< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum (10. sayfa)
-
-
5******
ümit aktaş da bunlardan biri, insanların beslenmeyle bişiyleri çözme istek ve taleplerini dolduruyor, muayene ücretleri servet.
yahu sen spikere durun bu kadarına inanmam diyemedin mi, sırf seni destekliyor diye?
https://www.youtube.com/watch?v=oL0cgcaX7sA&feature=youtu.be
tabi ki böyle bişiy yok;www.dogrulukpayi.comJacques Attali'nin "Verbatim" Adlı Kitabında Salgın Kaynaklı Toplu Katliamları Desteklediği İddiasıhttps://www.dogrulukpayi.com/dogrulama/jacques-attali-nin-verbatim-adli-kitabinda-salgin-kaynakli-toplu-katliamlari-destekledigi-iddiasi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dediğim gibi,
aşının mutasyonlara etkinliği az, bazı yan etkileri var vs diyenlere eyw.
ama chip mip dünya oyunu bill gates, istatistiklere bakmam,
aşı %100 etkili olsa bile olmam vs diye gözü kapatmak saçmalık.
attıgım videoya bakın, nasıl bir yalan..
ha bu arada ailemle görüşmeyecek olsam, ve genç olsam, sanırım aşı olmayabilirdim ben de, veya sadece sinovac,
Futbol taraftarı gibi fanatikliğe gerek yok, bilim ve istatistiği takip etmeli.
Aşıyı eleştiren kişilerin yorumlarının ya da sorgulayıcı videolarının silinmesi doğru bir şey değil bu konuda kesinlikle hak veriyorum.
Forumda silinen birkaç video var. O yalnızca biriydi.
İsrail'de sehir ortasında yol ortasında ölü denebilecek baygınlıkta genç kadın sedye ile ambulansa götürülürken olayı kameraya ceken adamın "xxx Pfizer" diye bağırma anını gönderdim. Onu gönderdikten sonra konu silindi!
Video link:
Bu video da fake olamaz cunku İsrail'in en ünlü en büyük sehirlerinden birinin ortasında yolun ortasında cekilmiş. Adam baygın kadın sedyeyle ambulansa taşınırken "xxx Pfizer" diye bağırıyor belli ki Pfizer aşısı sözkonusu. Kadını taşıyan sağlık ekipleri polisler xxx Pfizer diyen adama karşı cıkmıyor ki buradan adamın xxx Pfizer demesinde gerçeklik payı var. Bu video, içindeki gerçeklerin kanıtını içeren, kendisini doğrulayan bir video. Yanıltıcı bir yanı yok, tümüyle ortada. bu video ile ben yeni bilgi edindim, öteki üyelerin de bilgi edinmesi için gönderdim. kimseyi incitici olmayan, halka açık alanda cekilmiş, %100 kurala uygun, legal bir video. Bu video forum yönetimince silindi ! Başka bişe demiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
mRNA ya da rDNA gibi genleri manipile eden bu aşılar sence covid-19 başladıktan sonra mı geliştirildi ?
Yok.
Bu aşılar 2001 yılında çoktan geliştirilmişti.
Kaynak: Ronald W. Ellis 'in 2001 basımı New Vaccine Technologies adlı belgesinde mRNA ile rDNA 'nin tüm gelişim süreci hem de doktor olmayan birinin de anlayabileceği açıklıkta anlatılıyor. sözkonusu belgenin bir kısmını okudum.
Bu aşılar boşuna mı geliştirildi ?
Satmak için geliştirildi !
