Tebliğ etmek benim vazifem. Milletin dini beni ilgilendiriyor. Beni de içinde sürüklüyor, aynı gemideyiz. |
Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum (5. sayfa)
-
-
Nası olsa ne deseler inanıyorlar.Osur osur ipe diz.Kim bilcek.
-
seri bir şekilde dünya nüfusunu azaltma, ve aşılarla ve ilaçlarla da milyar doları kapma savaşı devam edecek. bu tür hastalıklar virüsler varyantlar daha çoook çıkacak.
-
Bu işin en başlarında söylemiştim. Bir kaç yıl uğraşıp aşı üreteceksin ama sonra mutasyona uğrayacak ve onun için de aşı üreteceksin vs.vs. Grip aşısı her yıl yeni versiyonla gelmiyor muydu ?
Hiç mutasyona uğramadığını düşünsen bile aşının etkinliği de malum.
Bu işin sonu yok. Acı gerçek ama biz bununla yaşamaya alışacağız. Hastalananlar olacak, vefatlar olacak ama hayat devam ediyor, üretim, tüketim devam ediyor. Artık eskisi gibi insanların eve kapatmak söz konusu olamaz. Ekran ekran dolaşmaktan ne zaman işini yaptığnı merak ettiğim 5-10 doktor var. Denk geldiğimde dün yine birisi kapanma olmalı demiş.
Bu iş en çok bu populizm meraklısı doktorlara ve aşı üreticilerine yaramış oldu.
-
Senin aşısız atlatman bir kriter midir? Milyonlarca insan sırf senaryo ve tiyatro için rol için mi öldü? İnsanları manipüle etmek için para mı alıyorsunuz bu nasıl bir kafa yapısı?
-
Yalaaaannnnnnnnnnnn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuda aşıya sallamış herkes. Aşılar bence virüsü bitirmeyeceği baştan beri belliydi. Çok fazla aşı muhabbeti yapılınca insanlar aşıyla virüs bitecek sandı. Aşı sadece virüsün yayılma ihtimalini oranını azaltıyor ve kişinin ölmemesine yardımcı oluyor. Aşı olan da hasta oluyor ama virüsü daha hafif ve kısa sürede atlattığı için yayılması daha az oluyor. Türkiye %100 aşılansa bile aşılarını hiç kimsenin aksatmaması ve yurtdışından ülkeye virüsün girmemesi gerekiyor ki virüs bitsin. Güçlü ülkeler aşılandı fakir ülkeler aşısız. Bu fakir ülkelerde virüs yayılmaya devam ettikçe zengin ülkelere de bir şekilde sıçrayacak. Bu döngü böyle devam edeceği için herkes aşısını olup ölmeyerek yaşayabildiği kadar yaşamaya çalışmalı.
Aq lafı ne kadar ahlaklıysa agzını topla lafıda o kadar haklıdır. Kaldı ki aşı karşıtlığı gerizekalılık değil de nedir? Buyrun ahlak öğreticiliği yapında görelim sizi!! Çok bilmiş bey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En tehlikeli varyant Afrika'da görülüyor.
Tüm dünya bu varyanttan korkuyor, hatta seyahat kısıtlamaları konuluyor lâkin Afrika'nın bu varyanttan haberi yok..
Tüm dünya panik modunda, yeni varyant merkezi Afrika olağan akışında..
Çok enterasan..!!!
-
@TncyKrmn Cevap yazıp soru sorup sonra bloklamak da ahlâken uygun değil haberin olsun.
Sen millete gerizekalı dersen öyle cevabı aldığında da ağzını topla demeye hakkın olmaz. Önce sen ağzını toplayacaksın.
Aşı karşıtı diyip genelleyemezsin de. Ben corona aşısına karşıysam bu tüm aşılara karşı olduğum anlamına gelmez. Tedaviyi bile reddetme hakkına sahiptir hasta. Kimseyi de zorlayamazsın, ahkâm da kesemezsin. Çok bilmişlik yapan sensin aslında ama kibrinden göremiyorsun.
Arkadaş telefon istemiş senden yüzyüze konuşmak için, yemedi mi telefon vermek?
-
Covid mi kaldı kimsenin umrunda değil
Dışarı çıkın bakın hayat normal bir şekilde devam ediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dünya finans piyasasını manüpüle etmek için çıkardılar bu palavrayı. hiç bir gerçekliği yok. inanmayın bu palavralara.
-
konusmanin kesilmisin degil tamamini koy. burada hastalik yalan demiyor. uydurma demiyor. cin komunist kopegini sucluyor hatta! bu adam basta olsaydi, bugun cinin anasi agliyordu. gittiler siyonist kopegi biden ve diger solcu takimini basa getirdi amerikan yahudi gizli devleti!
-
Alfabede harf kalmayacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen yıl 76 yasindaki bir tanidigim ve eşide asisiz oldugu halde hafif atlattilar. Ben covid olmadim, arkadasim oldu 2-3 gün nezle gibi seğrettikten sonra bitti. Benim basima gelen olay herkesin basina gelecek bir sey değil, özel bir konu olduğu için yazamiyorum.
Güney Afrika Açlık ve sefaletten kırılıyorken ordaki en büyük sıkıntı açlıktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X