Arkadaşlar merhaba ben omnia almayı düşünüyorum bugün veya yarın fakat bi araştırayım dedim forumu takip ettim.yok dil sorunu rom updatesi gprs wifi ayarıdır baya kafa takıldı size birkaç sorum eğer yardımcı olurda cevaplarsanız şimdiden teşekkür ederim alıp almamam bunlara bağlı
-arkadaşlar telefonu gidip aldığımda direk olarak telefon türkçe oluyormu yani açılır açılmaz türkçe ayarlayıp evime gidebilirmiyim
-arkadaşlar fazla anlamam fakat romla ilgili kafamda soru işaretleri var ben şimdi gidip telefonu alsam bidaha kendim gelip güncelleştirmemmi lazım yani gereklimi ve bunun telefonun garanti kapsamına bir etkisi varmı.
-bazı arkadaşlar gprs yüzünden kontür yediğini söylüyor.bunu ayarlardan kapatmanın yolu yokmu istediğimde gprs istediğimde wifi mesela
-son olarak telefonun içinde mesenger varmı
arkadaşlar vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli şimdiden teşekkürler..
telefon direk türkçe açılıyor romla ilgili son çıkan orjinal versiyonu seni tatmin edecektir gprs ayarlarını yaparsan kontur sorunu yasamassın messenger yüklü geliyor bana kalırsa telefonu al ve sonra forumu bastan oku ve sonunda telefonuna aşık olucaksın diyim sana