Şimdi Ara

Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada gelmiş çevrende duyduğun elinde kanıtın olmayan üç beş bilgiyi eğip bükerek insanlara belge gibi sunuyorsun aşı olmamayı özendiriyorsun. Sana kapak gibi belge haber kaynağı konuyor önüne ama nedense onları görünce iktidarın haber kaynağı reisin adamları diyorsun. İtalyayı da reis mi yönetiyor, BBC akp kanalı mı bir kendine gel yahu. Ayıp bu kadar yalan dolan.

Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum

• Nasıl bu kadar uzun yalan yazabiliyorsunuz hayretler içindeyim. Bir de utanmadan sıkılmadan aşıların hiç biri onay almadı yazmışsınız. Aşıların hemen hepsi tam onay aldı siz hangi gezegende yaşıyorsunuz. Ayıp bu yaptığın manipülasyon ölenlerin vebali seni ve ailenin yakasını bırakmaz bu dünyada karma var merak etmeyin.

Pfizer-BioNTech'in geliştirdiği aşı dünyada tam onay alan ilk Covid-19 aşısı oldu

Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durumBloombergHTbloomberght
    Hangi aşıya kaç ülke onay verdi?
    https://www.bloomberght.com/hangi-asiya-kac-ulke-onay-verdi-2275533

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

Sen "dış güçler" ile kafayı bozmuşsun. Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum 

Tüm dünyada aşı olmamak için yollara dökülen, hatta canı pahasına polisle çatışmayı bile göze alan milyonlar var.

Youtube'a "vaccine protesters" yaz da gör.

Senin veya Türk toplumunun aşı olup olmaması inan yabancıların zerre umurunda değil. Hayal dünyandaki saçmalıklara kendini fazla kaptırma. Dünyada milyonlarca insanın şu an tek derdi kendi canlarını ilaç firmalarından korumak.

Senin çalıştığın ilaç firması da dahil.

Edit: Senin veya herhangi bir kimsenin aşı olup olmaması inan zerre kadar umurumda değil. Tek derdim bana veya bize aşı dayatan kişilerin karşısında dik ve kararlı durmak. Özgürlüğüme sahip çıkmak.

Yoksa isteyen istediği kadar aşı olsun banane.

Hatta mümkünse sen 20 doz ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 30 Kasım 2021; 10:15:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bir dız almak isterim.

Kardeşim aşılar olmasa vaka sayısı 20binlerde mi olurdu sence. Çık dışarı, ya da kafanı camdan çıkar bak herkes kucak kucağa. Ne markette, ne kafe de, ne cami de, ne avm de bir mesafe, birşey kalmadı. Özellikle üniversite öğrencilerinin olduğu yerlere bakın sigara çeviriyorlar nerdeyse. Bu sayılar az bile aslında. Aşı bağışıklık kazandırır, tamamen korumaz. Yine aşı olmayanlar yüzünden bu sayılar o da ayrı konu

• Musty86 M kullanıcısına yanıt

Bir doz almak için sosyal medya ve tv yayınlarını bir ay bırakman lazım.

Ondan sonra sağlıklı kafayla düşünebilirsin.

Sorum açık ve net.

Aşılar güvenli ve işe yarar ise neden üretici firma kendisini dava etmemen konusunda senden imza almadan aşı yapmıyor?

Aşı korumayacaksa neden aşı olalım? Ben 3 ayda bir hatırlatma vs dozu olacaksam bu bildiğin bağımlılık demektir. Bunun sonu yok.

İmza ile adama tam yetki veriyorum beni yavaş yavaş zehirlemediği ne malum? Fda vs gibi tamamen kontrolü siyonist ilaç firmalarına geçmiş kuruluşların onayına mı güveneceğiz? FDA sıkandallarıyle ilgili yapılmış tonla belgesel var. Gör bakalım o çok cici ilaç firmalarının nasıl da insan hayatını hiçe saydıklarını öğrenirsin belki.

Misal Dupont denen siyonist kimya vs firmasının abd'de nasıl insanları öldürdüğü ve denetleme kuruluşlarının nasıl da "göz" yumduklarıyla alakalı Dark waters filmini izlemeni tavsiye ederim.

• Acep tr de var mıdır? Metrobüs çok kalabalık, maskeli olmama rağmen o kadar çok yakınız ki maskenin tesiri kalmıyor. Tr gelmiştir çünkü virüsün ilk tr ulaşmamasi için o kadar önlem alındı yine geldi virüs. Ne kadar önlem alırsan al o virüs bi yerden bulaşıyor. Zaten halkımız olayı kanıksadı virüsü çok yakan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ansuruk -- 30 Kasım 2021; 10:58:3 >
  • Bu site ve/veya editörleri alenen küreselcilerden çıkar elde ediyor aksi halde bir teknoloji sitesinde böyle abuk sabuk şeyler göremezdik.

