merhaba arkadaşlar elimde 4 adet dfi mainboard marka ana kart var sorun şu üzerinde on board ses kartı var ses kartı cipseti realtek ac97 işletim sistemi xp pro sesi otomatik aratırıyorum cmedya olaraktanıyo ve ses cıkmıyo cd içinden realtek seta calıştırın ca ses kartını yükledim diyor ama aygıt yöneticisinde halla tanımıyo acil yardım lütfen simdiden teşekkürler
anakartın modeli ne ise uretici firma sitesine gir modeli yaz arat guncel driver i indir oyle dene bide kardeş
biosta bak ses ne olarak görünüyor. ona göre hareket et bence .. belki biosta hiç açık değildir ses
quote:
Orjinalden alıntı: askkalp
anakartın modeli ne ise uretici firma sitesine gir modeli yaz arat guncel driver i indir oyle dene bide kardeş
+1
arkadaslar yardımlar için teşekkürler çok ilginç bi olaymış bu ilk önce cd den realtek in setup unu yükleyip daha sonra aygıt yönticisinden de cmedya oalrak tanıtıyorsun ve ses cıkıyor ne kıll bir durum dimi ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme