Bu sıcak havalarda (ön dahil, tüm camlarda ziebart-solargard cam filmi olmasına rağmen) park konumunda araç içi ısınıyor ve klima kullanımı öncesi kısa süreli de olsa havalandırılması gerekiyor. Direksiyon başına oturulur- sol el orta parmak sürücü cam açma düğmesi üzerine, işaret parmağı yolcu cam açma düğmesi üzerine koyulur- orta, işaret parmaklarıyla ön iki camı açmak üzere düğmeler aşağıya doğru bastırırılır- hemen sonrasında kontak anahtarı sağ el ile lock(0) dan accessory(1)- takiben on(2) seviyesine getirildiğinde YALNIZCA yolcu camının açıldığı görülür kontak anahtarı start (3) konumuna getirildiğinde ve araç çalıştığında dahi durum değişmez: yolcu camı açılmaya devam eder, sürücü camı kapalıdır hala... Taki orta parmak kaldırılıp tekrar basıldığında sürücü camı açılmaya başlar Neden? Sizin araçlarda da durum bu mudur??
dostum cam filmi çokda birşey farkettirmez koyu değilse.ben aldığım gibi duruyor.istemedim yaptırmak.açıyorum klimamı en düşük ayarda içerisi gayet serin oluyor.camı araç içi çok havasızca açıyorum.dediğinede bakmam lazım hiç dikkat etmedim
hiç denk gelmedim...aracınızın markası neydi?
Konuya ve imzaya biraz dikkat lütfen..
ona dikkat etmedm pardon...ama çok ilginç bi durum...çevrenizde varmı başka bu olayı yaşayan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme