Şimdi Ara

Ön çapraz bağ kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler bi sorum olucaktı.
    3 ay önce maç yaparken dizim döndü ve ön çapraz bağım yırtıltı. O zamanlar dizim şişti kullanamadım ama sonra ilerleyen haftalarda
    düzeldiğini sandıgımdan doktora gitmedim. Şimdi ise çok sık olmasada bacagımda ani boşalmalar oluyor diye doktora gittin. Çapraz bağların
    koptugunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. İnternetten araştırdığım kadarıyla bu rahatsızlığı olanların çok sık dizde boşa kaçma problemleri
    oluyormus. Merdiven çıkarken veya yürürken. Ben ise bilmediğim dönemlerde koştum, arkadaşlarla güreştim 3 ay içinde 4 yada 5 kere hissettim o
    boşa kaçma olayını. Benim bu dizi ameliyat harici kurtarma şansım yok mudur ? Yoksa bu ameliyat ümraniye devlet hastanesinde olunur mu ?
    Şimdiden herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: omargs92

Öncelikle iyi günler bi sorum olucaktı.
    3 ay önce maç yaparken dizim döndü ve ön çapraz bağım yırtıltı. O zamanlar dizim şişti kullanamadım ama sonra ilerleyen haftalarda
    düzeldiğini sandıgımdan doktora gitmedim. Şimdi ise çok sık olmasada bacagımda ani boşalmalar oluyor diye doktora gittin. Çapraz bağların
    koptugunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. İnternetten araştırdığım kadarıyla bu rahatsızlığı olanların çok sık dizde boşa kaçma problemleri
    oluyormus. Merdiven çıkarken veya yürürken. Ben ise bilmediğim dönemlerde koştum, arkadaşlarla güreştim 3 ay içinde 4 yada 5 kere hissettim o
    boşa kaçma olayını. Benim bu dizi ameliyat harici kurtarma şansım yok mudur ? Yoksa bu ameliyat ümraniye devlet hastanesinde olunur mu ?
    Şimdiden herkese teşekkürler.

aynı şey bende de var kardeş halısaha maçında yere ters bastım,bildiğin kırıldı sandım dizi çat diye ses geldi,korktum hastaneye gitmedim 2-3 sonra şişliği indi ve sende olduğu gibi ani boşalmalar oluyo yaklaşık 1 yıl geçti hala doktara gitmedim,hertürlü maç felan yapıyorum hafif ağrılar oluyo ve tam çömelemiyorum beniimde acilen doktara görünmem lazım yoksa mazallah kıkırdaktan felan yiyo diyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.