Satmak için ne gerekli ? Salgın. Yalnızca Medyada , TV'de, pilot bölge seçilmiş hastanede de olsa bir salgın gerekliydi. İşte sokakta yürürken yere düşen insan videosu, Marlboro sigara kapaklarına konulan stüdyo sekimi entübe hasta fotoğrafları gibi görüntüler, medyadan verince bu aşıların satılması için gerekli psikolojik altyapı oluşturuldu. Aldıkları her yönergeyi uygulayan hükümetlere de covid kanunları verildi, bunları halka duyuracaksın denildi. Tüm ülkelerde yeni işe alınan güvenlik, polis, bekçi takımı bu yeni Covid kanunlarını dayatmak için sokaklarda dolaştırıldı. Alın size salgın ortamı :) Sonra? Aşı olursanız bu Covid, bu yasaklar, bu kapanmalar geçer denildi. Medyadaki Bilimi takipedenlere "2 doz aşıdan sonra sürü bağılıklığı olacak" denildi, tümü 2 doz aşıdan sonra sürümüz bağışık olacak bu iş bitecek beklentisiyle kollarını sıyırdı. Sonra ne oldu ? 3. doz 4. doz sürprizleri cıktı, nu lambda varyantları nanik yaptı. Bu Covid işi virüs olsa da olmasa da 2025'e dek sürecek. World Bank / Dünya Bankası'nın Covid Stratejik Hazırlık ve Cevap Programı Projesinde bitiş olarak Mart 2025 yazılmış. .Nitekim o yüzden Omicron cıktı. Daha da yeni varyantlar cıkacak. Daha 4 yıl sürecek bu olay. Sen aşının mutasyonlara etkinliğini düşüne dur yine de :)
-
aşıların mutasyonlara etkisini istatistik ve zaman gösterecek. mrna aşıları boşuna degil, kanser için geliştirilmeye çalışıyordu öncesinden.
Ben mi yanlış gördüm diyorum. En yakin arkadaşlarımdan birinin annesi haftalarca cihaza bağlı kaldı kadın hala iyi degil, apartmanimdan 2 komsum vefat etti benim gözlerimin önünde oluyor bu olay. Yakin bir kız arkadaşım, kendisi öğretmendir, korona oldu 1 ayda zor kendine geldi ki uzun sure de yorgunluğu gecmedi, merdiven inip cikinca tükeniyordu. Nasil palavra oluyormuş bu covid ben anlamadım? Biz mi farklı gezegende yaşıyoruz nedir. Ben covid olmadim veya oldum atlattim farketmedim bilemiyorum ama 2 sinovac 2 biontech toplamda 4 kez aşı oldum. Aşı olmak istemeyebilirsiniz ama ortada boyle bir hastalik yok, bunlar palavra veya grip gibi bise canim demek komik oluyor. Bu hastalık kanser gibi ya da kalp damar tıkanıklığı gibi uzun vadede etkisini göstermiyor, aninda belirti veriyor ve bünye de zayifsa cok kisa surede ölümcül olabiliyor. Diğer viruslerden en belirgin farki bu. Yoksa uçuk da bir virus ama sallamiyoruz çünkü aynı etkide değil.
Kisaca "virus falan palavra" laflarini gerçekten uzak buluyorum. Umarim size veya sevdiklerinize bulasmaz ve ilk elden şahitlik etmezsiniz...
Ekleme: aşının yapay yolla yapılıp dağıtıldığı, vs vs gibi konulara girmiyorum. Olabilir de olmayabilir de bunu asla bilemeyeceğiz sıradan insanlar olarak. Ben sadece ortada böyle bir hastalık olduğu gerçeği ile ilgili yazdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 1 Aralık 2021; 13:42:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maşallah Donanımhaber'de herkes mikrobiyolog. Fakülteler kaç yıllık beyler ?
-
Öncelikle başın sağolsun.
Fakat yine de fikrim değişmedi.
Diyelim bizim ailenin genleri covide dayanıklı eyvallah.
Ailede bizim genlerden gelen herkes 2 gün ateşle atlattı (68 yaşındaki annem dahil)
Bizim genleri taşımayan tek kişi eniştem, onun ateşi 8 gün sürdü ve adam resmen mahvoldu. Halen normal gücüne kavuşmuş değil. Bir haftada 10 kilo verdi. Konuşurken sesi titriyor.
Ama eniştem zaten normal gribi de böyle ağır geçiriyordu.
Yani olay virüsten çok bünyelerle alakalı.
Şu maskeler ve kapanma yüzünden birçok kişinin bağışıklığı bozuldu.
İlk zaman görülen yüksek vakaları da ben ona bağlıyorum.
Gece gündüz korku pompalayarak da moralleri çökerttiler.