Bu sözde salgıncığın "aşı" ile bitmesi İMKANSIZ bu hızdaki mutasyona aşı üretilemez dedik en başından beri söylediklerimiz aynen gerçekleşti.

Ayrıca mutasyon olduğunu anlamak için her bir virüsün ayrı ayrı izole edilmesi ve farklı olduğunun hakemli araştırmalarla ispatlanması gerekirdi ki böyle birşey YOK

Tıp literatüründen zerre haberiniz yok.

EN AZ 3 yıldan önce hiçbir aşı yada ilaç faz 3 çalışmasını bitiremez aksini iddia edenler yalancının önde gidenleridir. Faz 3 çalışması bitmemiş aşı adayınada tam onay almış demek yalancılığın dik alasıdır.

• Tıptan anlamaz internette bütün gün boş boş aşı karşıtlığı yapıp kendini profesör sanan tipler tıp dünyasına yalancı desin dursun.

Covid: ABD Gıda ve İlaç Dairesi, Pfizer-BioNTech aşısına tam onay verdi.

Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durumbbc news türkçe
    ABD Gıda ve İlaç Dairesi, Pfizer-BioNTech aşısına tam onay verdi - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-58310463
  • Windows95 kullanıcısına yanıt
    Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durumeuronews
    Aşı karşıtları Covid-19 döneminde komplo teorileriyle taarruza geçti
    https://tr.euronews.com/2020/06/25/as-kars-tlar-covid-19-doneminde-komplo-teorileriyle-taarruza-gecti

Covid-19'a karşı bir aşı henüz bulunamadı ancak aşı karşıtları, potansiyel bir aşıya yönelik komplo teorilerini çoktan yaymaya başladı.

Covid-19 aşısıyla insanlara "elektronik çip ya da zehir enjekte edileceği" gibi asılsız söylentiler internette dolaşıma girdi.

Koronavirüse yönelik komplo teorilerini içeren 26 dakikalık film "Plandemic" sosyal medyada milyonlarca izlendi. Platformlar dezenformasyon yayan bu videoyu kaldırmak için birbiriyle yarışırken birçok uzman videonun içeriğinin bilimsel gerçekleri yansıtmadığını izleyicilere anlatmaya çalıştı.

Plandemic'in yaydığı onlarca yanlış bilgiden biri de aşıların şimdiye kadar milyonlarca insanın ölümüne neden olduğu iddiasıydı. Video, nisan ayı sonlarında sosyal medya platformu Facebook'ta binlerce kez paylaşıldı. Videoya yapılan çok sayıda yorumda kullanıcılar artık aşı yaptırmayı düşünmediğini söylüyordu.

Uzmanlara göre, aşı karşıtı söylem yeni ortaya çıkmadı ancak Covid-19 gibi küresel bir salgının çıktığı dönemde görünürlük kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 30 Kasım 2021; 11:24:34 >

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Dünya Sağlık Örgütü, 2019 yılında "aşı tereddüdünü" küresel sağlığa yönelik en büyük 10 tehlikeden biri olarak sınıflandırdı.

Araştırma kuruluşu Wellcome Trust'ın 140 ülkede yapılan 2018 tarihli anketinde, katılımcıların yalnızca yüzde 7'si aşıların güvenli olduğunu düşünmediğini, yüzde 11'iyse fikri olmadığını söyledi.

'Aşı karşıtlarının sayısı az ancak sesleri çok çıkıyor'

aşı karşıtlarının fazla kalabalık olmayan küçük gruplardan oluştuğu ancak bunların internette sesleri çok çıkan, daha büyük ve birleşmiş görünmek için ellerindeki araçları çok iyi kullanan ve konuya ilişkin fikri olmayan insanları hedef alan gruplar olduğu değerlendirmesinde bulunuyor.

"İnternette aşı yanlısı ve karşıtlarının oranının yüzde 50 / 50 olduğu izlenimi edinebiliriz ancak gerçek hayatta durum böyle değil" ifadelerini kullanıyor.

• Hacishakir kullanıcısına yanıt

Kim veriyormuş bu talimatı, acaba gerçekten böyle birşey varmı yoksa yine yalan haberlerin çok ilgi çektiği gerçeğimi?

