Şimdi Ara

omnia II mi, i8910 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kararsızım, windows mobile hiç kullanmadım,yazılanlara göre 6.1 'i nin eksikleri var.
    omnia II yi mi ,i8910 mu ? hangisini seçersiniz?

Bir de anroid var,bunda da ön kamera olmaması kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan_PLC -- 7 Ocak 2010; 5:21:14 >

• bence hd daha güzel kullanımı omnia 2 ye göre daha kolay.windows bence daha zor.
  • bence ikiside değil
    smartphone'ların kralı APPLE IPHONE
    bilgisayar işinden samsung ne anlar? bu işin kralı APPLE
  • İphone cidden iyi ama sırf adobe flash desteği olmamasından ötürü almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGate

bence ikiside değil

+1 ikisi arasında demek istemiştim..
  • quote:

bence ikiside değil

fanatik olmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

bence ikiside değil

fanatik olmaya gerek yok.

tüm dünya biliyorki smartphone ise APPLE IPHONE
    asıl tam tersini söylemek gerçekleri inkar etmek demektir...

tüm dünyada çok açık ara ile en iyi smartphone hem inceleme hem satışlarda Apple Iphone
    bu bir gerçektir....belki 5 sene sonra birileri IPHONE'u tahtından indirebilir...ama bugün için zor....(bu da insanların üzerinde uzlaştığı bir konu)

asıl gerçek şu ki bugün dünyada APPLE IPHONE ve DİĞERLERİ diye bir olgu var....beğensenizde böyle beğenmesenizde........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung'un amoled ekranları hepsinden çok güzel.

İlk pda deneyimimi WM 6 lı İ900 de yaşadım.

Kısaca berbat bir deneyimdi.

En büyük - si günışığında ekran ın hiç gözükmemesi birde tırnak ile ekranı kazımamdı dokunmatiği berbattı.

Şimdi kocaman pdalardan bir HTC HD2 ye heveslendim ama onuna önde kamerası yok.

İ8910 un 1280x720 lik kamerası bana göre çok da güzel değil çünkü tam 24 kare bile çekemeyior kamerası yani akıcılık yok bir de samsunglarda olan genel bir sorun telefonu hareket ettirererk video çekerseniz video o kadar daha berbat oluyor.

PDA da ihtiyaçlarınız not edin. Özellikleri karşılaştırın ve ona göre alın.

Yani Iphone Akıllıtelefonda bir numara gözüksede diğer firmalarda boş durmuyor.

Samsung'un Amoled ekranları,HTC geniş ekranlı modelleri. vs.

Omnia 2 yi bizzat incelemedim ama yanında stylus kalem gördüm ekranı kapasitif ekran değil herhalde.vE O KALEM HALA DIŞARIDA

IPHONE da da Multitasking yok.Ha Nokia 6300 ha iphone tamam sidik yarışına girmeyelim.

Kriterlerini belirle .

İş için mi kişsel mi yada hepsimi.

Sonra teşhir edilen bir yere git incele menu kamera perf. larını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 13 Ocak 2010; 12:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p
    En büyük - si günışığında ekran ın hiç gözükmemesi birde tırnak ile ekranı kazımamdı dokunmatiği berbattı.
    Omnia 2 yi bizzat incelemedim ama yanında stylus kalem gördüm ekranı kapasitif ekran değil herhalde.vE O KALEM HALA DIŞARIDA

iki omnia deneyiminden sonra (i900 ve i8000) apple iphone 3gs almış biriyim
    samsung ların fanatizmini yapmak gerekse herhalde en fazla benim hakkım olurdu. özellikle 2500TL dan fazla parası gitmiş biri olarak

dediğiniz gibi aydınlık veya güneş ışığı altında ekranın görünneme olayı i900'de vardı....ama amoled mamoled farketmemiş i8000'de de var :)
    yine bahsettiğiniz gibi stylus kalemi sanki anahtarlığınıza takıp dolaştırırsınız edası ile ayrıca verme olayı i8000'de devam etmekte

ben omnia'lar ile iphone 3gs arasında kullanım kolaylığı, pratiklik, kalite ve hız olarak dağlar kadar fark dediğimde az kalsın dayak yiyecektim
    ama cidden iphone kızgın kumlardan serin sulara edası ile insana "ohh be hayat varmış" dedirtiyor....hemde benim gibi iki omnia macerası olmuş birine de
    aradaki bu ciddi farkı gördükten ve ohh yahu hayat varmış dedirttikten sonra artık fanatikmiş gibi iphone alın kardeşim boşuna kafanızı yormayın edaları ile iphone öneriyorum
    cep bilgisayarı tarzı cep telefonu denilince bilgisayar alanında çok ünlü olan APPLE'ın bu konudaki üstünlüğünü smartphone'da açık ara fark yaratıyor
    sonuçta bu alet bilgisayarlı telefon olduğuna göre ve macOS'lerin de kullanım kolaylıkları, kullanıcı dostu işletim sistemi olmaları ve windowsun bugün yaptığı birçok şeyi 10 sene önce kullanıyor oldukları düşünülünce bazılarının neden APPLE'ın yaptığı IPHONE alınır kardeşim dediğini anlıyoruz....haklılarmış (ben geç anladım)

ancak aradaki farkı kullanmayan bilmiyor, anlamıyor.... onlara yavruları kuzgun gözüküyor.... kullananların ise benden farklı bir tepkisi yok... buna inanın

