< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum (3. sayfa)
-
-
Gardeş özelden cep numaranı verde konuşak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😂 😂 😂 😂 😂 Tövbe tövbe tövbe ben ettim
-
Konudan az uzak Almanyada vakalar Türkiye'ye göre neden fazla?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen gardaşım numara hazır seni bekliyor gonuşuruh.
www.cumhuriyet.com.trOmicron endişesi büyüyor, Mehmet Ceyhan'dan kısıtlama çağrısıhttps://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/omicron-endisesi-buyuyor-mehmet-ceyhandan-kisitlama-cagrisi-1888446
Mehmet Ceyhan'dan kısıtlama çağrısı
-
aşılar ise yaramaz mı hiç ? bak aşı firmaları zengin oldu. çok ise yaramış.
hatırlatma dozunu hatırlatan, hatırlama dozu da yapmak lazım. sonrakinin adı ne olur yazmayayım kafanız karışır belki.
böyle omicron haberleriyle zaten borsalar duman oldu ama başka bir haberde omicronun ölümcül olmadığı ve semptomlarının önemsiz derecede zayıf olduğunun haberi vardı. eğer böyleyse korku pompalamaktan başka bir şey yaptıkları yok.
Tamamen haklısın. Aşı karşıtlığı yaparak kendilerini zeki sanmaları ise ayrı bir muhabbet. Virüsü hiçe sayıp durumu komedi haline getiriyorlar. Ama aynı kişiler Çin'de virüsün ilk çıktığında Çin niye hemen önlem almadı, niye dünyaya yayılmasına göz yumdu diye veryansın ediyorlar. Sanki şu an kendilerinin yaptığı on anki Çin'in yaptığından farklı.
-
Bizim millet dediğin şu an forumda bu habere mesaj yazanları okusan yeter. Çoğu virüse inanmıyor ne maske ne aşı umurlarında değil. Varsa bir lafın bulmuşken onlara teker teker söylesen bari bakalım ne yanıt alacaksın.
-
Şu yorumu haklı bulmak bence en büyük zayıflık. He canım sen sıkıldın diye dünya birden bire Covit ve Aids aşısını bulacak, Kanser, Verem ve SMA ve tüm ölümcül hastalıklar bir anda duracak ve hayat mikemmel olacak. Sormak gerek iklim değişikliği için ne yapıyorsun dünyayı daha iyi hale getirmek için ne yapıyorsun, ne ortaya koyuyor da neyi örnek gösteriyorsun. Varsa yoksa rahatımızı bozmayın, tüketimime engel olmayın, canımı sıkmayın kendimi öldürürüm yakarım ayakları. Yakın da bir boş muhabbet çekenlerden kurtulup çözüm arayanlar olarak önümüze bakalım.
-
Hani malum sıvı sonrası bitecekti her şey?
Bitirirler mi?
Uyanık olmadığınız sürece, soru sormadığınız sürece her şey sıkıntılı.
Maalesef hocam zaten bu kafa yapısını değiştirebilsek daha rahat geçirebilirdik pandemiyi. Bende virüse yakalandım 2 hafta sırt üstü yatamadım tat koku yok 1 ay sonra yediğimden tat almaya başladım virüsün ciğerlerimden çıkması ise tam 2 ay sürdü. Üstelik daha gencim yani. Çevremdeki insanlara bakıyorum sokağa çıkma yasaklarında bile cirit atıyolar özellikle yaşlılar. Adam markette hesap ödeyecek para saymak için maskeyi çıkartıp diliyle parmağını ıslatıyor sonra maskeyi geri takıyor. Yarın öbür gün virüs patlak verirse bizim milletten yana hiç umudum yok diğer ülkelerden daha ağır geçiririz.
Dostum, Dünya Bankası'nın Covid Stratejik Hazırlık ve Cevap Programı Projesinde bitiş olarak Mart 2025 yazılmış. Daha 4 yıl sürecek bu olay.Virüs olsa da, olmasa da işte OMICRON, BUMICRON gibi uyduruk adlar, çakma sapan püsürüklerle 4 yıl daha medyada havadislerini cıkaracaklar, Mehmet Ceyhun'ları TV'ye cıkartacaklar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşı ve ilaç patentini küresel ilaç firmalarının elinden alıp tüm bunlar anonim ve ücretsiz yapılırsa bakın o zaman ne pandemi kalır ne virüs kalır..!
Virüs kapan her birey ilaç firmalarının cirosuna 50 dolar ekliyor.
Dünya Sağlık Bakanlığı (Örgütü) ne emrederse yerel hükümetler mecbur uyacak.
Bu pandemi Yunan alfabesinin tüm harfleri bitene kadar devam edecek gibi.
Sonra latin alfabesi, ardından Roma rakamları falan derken firmalar malı götürecek...
-
Hocam şöyle bir senaryo veya komplo teorisi var. Yazı biraz uzun olacak.
Şimdi batı dünyasında Paskalya tatili var ve bu tatilde özellikle Amerikalıların otomobil kullanımında ciddi artış oluyor. Bu artış petrol fiyatlarınada yansıyor. Biden Opec'ten petrol fiyatlarını üretimi artırarak fiyatları düşürmesini istedi fakat bu istek reddedildi. Biden madem siz yapmıyorsunuz o halde fiyatları ben düşürürüm dedi. Tabi Biden'la dalga geçildi nasıl düşüreceksin diyerek.
Bilmeyenler için, Biden küresel sosyalisttir. Trump'ın DSÖ'ye verilen mali desteği kesmesinden sonra Biden gelir gelmez ilk işi bu desteği yeniden sağlamak oldu. DSÖ'de küresel bir örgüttür.
Son haftalarda Amerika'da artan petrol fiyatları yüzünden gösteriler şiddetini artırarak devam ediyordu. İşte Biden bu yüzden fiyat indirilmesini talep ediyordu aksi halde bu gösteriler kitlesel ayaklanmaya doğru evrilmek üzereydi.
Biden DSÖ'den bu konuda yardım talebinde bulundu. Halihazırda küresel sermaye fosil yakıta prensip olarak karşı olduğu için bu talep uygun görüldü ve DSÖ aracılığıyla yeni bir varyant haberi çıktı, durum çok ciddi gibi bir açıklama yapıldı. Hatırlarsanız ilk pandemi ilanında borsalar büyük çöküş yaşamıştı.
Bu haberi duyan başta petrol borsaları olmak üzere tüm emtia ve finans borsaları ani bir çöküş yaşadı. Bu gelişmeler sonucunda petrol fiyatları % 15 oranında değer kaybetti.
Yani bu varyant hikayesi tamamen küresel bir tehdite dönüşmek üzere olan Amerikan halkının isyanını bastırmak ve gazını almaya yöneliktir.
Dolayısıyla diğer varyantlarda olduğu gibi hedefe ulaşana kadar küresel medya tarafından sürekli korku pompalanacaktır.
-
Aşı patentleri anonim olsa da olmasa da virüs varyant mutantant olsa da olmasa da Covid Stratejik Hazırlık ve Cevap Programı Projesi Mart 2025 'e dek sürecek. Bunu ben değil, Dünya Bankası Strategic Preparedness and Response Program Projesi söylüyor:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 29 Kasım 2021; 11:43:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X