< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum (11. sayfa)
-
-
aşısız yaşama evet diyenlere €3600-€7400 ceza olayını sanırım tepki ölçmek için medyacıklarından servis ediyorlar aşı konusunda saçmalıkta sınır tanımayız da diyorlar bu arada :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıtladığın kişi "senden dolayı binlerce insanın ölümü söz konusu olacak" demiş :) Bu derece saçmalayan birini kale alıp yanıtlamamak gerekli diye düşünüyorum :) Dediği şeye de hala gülüyorum :) Baktıkça gülüyorum :)
100 Euro ceza var, bu arada Euro simgesini ve rakamları Avrupalı tarzıyla yazman enteresan!
dw.comYunanistan'da aşı olmayan yaşlılara 100 euro para cezası | DW | 30.11.2021https://www.dw.com/tr/yunanistanda-a%C5%9F%C4%B1-olmayan-ya%C5%9Fl%C4%B1lara-100-euro-para-cezas%C4%B1/a-59979338 -
Vah kafaya bak. Sanki sadece Türkler aşı oluyor, sadece Türkler aşı olmayınca cezalandırılıyor. Bir de muhalifleri aşı olmamak için ikna etmen de enteresan. Hükümet yanlılarına lafın yok ama tüm muhalif kesimi aşı oldurmamaya hükümetin yanında bulunmamaya çalışıyorsun, sanıyorum sarayın adamısın ki muhalifleri bu şekilde azaltıp bitirme hesabı görüyorsunuz.
-
İşsizlik kötü bir şey diyeceğim ama sen işini çoktan bulmuşsun, mesain kaçta başlıyor sigorta, yemek, fazla mesai var mı bari?
-
Öldürücülüğü %1 bile olmayan ölümcül virüs :) sağlık bakanı bile demişti hani “sonuçlarının ne olacağını bilmediğimiz bir aşıyı 84milyona yapacak değiliz” diye ama sonra söz değiştirdi.
Valla ben pes ettim anlatmaktan çünkü gerçekten aşılı kişiler ben oldum oda olacak kafasında ve anlamıyorlarda.
İsterseniz 100 doz olun bu benim için bişey ifade etmiyor ama aşı olmayan sağlığını bedenini denek olarak kullandırmak istemeyen arkadaşlara saygılı olun yeter. Malum şuan hastaneler çift doz aşılı hastalarla dolu bunu sağlık bakanı yine kendi söyledi ben onun yalancısıyım.
Bu kadar şey söylendi bu işin sağlık kısmına bakan kişiler tarafından ve sonradan dediklerini yutup laf değiştirdiler ve siz hala bunlara güvenip bunların aşılarını oluyorsanız diyecek bişeyim gerçekten yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kusura bakmayın fakat benim hangi cümlemde aşı dayatması gördünüz?
Ben kimse aşı olsun diye dayatmıyorum. Aşısını olmak isteyen olsun. Benim umurumda değil, ister aşılı ölsün, isterse aşısız ölsün gitsin banane ben mi düşünücem bunları.
Kendi kafanızda kurmuşsunuz bir şeyler herkese aynı şeyleri anlatıyorsunuz. Bir kişinin ne dediğine bile bakmıyorsunuz çünkü kafanız o kadar çok takılmış ki aşıya. Biraz bu konulardan uzak kalmanızı tavsiye ederim…
Virüs gibi bir gerçek var. Bunu görmezden gelenler başkalarının hayatlarını tehlikeye atmasın yeter.
iyi geceler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 3 Aralık 2021; 1:28:17 >
Bu plandemi olayında bi şeylerin yanlış gittiğini söyleyen insanlara it gibi havlayan, yukarıdan bakan tiplerin bi kaç doz sonra çok hızlı şekilde kalp krizi geçirerek birer birer öldüklerini göreceksiniz. Bunun sebebi olarak omicron varyantını ve biz aşısızları gösterecek medya, bu bi komplo teorisi değil eğer kalp hastalıkları ölüm oranlarını incelerseniz önceki yıllara göre 20 kat arttığını göreceksiniz. Ben ve ben gibi vicdanlı insanlar uyarımızı yaptık, dalga geçip aşağıladınız şimdi cehaletinizin bedelini ödeyeceksiniz.