• bende windows mobile daha iyi yani bence omnia 2 al derim
  • bence bütün telefonları paşası i8910.Muhtesem ekranından dokunmatik hassasiyetine,syimban ın geniş dünyasından kullanım kolaylıgına,hd özellikli 8 mp kamerasından muhtesem hızlı GPS ine kadar her alanda butun kullanıcılara hitap eden bir telefon.
    Ferrari arabam var motoru ve hızı süper ama vitesi yoksa naapim ben o rabayı.
    APPLE gibi bir özelligi süper ama diger ozelliklerinden yoksun olacagına her özelliginden ihtiyacını görebilmek daha akıllıca ve daha kullanışlı...
    ((( Haa birde şu ITUNES esareti ne tutulmamak var tabii:)))
  • Microsoft ne zaman Apple'dan daha iyi, sorunsuz ve kullanışlı bir işletim sistemi yapmış ki, Windows Mobile kullanan akıllı telefonlar Iphone'dan iyi olsun?
  • The Gate sanki iphone u kendin üretmiş gibi ne hava yapıyosun ha zevkler ve tercihler arkadaş iki telefon modeli arasında kaldım demiş sende balıklama dalmışın konuya takım tutar gibi (aslında oda saçmalık ama öyle bir deyiş gerçekleşmiş işte) telefon tutmaya
  • windows bence daha kolay ve eğlenceli.windows da daha geniş bir program arşivi var fakat i8910 da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: İvandrago

The Gate sanki iphone u kendin üretmiş gibi ne hava yapıyosun ha zevkler ve tercihler arkadaş iki telefon modeli arasında kaldım demiş sende balıklama dalmışın konuya takım tutar gibi (aslında oda saçmalık ama öyle bir deyiş gerçekleşmiş işte) telefon tutmaya

ben belki buradaki birçok insandan daha fazla smartphone tecrübesine sahibim
    şimdi bu satırları yazdığım masanın gözlerinde bir omnia i900 ve birde omnia i8000 var
    ayrıca iş yerinde bozuk bir HTC, biri bozuk iki tane blackberry ve birde e71 var
    gözün gönlün doysun demeyin :) hepsi iş amaçlı özel fiyatlar ile alındı...ben ve başkaları kullandı
    son olarak ta iphone aldım ve dünya varmış dedim..hepsine 10 basar kesinlikle....smartphone=iphone bu kadarda söylerim
    benim gibi boşuna zaman ve para kaybetmek zorunda değilsiniz...o nedenle kafanı yorma Apple Iphone al diyorum
    çoluk çocuk gibi bilmeden ve kullanmadan konuşmuyorum
    yada tek smartphone kullanmıştır bu zamana kadar ona en iyisi diyecek kadar fanatik değilim
    tecrübe APPLE IPHONE diyor......olay budur....tabiii anlayanaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 19 Ocak 2010; 20:04:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İvandrago

The Gate sanki iphone u kendin üretmiş gibi ne hava yapıyosun ha zevkler ve tercihler arkadaş iki telefon modeli arasında kaldım demiş sende balıklama dalmışın konuya takım tutar gibi (aslında oda saçmalık ama öyle bir deyiş gerçekleşmiş işte) telefon tutmaya

ben belki buradaki birçok insandan daha fazla smartphone tecrübesine sahibim
    şimdi bu satırları yazdığım masanın gözlerinde bir omnia i900 ve birde omnia i8000 var
    ayrıca iş yerinde bozuk bir HTC, biri bozuk iki tane blackberry ve birde e71 var
    gözün gönlün doysun demeyin :) hepsi iş amaçlı özel fiyatlar ile alındı...ben ve başkaları kullandı
    son olarak ta iphone aldım ve dünya varmış dedim..hepsine 10 basar kesinlikle....smartphone=iphone bu kadarda söylerim
    benim gibi boşuna zaman ve para kaybetmek zorunda değilsiniz...o nedenle kafanı yorma Apple Iphone al diyorum
    çoluk çocuk gibi bilmeden ve kullanmadan konuşmuyorum
    yada tek smartphone kullanmıştır bu zamana kadar ona en iyisi diyecek kadar fanatik değilim
    tecrübe APPLE IPHONE diyor......olay budur....tabiii anlayanaaa

Evet iphone her türlü övgüyü hakediyor ama herkes istediğini alır neyi tartışıyorsunuz

• i8910 hd her açıdan iyi Omnia II ye göre eğer WM hayranlığınız yok ise
  • quote:

Microsoft ne zaman Apple'dan daha iyi, sorunsuz ve kullanışlı bir işletim sistemi yapmış ki, Windows Mobile kullanan akıllı telefonlar Iphone'dan iyi olsun?

sonraki mesajında ben öyle çoluk çocuk gibi konuşmam demişsin ama sende realiteyi görmeden fantazi üretiyorsun bu mesajla..Bak bakalım dünya genelinde en çok hangisi tercih ediliyor hem yazılım hemde donanım olarak o bahsettiğin kazıkçı applenin esamesi bile yetişemez windowsa.Senmi çok akıllısın yoksa dünyamı?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexego -- 26 Şubat 2010; 18:33:29 >
  • adam bir soru sormuş. adamlar konuyla alakasız ayfondan bahsetmiş. saçmalığa bak.
  • şu forumda bir konu tartışmaya açıldığından niye direk cevap verilmiyor.

benim kanatime göre omnia 2 (i 8000) kullanım açısından menülerde ki farklılıkla omnia hd (i 8910) den üstündür.

lütfen iphone kullanıcıları samsung bölümünde yazı yazmayın....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.