Şimdi Ara

Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilim de bilim sıctınız batırdınız bilim adamları...

• Bu yeni virüsler yüzünden aşılar işe yaramayacak.
    İşler gittikçe zorlaşıyor.

Virüsün aşısı olmaz artık yapısını tamamen çözüp yok edici panzehir yapmaları gerek o da zor

• Yalanlar inandıkça yalancılar ise kandırdıkça sizi sömürür..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bunun patentini almamışlardır listede adı gözükmüyor yalan olma ihtimali yüksek

• z.turk30 kullanıcısına yanıt
    OMICRON yalan olabilir mi diyorsun ?
    ||
    ||
    V
    MORONIC oldu bu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ray Kurzweil kullanıcısına yanıt

baktın kaçacak yer yok

keyif almaya bak

• Ben aşının koruduğuna ve bulaştığı zamanda hafif atlatıldığına kendimden ve arkadaşımdan şahit oldum hemde 2 defa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 29 Kasım 2021; 11:56:10 >
  • Uzun süre biteceği yok covidin, artık dünyanın yeni normali bu. Herkes hijyen ve korunma kurallarına alışsa iyi olur.

• Şu virüs ilk çıktığında kapatacaktınız çin uçuşlarını olay bitecekti.

Sen bu dünyayı tatil yeri ve rahat etme yeri olarak var olduğunu zannettiğin için sadece bencilce hareket ediyorsun. Senin keyfin yerinde olsun diye bu dünya da yaşamıyorsun. Bu dünyada sıkıntı hiç bitmez, Allah'a Şükretmesini bilin çok geç olmadan. Allah'a iman edip, ona ibadet etmek zorundasınız. Hem bu dünya da hemde ebedi dünya da huzura erebilmek için. Yoksa bu dünyanın boş işleri ve sıkıntıları bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 29 Kasım 2021; 12:0:53 >
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Yine aşırı alakasız yerde nasıl ve nereden dine bağlantı kuruldu çok merak ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim mutasyona uğramaz gibi bir iddiam yok. Aynı taraftayız. Sadece tespit bile etmedikleri konularda korku salmak için yok şu kadar mutasyona uğradı, değişti vs diyorlar. Ama aşı hala etkili. Etkili değilse de yeni aşı yaparlar. Senin dediğin gibi aşısı yapılamayacak birşeye aşı üretiyorlar.

• Paister P kullanıcısına yanıt

Nasıl alakasız anlamadım? Bence gayet alakalı. İnsanlar sıkıntısız, rahat bir yaşam sürüp ölüp, yok olacaklarını zannediyorlar.

Önlerine bir sıkıntı çıktımı da sövüp sayıyorlar. Bencil, hayvandan farksız bir yaşam biçimi. Bizde bunun böyle olmayacağını insan hem bu dünyada hem öbür tarafta bu şekilde huzur bulamaz. Gayet alakalı. Arkadaş sıkıntıdan bahsetmiş bende ilacının ne olduğunu söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 29 Kasım 2021; 12:38:9 >
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Adam ne demiş yok olmakla ilgili onu anlamadım. Ayrıca size ne milletin dininden?

Ben aşısız olarak covid geçirdim kardeş.

Bildiğin gribin güncel versiyonu işte. 2 gün ateş, 4 gün sırt ağrısı, bitti gitti.

68 Yaşındaki annem bile benimle aynı sürede aşısız atlattı (maşallah). Öleceğimiz falan yok, rahat ol.  

İşin içinde başka bir hipnelik olduğu için abartılı haberler pompalayarak milleti korkutup aşılamaya çalışıyorlar. Amaçları her ne ise birkaç yıl içinde anlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 29 Kasım 2021; 13:0:42 >
  • trojana T kullanıcısına yanıt

Aşısız hafif atlattım.

68 Yaşındaki annem de aşısız hafif atlattı.

Siz "aşı sayesinde" hafif atlattığınıza nasıl emin oldunuz?

"İkiz kardeşiniz" aşısızdı da siz hafif atlatırken o ağır mı geçirdi?

• badboy3304 kullanıcısına yanıt
    Gerçekte görsen önce önünü ilikler sonra kelimei şehadet getirir. Anan baban yok karşında onlarla konuştuğun gibi konuşma ağzını topla.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

İnsanlara gerizekalı diyip sonra da ağzını topla demek ne kadar da ahlâk timsali bir davranış (!)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.