Covid korkusu yüzünden benim ablamın saçları dökülmüştü ilk zaman.
Bunları küçümsemeyin. Moral düşüklüğü ve korku bağışıklık sistemini mahveden şeyler.
Stres kanserin bile en büyük tetikleyicisidir (ki babamı o sebeple kaybettim. 2010 yılında bir miras davasının stresine dayanamadı bünyesi)
İşte bu yüzden covid korkusu pompalayanlar gözüme düşman gibi görünüyor. Vrüsle hasta olmayanları stresle hasta etmeye çalışan birer iblis hepsi.
Covidi küçümsemek bir hata ise, emin olun şu süreçte hükümet ve medya tarafından yapılan dev hataların yanında benimki gayet minik kalır.
Artık şu süreç bitmeli.
Aşı olan olsun olmayan olmasın, normal hayatımıza dönelim.
Aşı falan da olmayacağım.
Aşı aşılıları korumuyorsa o da onların sorunu. Benim değil.
Bağışıklık sistemine güvenmeyen, kendi bireysel tedbirlerini alsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 1 Aralık 2021; 16:10:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sayilan illerden mardin, kilis ve Tunceli Doğu. 10 da 3 yani.
Coğrafya bilgini gozden geçirmeni tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyide virüsle aşılı olarak ölüncede “daha hafif öldü” aşı olmasaydı “daha ağır ölebilrdi” diyonuz, senin dediğinle benim şu dediğim aynı şeyin farklısı farkındamısın. Onun için tv’yi kapat korku politikalarına kulaklarınıda tıka çık dışarı gez temiz hava al. 2 senedir aşısızım maskesizim 1 kaç kere grip oldum hiç o korkuya kapılmadım geldi geçti normal grip gibi. Bunların amaçları değişik aşı pazarlama peşindeler yada daha değişik planları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ronald W. Ellis 'in sözkonusu New Vaccine Technologies belgesinde mrna aşılarının kanser için geliştirildiğine ilişkin bir bilgi yok :) Nitekim önsözünde "this book focuses upon the applications of new technologies to active vaccines for the prevention of human infectious diseases" diyor dolayısıyla bu belge kanser gibi yapısal hastalık değil bulaşıcı hastalıklara odaklı. Belgede örneğin "upon infection, the alphavirus 49S genomic RNA functions as a mRNA for the translation of the subsequently transcribed negative strand RNAs from the genomic RNA templates" tümcesi var Türkçesi "bulaşma olduktan sonra alphavirus 49S genomik RNA, genomik RNA şablonlarından oluşturulan negatif RNA iplerinin transferi için mRNA olarak işlev görür" Bu örnek tümceden mRNA'nın bulaşıcı hastalıklarla ilgili bir aşı olduğu anlaşılıyor. Sözkonusu belgede yalnızca birkaç yerde BCG( Bacille Calmette-Guérin)vaccine for bladder cancer ile cytotoxic T lymphocytes (CTL) adı altında kanser aşısına değiniyor. mRNA demiyor.
Daha ötesi son yıllarda kanser olan tanıdıklarımın tümü kemoterapi oldu. Hiçbiri "mRNA diye yeni bişe geliştirilmiş ondan olacağız" demediler. Tümü kemoterapi olduktan birkaç yıl sonra öldü.
Belgeden alıntılar, yaşanan olgular "mrna aşıları kanser için geliştiriliyordu" savını desteklemiyor :) mRNA, en başından beri bulaşıcı hastalıklar için geliştirien bir sıvı olarak görünüyor :)
-
Buradaki amaç bağışıklığı güçlendirme. Grip virüsü de öldürebiliyor evet. Her sene bu sebepten dolayı grip aşıları çıkmıyor mu piyasaya? Çıkıyor, evet.
Ben Ekim ayında Covid'e yakalandım. Şu bir gerçek. Maske hayatımıza girdiğinden beri 2 senedir neredeyse grip olmadım. Covid nasıl oldum? Yakınımdan geçti. Bakın Covid geçti diyorum grip geçti demiyorum. Bu sebepten dolayı aşı oluyoruz, hafif atlatmak için. Bulaştırıcılığı daha fazla. Her vücut bünyesi de aynı değil. Aşısız 3 tanıdığım çok ağır geçirdiler. 2 tanıdığım ise yok belim ağrıdı yok buram ağrıdı diyip durdu. 1 arkadaşımın annesi de maalesef hayata gözlerini yumdu. Hepsi de aşısız idi.
