, Marincap Special bu iki üründe de benim üzerimde dinginlik belirtileri gösterdi. Dinginlik olması zihnin daha iyi kontrol edebilmesinde etkilidir.

Size bir sorum olacak isterseniz cevabı bizimle paylaşabilir istersenizde cevabı kendinize vererek çözüm yolları üretebilirsiniz.
    Günlük yaşamda mide ağırlıklı besleniyoruz. Herkes karnım doysun, düzenli düzensiz fark etmez aburcubur olup olmamasıda önemli değil yeterki doysun zihniyeti toplumun üzerine kara bulut gibi çökmüş durumda. Biraz zihinsel ağırlık beslenmenizde fayda var. Hafif şeyler tercih edebilirsiniz.

Siz kola içer, cips vb. hatta yüksek karbonhidratlı yiyecekler tüketiyormusunuz? Eğer böyle bir tüketim alışkanlığınız varsa aylarca yaptığım araştırmalarda bunlar insan zihninin kontrolünde sıkıntı yarattığı gözlenmiştir. Yüksek karbonhidratlı kimyasal ya da sentetik yiyecekler aşırı enerji vererek tabiatınıza uygun olmayan hareket sergilemenizi hiper aktif olmanızı sağlar. Bunun içinde beyinde aşırı bir enerji birikmesi sinyali gider ve beyninizde enerjiyi tüketmeye başlar.

Düşüncelerin kontrolü.
    Doğru hatırlıyorsam liselerde MF alanında okuyan öğrenciler lise 3. sınıfta görmüş olabilirler, durmadan ders çalışmak, zihni kullanmak aşırı derecek enerji tüketimine neden olur. Yani illa fizikler eylemlere dönüşmeye bilir. Bu adımda beyniniz konudan konuya atlar, dikkat dağınıklığına hatta düşüncelerde kontrolsüzleşmeye kadar gider.
    Düzensiz besleniyorsanız en az 2 hafta kadar düzenli beslenmeye özen gösterin ve kitap okuyun! Kitap okumak kosantrasyon ve motivasyonunuzu arttıracak ve algıda seçiciliğinize perspektifinize yeni bir soluk getireciktir. Bu yorumumumdan size peşin hüküm bildirerek kitap okumuyorsunuz demiyor sadece bu konuyada ağırlık vermenizi istiyorum. 2-3 haftalık düzenli beslendikten sonra kendinizi bir köşeye çekerek son günlerde nasıl olduğunu değerlendirin. Abur cubur yiyorsanız kesin.

Destekleyici olarak Omega 3 de kullanabilirsiniz eğer kullanmanız için bir sakınca yoksa. Aile hekiminize ya da eczacınıza danışınız.

Dediklerinize katiliyorum. Ailevi sikintilarim olmakla birlikte okulda da bir cok sorunum var ve bunlar etken oluyor bu durumda olmama aslinda. Abur cubur tuketen biri dgilim ama nihayetinde ogrenciyim cokta duzenli ögünü ögününe beslenemiyorum. Kitap konusunda cok hassastim cok okurdum son 1 senedir biraktim okumamaktayim ama yeniden bir kisisel gelisim veya psikoloji kitabi yolu gozuktu bana :) su an benical ve centrum isminde ki ilaclari kullaniyorum. Centrum gun icerisinde enerji veriyor benical'in ise bir faydasini goremedim. Birde balik yagi hapi deneyecegim onceden kullanirdim ama vucut gelisimimi tamamlamak icin ancak simdi bu dalginlik sorunumu mutlak surette cozmem lazim. Ilginiz icin cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende benexol kullanıyordum 2 gündür kalp çarpıntısı yaptı bıraktım acaba balık yağınamı geçsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaserdar

Ürünün epa ve dha oranlarını kontrol edin alırken. 500 mg-1000mg balık yağı içerir diyen ürün çok fazla ama ürünün nerdeyse tamamı dolgu maddesi ya da yardımcı madde. Kullanım amacınızı yazarsanız ürün önerebilirim size.

Fotografını paylaştığınız ürün carlson balık yağı sanırım. Eğer o ürünse, o ürünün ithalinde zaten bir sıkıntı yoktu, o yüzden elinizdeki üründe eski tarihli ürüne yeni kağıt yapışmış olma ihtimali yüksek ayrıca o ürünün fiyatı 2009 nisan ile 2011 mart arası 27.50 ydi. Bu da eski miadlı ürün olma ihtimalini arttırıyor bence.

Ecz. Tolga Gürsoy

Balık yağı şurupları ileilgilio kadar çok yazı varki kafam karıştı. 6-7 yaş çocuk için siz ne önerirsiniz? (Arada bende içmeyi planlıyorum ) Octomarın oranları iyi görünüyor ama bir yerde de Multitabs ve sevenseas sağlık bakanlığından onaylı diğerleri tarımbakanlığından onaylı demişler falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

quote:

Orijinalden alıntı: tolgaserdar

Ürünün epa ve dha oranlarını kontrol edin alırken. 500 mg-1000mg balık yağı içerir diyen ürün çok fazla ama ürünün nerdeyse tamamı dolgu maddesi ya da yardımcı madde. Kullanım amacınızı yazarsanız ürün önerebilirim size.

Fotografını paylaştığınız ürün carlson balık yağı sanırım. Eğer o ürünse, o ürünün ithalinde zaten bir sıkıntı yoktu, o yüzden elinizdeki üründe eski tarihli ürüne yeni kağıt yapışmış olma ihtimali yüksek ayrıca o ürünün fiyatı 2009 nisan ile 2011 mart arası 27.50 ydi. Bu da eski miadlı ürün olma ihtimalini arttırıyor bence.

Ecz. Tolga Gürsoy

Balık yağı şurupları ileilgilio kadar çok yazı varki kafam karıştı. 6-7 yaş çocuk için siz ne önerirsiniz? (Arada bende içmeyi planlıyorum ) Octomarın oranları iyi görünüyor ama bir yerde de Multitabs ve sevenseas sağlık bakanlığından onaylı diğerleri tarımbakanlığından onaylı demişler falan.

iştah açma gibi bir beklentiniz yoksa eğer sadece beyin ve damar sağlığı ve gelişime yardımcı olması için kullanacaksanız

Carlson balık yağı (şurup formu)
    Pedivit omega
    ürünlerini öneririm.

Octamar seven seas ve multitabsın balık yağı içeriği (epa ve dha) bu iki ürünün yanında çok azdır) (Seven seas kutusuna dikkat edin mesela içerik olarak 10 ml deki oranlar yazar)

Pedivit veya carlson alırsanız çocugunuza günde yarım ölçek vermeniz bile yeterli gelecektir.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.