• Aşıynan çip tahıyorlar.
    Sıvı deney bu
    Bizi robotlaştırıp köle yapacahlar
    Virüs uydurmadır gerçek olsa bi fotohrafi olur
    Aşı yabarken kaat imzalayorlar
    Ugur sahin akrabalarina asi yabdirmior

• efendi_24 kullanıcısına yanıt

buna 2 sene sonra uyanmak da iyidir:)

Dostum, bilmem sizin sehirde de öyle midir. Bizim sehirde son 5-10 yıldır ölen kişilerin cenaze namazı kılındıktan sonra belediye mezarlığa otobüs kaldırıyor. 28 yaşında 2.doz aşıdan sonra 10 gün içinde ölen kişinin mezarlığıa kalkan otobüsteki ortamı da anlattı arkadaş: Otobüste herkes aşıyı konuşuyordu dedi. Ben insanlara gerçekte olanları anlatıyorum, sen medyada çıkan uyduruk şeyleri anlatıyorsun :) 28 yaşında 2.doz aşıdan 10 gün sonra ölen kişilerin yakınlarına anlat o medya haberlerini :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacishakir kullanıcısına yanıt

yemin ediyorum hayat okulu mezunu bunlar....

İleri sürdüğün "aşı olmadığını kanıtla" savı aşının gerçekte yararlı, gerekli birşey olduğu varsayımı üzerine kurulu :) Mesajlarım aşı olmadığımı coktan kanıtlıyor. Ben hiç aşı olmadım. İlkokul 3 ya da4'te sınıfta zorla aşı yapmışlardı, ne işe yaradığı belirsiz çakma sapan bir sıvı vermişlerdi, Ancak o dönem 10-11 yaşındaydım. İğneci takımın gücü bir tek cocuklara, huzurevindeki yaşlılara bir de medya ile yığınsal bilimi izleyenlere :)

Benim aşı olmadığımı kanıtlamama gerek yok. Aşı yanlısı birine bişey kanıtlamama ise hiç gerek yok :) Sen bak medyana :)

• Çok komik :)

Aşı ile çip takılması, aşının sakıncalarına ilişkin bigileri komik gösterme amaçlı özellikle üretilmiş bir uydurmasyon bilgi.

Uydurmasyon bilgilere bakarak birşey kanıtlamaya çalışmanız komik olduğu gibi, ne denli çaresiz olduğunuzu gösteriyor :)

• 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde 2. doz aşı olmuş Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi bir arkadaşla konuşuyordum. "Aşı oldum rahatım, ailemde herkes aşısını oldu kafamız rahat" gibi konuşuyordu.

Hatırlatma dozajına gerek var mı dedim.. Gerek yok dedi. Olur musun dedim, bağışıklığımı kazandım, olmam dedi. Avustralyada hatırlatma dozajı zorunlu tutulmaya başlanmış dedim. Bilmiyormuş, şaşırdı. Türkiye de de zorunlu olursa ne yaparsın dedim. Yine de olmam dedi :)

2 doz aşı olarak olayın bittiğini sananları ilginç günler bekliyor :)

Corona ya karşı 2 doz oldun. corona geçti artık OMICRON var onun için de 1 doz olmalısın diye bir dayarlarsa, ne yapacaklar :)

• "Kaçta kaçınız aşısız virüsten ölüyor denek olarak rakamları alıyoruz ve hala denek olmaya ve ölmeye razısınız. "

Buna gülesim geldi ama hiç komik değil, yukarılarda 2001 üyelik tarihli bir arkadaş var, herkesin yazmaya cesaret edemeyeceği şeyleri yazmış. Aşıyı madem sorgulamadınız, hâlâ bizi sorgulayacağınıza adamın yazdıklarını sorgulayın, araştırın az.. Hatta al sana kıyak, bahsettiğim arkadaş bundan bir önceki mesajda.. :)

Denek olmak aşağılayıcı birşey değil, bu bir tercih. Milyonlarca kişiye yapılan aşı yüzlerce kişide denenmiş olsaydı şuan insanlığın yarısı ölmüştü, çok daha fazla kişide denendi iyi ki. Virüsten sakat kalanları tedavi etmek de bizim görevimiz değil, doktor değiliz biz. İsteyen olur aşısını, istemeyen olmaz herkesin kendi tercihi bugüne kadar kimseye aşı ol veya olma demedim bana aşı ol dendiği zaman da tersim tutuyor.. Aşı olan olmayan hayvanlar dahil herkes virüsün deneği, aşı bunu değiştirmiyor. Benim vicdanım rahat, dediğim gibi kimsenin tercihine karışmadım. Peki ya tersi olursa sen kurtarabilecek misin aşıdan ölenleri? Hatta şuan kurtarabiliyor musun.. Hani insanlara seçim şansı tanımadan gerekirse zorunlu aşılama getirilmesini savunuyordunuz ya, virüsün yayılmasını vs. durduracaktı ya hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 30 Kasım 2021; 14:43:8 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.