Ben gidip çin aşısı oldum. Ne bir bel ağrısı yaşadım ne de çok ağır atlattım. İşimi şansa bırakmadım, vücudun antikor üretimini sağlamak için aşımı oldum. Belli olmuyor, sonuçta öldürücülüğü olan bir virüs. Aşı pazarlamak için yapıyorlar cart curt diye bu muhabbet gider. Grip içinde aynısı geçerli. Bugün kimse grip için bir şey diyor mu? Vücudu kaldıramayan maalesef aramızdan ayrılacak, dayanabilen kalacak. Bağışıklık sistemi antikoru yüksek olanın hayatta kalması çok daha yüksek. Anlatmak istediğimiz bu.
-
He yazık ki burada ısrarla ve düzenli olarak 7/24 aşı karşıtı gibi görünen ama bildiğin aşı olunmaması için kafa yıkayan tipler var. Bunların iyi niyetli olduğunu düşünmek tamamen saflıktır. Bilim adamı değil bir diploması yok bir belgesi yok ama tıp dünyasında var olan kabul görmüş tüm belge döküman veya savları hiçe sayıp virüsün değil aşının öldürücü olduğuna ikna etmeye çalışıyorlar. Teker teker bulup araştırılsa ne haltlar çıkacak evlerinden belli değil.
-
Mesajınızda yığınla arapça kökenl sözcük var:
ısrar, ama, kafa, niyet, tamamen, saflık, adam, tıp, dünya, kabul, ikna, halt.
Tüm bu sözcüklerin Türkçe karşılıkları var, aşağıda. Türkçe dururken Arapça kullanmak pek iyi birşey değil.
ısrarla => sürekli, üsteleyerek, yineleyerek, üst üste
ama => ancak
kafa => baş, beyin
"kafa yıkamak" => beyin yıkamak
niyet => amaç, erek
"iyi niyetli" => "iyi amaçlı"
tamamen => tümüyle, "baştan sona", iyice, bayağı, "epey bir", "pek bir" gerçekten, temelli, düpedüz, toptan, "baştan sona", eksiksiz
saflık avanaklık, bönlük
adam => insan, er
tıp => sağlık, sağlık işi
dünya => ortam, çevre
"tıp dünyasında" => "sağlık işi çevrelerinde"
kabul => onay
"kabul görmüş" => onaylanmış, benimsenmiş
ikna => inandırma yönlendirme, kandırma, kanı, inanç
"ikna etmek" => inandırmak, yönlendirmek, "kanısına vardırmak"
halt => "uygunsuz şey"
haltlar => "uygunsuz şeyler"
-
Korkma yakinda dalga dalga Zorunlu Asi yasalari cikinca asi olmayan kalmayacak. Asilama suresi ayda 1 e kadar inecek ve ayda 1 asi olmamislar asisiz sayilacak . Hersey adim adim, alistira alistira, urkutmeden olacak. Varyantlarin asiri super mega bulastiriciligida giderek artacak, ayda 1 asi uygulamasi gelecek. Varyantlarin bulasiciligi arttikca hastaligin siddetide azalacak ama asi yinede zorunlu olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 1 Aralık 2021; 21:3:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Hersey adim adim, alistira alistira, urkutmeden olacak."
Fareyi ürkütmeden şey yapmak deyimini anımsadım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"Asilama suresi ayda 1 e kadar inecek"
Aşılama değil de aşısız yaşama evet diyenleri cezalama süresi ayda 1'e indi bile:
Greece to fine over-60s who refuse Covid-19 vaccine - BBC News
Fines of €100 (£85) will be imposed at monthly intervals from mid-January on those who refuse, Prime Minister Kyriakos Mitsotakis said.
Aşısız yaşama evet diyenlere hükümetçik ayda €100 ceza kesecekmiş :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X