-
Benim anlamadığım bu varyantları ne belirliyorlar? Varyantları belirleyen faktörler neler? Biri bir şey diyor, güzel de bir grafik resmi atıyor al sana bu varyant diyor.
Ben Medyaya vb inanmıyorum. Evet salgın var ama tüm suçu bunların söylediklerine atıp inanmak inanılır gibi değil. Açıkçası biraz sorgulamak gerekiyor. İnanmak; korkmak, işin kolay kısmı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya arkadaşlar, her şey yerinde saymıyor ki, sürekli gelişiyor.
Birisi diyor ki " işte önce maskeleri sadece hasta kişiler taksın dediniz, şimdi herkes takıyor "
Evet öyleydi, çünkü hastalık hakkında gün geçtikçe bir şeyler öğreniliyor. Bu açıklamayı yaparken, belirtisiz hastaların da olabileceği bilinmiyordu mesela.
MRNA aşılarına ilk başta ben de güvenmiyordum ve yapılmak şahsen istemiyordum. Ama hastalığa karşı daha etkili olduğu, daha çok güncel bilginin paylaşıldığını gördüğüm zaman fikrimi değiştirdim.
Burada 2+2 = 4 her zaman olmuyor, gün geçtikçe, virüsle ilgili daha çok şey öğreniliyor. Bu da yorumlara yansıyor doğal olarak.
Mesela , ilk başta yüzeylerden de bulaşacağı söyleniyordu, ama şimdi bunun çok çok az bir ihtimal olduğunu görebiliyoruz.
Bazı şeyler yaşadıkça, araştırdıkça ortaya çıkıyor. O yüzden 2 sene önce yapılmış yorumlar, güncelliğini kaybedebiliyor.
-
Evet haklisin yeni seyler ögrenip yanlis düzeltilmesinde sorun yok. Sorun Medyanin yaptigi yanlis algi dolu haberlerde. Buna bir örnek, Söyle yazmislar Gazetenin birinde; Corona gecirip iyilesenler Omikron varyantina karsi bagisik degiller ve tekrar yakalanma ihtimaller yuksek. mRNA Asilari Omikron varyantina karsida koruma sagliyor.
Simdi bu haber sencede komik ve abest degilmi? Asiya ikna etmek icin cahil insanlara Bagisiklik sisteminizin dogal yoldan tüm sekliyle vucudunuzun tanidigi virusun yeni varyantina karsi bagisiklik sisteminiz sizi korumaz ama bir yil önce üretilmis Asi bunyenize urettirecegi virusun tek bir parcasi olan Spike Proteini ile size bagisiklik saglar diyor. Resmen milletin akliyla dalga gecmektir bu, ondan sonra gelde Medyaya inan ve inanmayanlarida Komplocu diye suclayin.
Hastaligi geciren virusu tum parcalariyla bunyeye tanitmis zaten, hicbir asi dogal enfeksiyonun sagladigi bagisiklik kadar koruma saglayamaz!
Iste sorun burda, abuk subuk haberler, sirf millet asiya kossun diye. Medyanin yakitinin para oldugunuda bilmeyen yok ve bu tip haberleri para karsiligi yaptiklarida bilinen bir gercek, onlarda tabi daha cok kazanmak icin daha cok sacmaliyorlar, sosyal medyada like kasanlardan bir farklari yok gözümde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Aralık 2021; 13:0:56 >
-
Sana yazdıklarımın boşa gittiğini görüyorum, o yüzden sana cevap vermeyi şuandan itibaren kesiyorum. Saray işine gelince, benim benim karakterim ve kişiliğim satılık değil. Doğru olanı savunurum, 2007'den beri foruma üyeyim eğer biraz araştırırsan ne kadar hükümetten haz etmediğimi de görürsün. Yalnız sende araştırma diye bir huy yok, hâlâ boş konuşuyorsun bu yüzden işte. Hadi sana eyvallah, daha mantıklı biri gelirse onunla tartışırız belki.
