Şimdi Ara

OMÜ TIP vs SELÇUK TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Vs Erciyes tıp deyim hocam ben de benim siralama da 7.600 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suauhumueut -- 21 Temmuz 2019; 15:36:8 >
  • Ben de 2 sene önce bu ikilemdeyken erciyes de dahil olmak üzere, yakınlığı da ön plana alarak Selçuğu tercih etmiştim. Şu an gayet memnunum halimden. Hatta iki arkadaştık diğer arkadaşım da Omü ing yazmıştı. İkisi de zor fakülteler yani çalışma istiyor onun dışında şehir ve öğrenci hayatı olarak kat kat daha güzeldir samsun diyebilirim. Konya ise ulaşım anlamında çoğu şehre cok yakın hızlı tren vs :) Arada haftasonları cok yakın oldugu icin farklı sehirlere gitmek güzel oluyor.

Onun dışında Konya denmez aslında selcugun oldugu konuma. Bosna diye geçiyor ve kampüs içinde olmasıyla birlikte de her yer ögrenci. Konya dan izole ve merkeze uzak diyebilirim.

Dikkat ettiysen fakülteleri karşılaştırmadım çok , cünkü ikisi de bi sekilde okunur diye düşünüyorum. Samsun'da pdö var Selçuk entegre. Samsunda okuyan arkadaşım çok fazla kendi çabasıyla ögrenmek zorunda kaldıgını söyledi ve uyum sorunu fazlasıyla yasamıs pdö sisteminden dolayı. Söyleyeceklerim bu kadar sorun olursa cevaplarım yine :)

• Dr.Foreman kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun hocam 👍🏻
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.