Şimdi Ara

Ön Amortisör Gerekli mi? Sedona 410

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 aydır Sedona 710 kullanıyorum şehir kullanımına uygun bir bisiklet değil biliyorum elimde o olduğu için acaba devam eder miyim gereksiz masraf yapmayım diye bisiklet almadım. Şuanda bisiklet satın alma aşamasındayım.Sedona 710u sürekli amortisörleri kapalı şekilde kullandım şehir içinde ama kendi bisikletimi aldığımda uzun yola da çıkacağım.Sedona 410da ilgimi geçen şey çok hafif olması(sürüş rahatlığının yanında 4. katta asansörsüz bir evde yaşayan biri için çok önemli )ama tabi bu hafifliğin ve fiyatının karşılığı olarak ön amortisör ve disk fren yok teknik bilgileri şu şekilde
    Sedona Bisiklet
    KADRO: 410
    KADRO ÖLÇÜSÜ: 44/48/52/56
    VİTES SAYISI: 3X8
    MAŞA: SEDONA ALLOY DISC
    VITES FREN KOLU: SRAM VIA
    VİTES ÖN: SRAM VIA
    VİTES ARKA: SRAM VIA
    FREN TEKTRO 837 AL V-BRAKE
    AYNAKOL: SRAM VIA 48/36/26T
    KASET: SRAM PG-820 11/32T
    ZİNCİR: YBNS8C
    JANT ÇEMBERİ: SEDONA DA-30
    HAZNE ÖN: SRAM MTH-300
    HAZNE ARKA: SRAM MTH-300
    LASTİK: SCHWALBE ROAD CRUISER 700X35
    BOĞAZ: SEDONA AS-007N
    GİDON: SEDONA HBFB11
    SELE BORUSU: SEDONA SP-359
    PEDAL: WELLGO - LU C29
    SELE: SEDONA 6076

hem genel anlamda hemde ön amortisör ve v fren hakkındaki yorumlarınızı merak içinde bekliyorum çok teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karista1 -- 23 Ağustos 2015; 9:16:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karista1

Yaklaşık 2 aydır Sedona 710 kullanıyorum şehir kullanımına uygun bir bisiklet değil biliyorum elimde o olduğu için acaba devam eder miyim gereksiz masraf yapmayım diye bisiklet almadım. Şuanda bisiklet satın alma aşamasındayım.Sedona 710u sürekli amortisörleri kapalı şekilde kullandım şehir içinde ama kendi bisikletimi aldığımda uzun yola da çıkacağım.Sedona 410da ilgimi geçen şey çok hafif olması(sürüş rahatlığının yanında 4. katta asansörsüz bir evde yaşayan biri için çok önemli )ama tabi bu hafifliğin ve fiyatının karşılığı olarak ön amortisör ve disk fren yok teknik bilgileri şu şekilde
    Sedona Bisiklet
    KADRO: 410
    KADRO ÖLÇÜSÜ: 44/48/52/56
    VİTES SAYISI: 3X8
    MAŞA: SEDONA ALLOY DISC
    VITES FREN KOLU: SRAM VIA
    VİTES ÖN: SRAM VIA
    VİTES ARKA: SRAM VIA
    FREN TEKTRO 837 AL V-BRAKE
    AYNAKOL: SRAM VIA 48/36/26T
    KASET: SRAM PG-820 11/32T
    ZİNCİR: YBNS8C
    JANT ÇEMBERİ: SEDONA DA-30
    HAZNE ÖN: SRAM MTH-300
    HAZNE ARKA: SRAM MTH-300
    LASTİK: SCHWALBE ROAD CRUISER 700X35
    BOĞAZ: SEDONA AS-007N
    GİDON: SEDONA HBFB11
    SELE BORUSU: SEDONA SP-359
    PEDAL: WELLGO - LU C29
    SELE: SEDONA 6076

hem genel anlamda hemde ön amortisör ve v fren hakkındaki yorumlarınızı merak içinde bekliyorum çok teşekkürler şimdiden

710dan farkını söyliyim ona göre

tekerleri 28 inch lastikleri ince
    aynakolu biraz daha büyük uzun yol için
    bir de hafifliği zaten amortisörden 710 14kg dir 410 12 amortiaörlü maşa 2.7kg sabit olan 700gr zaten

Kısaca önerim alım satım vs uğraşma al bi rubena 26x1.50 yol lastiği 45tl ikisi bir de 100tl ye sabit maşa 12kg lik ince lastikli 710 un olur.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Bunu bende düşündüm ama 710u sahibine geri vermek istiyorum o yüzden her halükarda bisiklet alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: karista1

Bunu bende düşündüm ama 710u sahibine geri vermek istiyorum o yüzden her halükarda bisiklet alıcam

ozaman bana kalırsa süreceğiniz yere bağlı sırf asfalt ise düz maşa alın ama toprak çakıl ormana gircekseniz kesinlikle amortisörlü
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Teşekkürlerv
  • Peki şunu sormak istiyorum.Bu tarz bir bisikletle Türkiye içi bir tura çıkan var mı?Yollar bu tarz bir bisklet için uygun mu?İstanbul içine bakarak şehirler arası yollar hakkında tahminde bulunmanın pek mümkün olduğunu düşünmüyorum.
  • Hocam bu bisikleti kullanan biri olarak yorum yapmak istedim.
    Ben sahilde 45-50 km yol yapmak için kısaca gezi amaçlı bu bisikleti tercih ettim.Bisikletten çok memnunum bugüne kadar herhangi bir sorun çıkarmadı disk frenli almama sebebim şehir içi kullanımında gereksiz ağırlık olduğunu düşünüyorum,aynı şekilde amartisörü de gereksiz olarak görüyorum sonuçta çok fazla inişli çıkışlı yolla haşır neşir olmuyorum veya kaldırımların üstünden gidip atlamak gibi bir sürüş yapmadığım gereksiz ağırlık olarak düşündüğümden bu bisikleti tercih ettim öneririm.Hafif ve güzel bir bisiklet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni yol bisikleti kullanıcısıyım. bence gerekmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.