Son bir ek: Senin şu sevdiğin aşının üreticisi Uğur Şahin ve Özlem Türeci mevcut aşının işe yaramadığını, yeni aşı üretileceğini söylediler kendi ağızlarından geçen gün. Bize cevap yetiştirecenize okuyun oğlum al korkmayın ölmezsiniz, en kötü öğrenirsiniz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 3 Aralık 2021; 15:31:1 >
Yalnız doktor evladıyım karşındakini tanımadan yaptığın üstünkörü yorumlar cidden trajikomik. Tıp literatüründen ise cidden bihabersin
Sana şöyle söyleyim yapılan haberler parası küreselciler tarafından bastırılıp yaptırılan haberler bu haberlerin hiçbir haber değeri yok çünkü hiçbiri saygın tıp dergisinde bulunmayan ucuz "haberler"!
İşin özeti senin gibi araştırmayanları oltaya çekmek için yapılan haberler.
Aklı olan gülüp eylensin diye bu tarz birkaç "tıpçı" haberi paylaşayım...!
-
Beyinleri yıkanmış vaziyette, araştırmayanların sonu işte budur.
-
Sağ alttaki haberde Sağlık Bakanı aşımı oldum diyor ancak sürü bağışıklığının en önemli adımı olan 2. doz aşısını olurken Sağlık Bakanımız hiçbir TV kanalında görülmedi. Aynı sekilde sayın Cumhurbaşkanımız da 2. ve 3. doz aşımı oldum diye Twit gönderdi ancak hiçbir TV kanalında o aşıları olurken görülmedi :) Çok ilginç :) First Lady Emine Erdogan 'ın ise bırakın görüntüleri, "aşımı oldum" diye haberi bile cıkmadı :) İlginçten de öte :)
Sosyal medya falan kullanmıyorum. Neden imza istiyor sonun cevabını bilmiyorum ama acil kullanım onayı alınmış ilaçlar. %100 değil sonuçlar. Ama daha iyisi bulunana kadar en iyisi bunlar demektir. Aşı olmasan ölme ihtimalin %10 sa böylece %9 a bile düşse bu bilim için büyük bir orandır.
Sen doğduğunda 3 yaşına kadar olan aşılarının hangisine ebeveynlerin onay vermiş bunu açıklarsan bende gerisini açıklarım. Bilime güvenmiyorsan sakın hasta olursan entübe olmak için hastaneye gitme. Direk cami avlusunda bekle biri gelip yıkar seni elbet.
Son olarak bana sosyal medya ve tv yayınlarını bırak demişsin ama izle diye film öneriyorsun!
mRNA asilari icerigine Graphenoxid katildigini aciklayan Alman Kimyaci Dr. Andreas Noackin olduruldugu ortaya cikti. Bu molekulun insan vucudunda adeta bir Jilet gibi isledigi ve organizmaya buyuk zarar verdigi aciklaniyor. Noack YouTube da Asi iceriklerinde Graphenoxid ve Asilarin olasi zararlari hakkinda canli yayin yaparken Polis evine baskin yapmisti. Yayinda Noack Asilarin icerigindeki bu zararli maddenin arastirmalarda ortaya cikmadigini ve biyopside ise sadece Karbon goruldugunu acikliyor ve bu asilarin iceriginin kimyagerlerin isi oldugunu ve kimya bilgisi olmayan Doktorlarin bunlari savunarak toplum
Sagligina tehlike teskil ettigini acikliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Aralık 2021; 23:41:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X