Şimdi Ara

Ömrünü Bilgisayarda Geçirmiş Biri Olarak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bayanlar ömrünü bilgisayarda geçirmiş biri olarak baydım artık bilgisayarı kaldırıp başka bir şey yapmayı planlıyorum önerileri bekliyorum :D

ilk aklımda olan şey bir kitaplık alıp tamamen okuduğum kitaplarla doldurmak.

Ayrıca Asosyal olduğumu da ekliyeyim hiç bir arkadaşım yok :D

Düzenleme:Bir site üzerinden yabancı dilimi de geliştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valenicy -- 22 Eylül 2016; 19:06:47 >

• artik playstation zamani gelmis demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu kararın bir anlık heves değilse ve bunda çok ciddiysen kesinlikle kitap okumak çok iyi bir karar olur . Bunun yanında film + spor da yapabilirsin . Kitap , film , spor .. Bu üçünü geliştirirsen sana faydası çok olacağını düşünüyorum
  • Cok dogru bir karar arkadasim. Sen de benim gibi asosyalsin . Fakat bilgisayari tamamen kaldirmak yerine gunde 1-1.30 saat ayirarak programlama dili ogrenmeye baslayabilirsin ileride o da isine yarar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Limonata

Eğer bu kararın bir anlık heves değilse ve bunda çok ciddiysen kesinlikle kitap okumak çok iyi bir karar olur . Bunun yanında film + spor da yapabilirsin . Kitap , film , spor .. Bu üçünü geliştirirsen sana faydası çok olacağını düşünüyorum

Hocam evde aletsiz spor yapabilme imkanim var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kamann

artik playstation zamani gelmis demek

Ahahah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eğer bu kararın bir anlık heves değilse ve bunda çok ciddiysen kesinlikle kitap okumak çok iyi bir karar olur . Bunun yanında film + spor da yapabilirsin . Kitap , film , spor .. Bu üçünü geliştirirsen sana faydası çok olacağını düşünüyorum

Evde spor malzemeleri var zaten yakında da bir havuz var sıkıntı olmaz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bayağıdır uğraşmıyorum bilgisayarla. Sıktı, artı olarak windows kalas gibi bir işletim sistemi, insan androidin akıcılığını, tasarımını özlüyor.

• Kitaplar kitaplığa doldurmak için değildir. Notlar al, sık kullandığın kitapları sakla ve diğerlerini başka insanlarla paylaş. Mesela arkadaşlarınla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

Bende bayağıdır uğraşmıyorum bilgisayarla. Sıktı, artı olarak windows kalas gibi bir işletim sistemi, insan androidin akıcılığını, tasarımını özlüyor.

Tuşlu telefon candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamann

artik playstation zamani gelmis demek

• Çay içmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

Hocam evde aletsiz spor yapabilme imkanim var mi

Şınav çek aletsiz en faydali harekettir.Vucuttaki tüm kaslari calistirir.

• Nasıl bir site? ingilizce düzeyin nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

Nasıl bir site? ingilizce düzeyin nasıl?

altyazısız dizi izlemeye başladım
  • quote:

Bende bayağıdır uğraşmıyorum bilgisayarla. Sıktı, artı olarak windows kalas gibi bir işletim sistemi, insan androidin akıcılığını, tasarımını özlüyor.

Linux mint 18 cinnamon yukle istedigin arayuz stabillik virus olmayisi hersey ( bazi programlar haric) var .Tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valenicy

quote:

Tuşlu telefon candır

Aynen tuşlu telefon bir numara

• facede falan bu etkinlik paylaşımları oluyor atıyorum 1 haftalık kamp programı falan tarzı o tarz etkinliklere katılıp cevre yapabilirsin sosyal olursun bu tarz şeyleri araştır derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Kitaplar kitaplığa doldurmak için değildir. Notlar al, sık kullandığın kitapları sakla ve diğerlerini başka insanlarla paylaş. Mesela arkadaşlarınla.

Arkadaşı YOK.

• Yeni bir bilgisayar toplamaya ne dersin? Yeni nesil işlemciler de çıkacak bak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.