Şimdi Ara

Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
11.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mevzu tam olarak bundan ibaret.

• Aşı ile bu iş bitmez .kesinlikle yanlış yapıldı sürekli mutasyon geçiren virüsün aşısı olmaz .Bu işin bitmesini istiyorsanız virüsün üretim talimatını verenlerden bir kaç tane sallandırın anında biter.

• Baştan kabul etmeyecektik tüm dayatmaları, virüs oyunu ile tüm dünya ülkelerine çöktüler, ekonomiler bozuldu, insanların akıl ve ruh sağlıkları bozuldu. Hâlâ yok aşı ile düzelecek yok tüm toplum bağışıklık kazanırsa eski düzene döneceğiz, yok öyle birşey yeni bir sistem geliyor ve bu sisteme rahat geçmek için tüm dünya halklarına korkuyu vererek sistemlerini kuracaklar. En baştan koşarak aşı olmaya gitmemiz gerekiyordu. Maalesef işimiz ile çocuklarımız çile tehdit edilerek aşıya ikna edildik lakin sonuçları ve zararları bazılarında hemen gösterdi bazılarında ise uzun vadede çıkacaktır. Kapanma oyunları ile ekonomi berbat bir hâl aldı. Lakin hayat devam ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne zaman uzaktan eğitim gelecek onu deyin hele

• Virüsü ve aşıyı üretenler zamanla bu iş aşıyla olmuyor sizin için chip ürettik bir tarafınıza takın kurtulun diyecekler.

• Ne bitmez varyantmis.Bende epeydir yeni varyant haberi gelmiyor hayirdir dyordum.O degilde virusu kodlayan iyi kodlamis.Surekli kendini gelistiriyor Fidye yazilimi gbi.Helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omicron denmiş, sanırım alfabeyi tüketeceğiz.

• Reis Şu Mikroba Seslen de Gadasını Al Artık. EY OMİCRON !!

Önce; Tertemiz Yıkanın, Abdestinizi Alın, Bayramlıklarınızı Giyin

Sonra; Diyanetin Önerdiği Sağlık ve Corona Duasını Edin Hiç Bişiyiniz Kalmaz. KOSKOCA DİYANET , EŞŞEK Mİ BUNLAR?

• Hani malum sıvılar bitirecekti her şeyi. Böyle giderse bitmeyecek gibi.

• Çok şaşırıyorum burada bu yorumlar yazılıyor, herkes iddialı sanki konunun kompedanıymış gibi. Lakin sonra da ülkedeki seçmenlerin siyasi tercihlerine de kızıyorsunuz. Yahu ne farkınız kaldı değerli arkadaşlar?

Yok aşı yalan çipleyecekler, sallandıralım, yok yeni düzene geçmek istiyorlar. Ivır zıvır laflar. Madem bu kadar iddialısınız, çok biliyorsunuz bu bir tezgah ya size göre o halde isimlerini söyleyin faillerin?

Virüs virüslüğünü yapıyor biz de insanlığımızı yapıp bu boş komplo teorileri ile vakit geçirmezsek yol kat edebiliriz.

• Omicron Türkiye ye gelirse duman eder. Bizim millette maske yok, kurallara uyma desen sıfır. Avm, restoran, cafeler full çok sağlam önlemler alınması lazım.

• Ray Kurzweil kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, ilk günden beri bunu söylüyorum. Kapanmayla aşıyla falan bitecek bir şey değil bu. Kapanmayla bitiyorsa kapanalım 1 ay bitsin gitsin ama yaptığın kapanma da boşuna gidiyor işte ekonomiyi etkiliyor insanları etkiliyor, sonuç yine aynı.

• Yunan alfabesi bitince virüs bitecek mi ? Yoksa latinden devam mı ?

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Nasıl yarayabilir?

• Hiç ölen mülteci duymadım. Hastanede yatan da yok. Turistlere de bişey olmuyor. Enteresan.

• YaptikBirHataKomiserBey Y kullanıcısına yanıt

Virüsün anlık mutasyona uğrayıp aşısının yapılamayacağı bilgisi lise giriş seviye biyoloji konusu.

• Kimden duymayı bekliyordun?

• Bugüne kadar yapılan aşılar fıs çıktı. Aşı olmuşlara geçmiş olsun. Sanki kendilerine ölümsüzlük iksiri verilmiş gibi savunuyorlardı. Aşı karşıtı olanları cahil diye sıfatlandırıyorlardı. Ama bilmiyorlardı bizim asıl savunduğumuz şeyin yapılan tedavi değildi sadece deneysel sıvıdı. Uzun süreli yan etkisi de bilinmiyor. Bakalım bir kaç yıl içinde neler duyacağız.

• Bu hiç bitmeyecek galiba, yıllarca sürecek bir salgının başındayız gibi geliyor bana, belki 10 belki 20 yıl sürecek, belki daha kötü varyantlar türeyecek, dünya nüfusu yarı yarıya azalacak, önümüzdeki 5-10 yılda hepimiz öleceğiz belkide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badboy3304 kullanıcısına yanıt
    Valla hiç bir şey yapmadan boş boş oturmaktansa bir şeyler için uğraşmak gerektiğini de şu aşı karşıtı gerizekalılara bir anlatabilsek. Sonuçta teknoloji ilerledi , aşıların yan etkilerini similasyonlarla belki 10 belki 100 yıl sonraki etkilerini bile gözlemleyebiliyorlar. Sanki hala 1800 lü yıllardaymışız gibi kafası var bu aşı karşıtı gerizekalılarda. İnsanlar aşınızı olun hastalığı ağır geçirmeyin diye yalvarıyor ama bu gerzekler hala yok çip takacaklar yok kısır edecekler yok bilmem ney diye boş beleş cahil cahil yorumlar yapıyorlar. Dünya düzdür diyen gerizekalılar ile aşı karşıtlarının hiç bir farkı yok. (sözüm size değil aşı karşıtı gerzeklere bilginiz olsun.)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.