Şimdi Ara

Omzum Çıkmış Olabilir Mi ?! YOK MU DH'Lİ DOKTOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar omzumu geriye doğru açında hafif acıyor. 2 gündür bu böyle ilkten soğukta kalıp üşüdüğümü sandım ama hala aynı devam ediyor. Böyle koltukaltımla gövdemi 90 dereceden daha geniş bi açı olucak şekilde kolumu geriye açınca acıyor. Dışardan bakınca belirti yok. Çıkmış olabilir mi çıkık nasıl belli olur çıktıysa ne yapmalıyım

arkadaşlar çok tırsıyorum alay etmeyin lütfen. çünkü bu çok onur kırıcı bir davranış olur.

not: sağ kol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfRed41 -- 16 Haziran 2009; 20:00:25 >

• çıksa burda konu açamazdın sanırım
  • Aynaya bak...
  • halk arasında bi tabir vardır ceyranda kalırsan yel girmiş derler öyle olmuştur sanırım 1/2 güne geçer sanırım.ama içini rahatlatmak istiyorsan doktora git.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

halk arasında bi tabir vardır ceyranda kalırsan yel girmiş derler öyle olmuştur sanırım 1/2 güne geçer sanırım.ama içini rahatlatmak istiyorsan doktora git.

doktora gittin mi MRI diye bi cihaza sokuyolarmış çok tırsıyorum o cihazdan küçükkende sokmuşlardı.
  • Ya kol çıkmalarında hareket ettiremezsin arkadaşım.

Nası anlatayım, kolu sadece et ve kaslar tutar.Armut gibi sallanır.

Ama bir doktora başvurmadan,eksi yöntemlere başvurma.

Bkz:Kütükle vurma,çektirme,kaktırma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

Ya kol çıkmalarında hareket ettiremezsin arkadaşım.

ya zaten doktora gittinmide oturtuyolarmış. sahalarda felan hep görüyoruz futbolculara oluyo öyle kıtırt diye oturtuyolar. o olayda beni acayip kasıyo
  • Sende pek nazlısın yahu herşeyden korkuyosun o zaman öyle gez. Ayrıca çıksa kullanamazsın kolunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfRed41

quote:

ya zaten doktora gittinmide oturtuyolarmış. sahalarda felan hep görüyoruz futbolculara oluyo öyle kıtırt diye oturtuyolar. o olayda beni acayip kasıyo

Ya anlatamadım.Merak etme çıksa imkanı yok oynatamazsın.Zaten oturtma işinde anlık acı var.

Not:Aile Hekimiyim

Sallama bilgi yok burda.

• quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

çıksa burda konu açamazdın sanırım

Harbidende adamın omzu çıksa acıyı bırak oynatamaz daha bunalra kafası basmıyor admın
    Buraya yazcağına kadar git birisinde yardım iste sağlık ocağına gitsene burdan biri söyleyince hemen iyileşcek sanma
    Çıktıysada geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WolfRed41

quote:

Ya anlatamadım.Merak etme çıksa imkanı yok oynatamazsın.Zaten oturtma işinde anlık acı var.

Not:Aile Hekimiyim

Sallama bilgi yok burda.

ouw ouw ouw this is a family hackem ! hep bi aile hackemiyle tanışmak istemiştim. yararlı bilgi için saolun. tırsınçlığımı geçirdiniz

• Sana Bişiy Olmaz
  • O çıkık deil bendede var agırmasını bende çözemedim ama ceyranda kaldıysan belki ondandır bende kolumu bi çekiyorum bilegimden tutup 2 -3 cm aşagı iniyor o baya kişide var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.