Şimdi Ara

omerta hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • omerta ya yeni başladım daha.seviyem Shoplifter in %30unda.Bir kaç sorum var.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
    1-)Ölünce ne oluyor?
    2-)Birini öldürdüğümüzde elimize ne geçiyo?
    3-)Bu obay da satılan şahitlik belgeleri ne işe yarar?
    4-)Birine e-5 baskını önerisi yolladım öylesine merakımdan.karşı taraf cevap vermiyo.İptal edersem de silah ve mermilerim gidicekmiş.ben napıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polisaggarit -- 24 Şubat 2006 21:05:06 >

• Ölünce ölmüş oluyorsun herşey gidiyor.Tavsiyem ikinci bir hesap al ve mirascı o hesabı yapki ölürsen öbür hesapta bir şeylerle yeniden başlayabilirsin...Birini öldürüncede puanın vs türü şeyler artıyor ama çete üyesiyse öldürebildiğin aynı gün gibi nallıyorlar zaten seni..Şahitlik belgelerinide arayana denk getirebilirsen yüklü fiyata satabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Ölünce ölmüş oluyorsun herşey gidiyor.Tavsiyem ikinci bir hesap al ve mirascı o hesabı yapki ölürsen öbür hesapta bir şeylerle yeniden başlayabilirsin...Birini öldürüncede puanın vs türü şeyler artıyor ama çete üyesiyse öldürebildiğin aynı gün gibi nallıyorlar zaten seni..Şahitlik belgelerinide arayana denk getirebilirsen yüklü fiyata satabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.