Şimdi Ara

ÖN DİŞLERİM ÇÜRÜK ACİL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
23.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ön dişlerimin nerdeyse hepsi çürük diş fırçalamyı pek sevmem o yüzden çürümüşler ama şimdi hep fırçalıyorum zamanında hiç fırçalamazdım bi kaç azı dişime kanal tedavisi yapıldıkdan sonra fırçalamaya başladım. Neyse ön dişlerimin hepsi çürük ön taraftan bakınca bişey yok ama arkaları sapsarı ve arada ağrı yapıyorlar. Ön dişlerimden biri çürümekten yarısı gitmiş. Yaklaşık 4-5 ay önce diş doktorm ön dişlerimin ikisini kurtardı ama diğerlerindeki çürük çok derin ben yapamam dedi. Bana istanbulun avrupa yakasındaki bi üniversite hastanesine gitmemi söyledi. Hangi hastane olduğunu tam hatırlamıyorum orda kanal tedavisi uzmanları varmış orda dişlerinin kanal tedavisini yaptır dış kalıbını ben burda yaparım demişti ama okul olduğu için gidemedim ve bana ta o zaman ön dişlerini yaptır yoksa ameliyatlık olursun demişti. Şimdi merak ettiğim o dediği yerin adı tam olarak ne ve ücret ne kadara çıkar ve hepsi bir günde bitermi bütün dişlerimi yaparlarmı 1 günde?

• idil sen misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

idil sen misin

Sence kıza benzer bi yanım varmı idil midil değilim ben bu arada üniversiteyi hatırladım çapa üniversitesiydi
  • dişleri çürütene kadar aklın neredeydi de acil yardım diyosun
  • Napalım olum biz dişin çürükse git dişçiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nécromant

dişleri çürütene kadar aklın neredeydi de acil yardım diyosun

Çok üşeniyom fırçalamaya ya .s
  • SS isterük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emrah diye emo mu olur
  • İdil kanka napıyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanal tedavisi 1 günde bitebilir de bitmeyebilir de

eğer doldurulabilecek gibiyse doldururlar oturduktan sonra 30-40 dk ye işin biter

ama doldurulacak gibi değilse sinirini aldıktan sonra dişinin ölçüsünü alırlar böyle bir durum için sabah gitmen lazım ki ölçünü alsınlar göndersinler öğlenden sonra geçici dişin gelir onu takarlar 4-5 gün onunla dolaşırsın ağrı var mı ok mu diye kontrol edilmiş olur bir sorun yoksa 4-5 gün sonra gelirsin geçici alırlar ve bir yapma dişin olmuş olur
  • Bir dişciye git ve çürük olan dişlerini çektir. Sonra oraya yeni dişler taktır işlem tamamdır.

• ooo idil gel otur çay iç.
  • idil öpüşelim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo132

Arkadaşlar ön dişlerimin nerdeyse hepsi çürük diş fırçalamyı pek sevmem o yüzden çürümüşler ama şimdi hep fırçalıyorum zamanında hiç fırçalamazdım bi kaç azı dişime kanal tedavisi yapıldıkdan sonra fırçalamaya başladım. Neyse ön dişlerimin hepsi çürük ön taraftan bakınca bişey yok ama arkaları sapsarı ve arada ağrı yapıyorlar. Ön dişlerimden biri çürümekten yarısı gitmiş. Yaklaşık 4-5 ay önce diş doktorm ön dişlerimin ikisini kurtardı ama diğerlerindeki çürük çok derin ben yapamam dedi. Bana istanbulun avrupa yakasındaki bi üniversite hastanesine gitmemi söyledi. Hangi hastane olduğunu tam hatırlamıyorum orda kanal tedavisi uzmanları varmış orda dişlerinin kanal tedavisini yaptır dış kalıbını ben burda yaparım demişti ama okul olduğu için gidemedim ve bana ta o zaman ön dişlerini yaptır yoksa ameliyatlık olursun demişti. Şimdi merak ettiğim o dediği yerin adı tam olarak ne ve ücret ne kadara çıkar ve hepsi bir günde bitermi bütün dişlerimi yaparlarmı 1 günde?

hepsini 1 günde yapmaları zor sonuçta çürüğün derinse mecbur kanal tedavisi olur. o da en az 2-3 seans olur bildiğim kadarıyla. Ücret olarak bi fikrim yok

• Bazı doktorlar uğraşmamak için direk kanal tedavisi diyorlar. Benimde ön dişte çürük vardı sağolsun doktorum hiç acı çekmeden yaptı ki bayağıda sorunluydu. Sonra arkada bir diş çürüdü gene aynı doktor bu çok daha kötü dedi ama gene kanal yapmadı. Şimdi çok iyiyim çok şükür. Ama arkadaki diş tekrar ağrı yaparsa bu sefer kanal olacak galiba yani gideceğin doktora bağlı biraz... Benim doktoru istiyorsan pm at

• İdil Fırat ben.

• Ben dişimi fırçalamadan yatınca huzursuz oluyorum, ne kadar uykulu olursam olayım uyuyamıyorum. Bu insanlar nasıl haftalarca dişlerini fırçalamıyor anlamak güç...

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Ben dişimi fırçalamadan yatınca huzursuz oluyorum, ne kadar uykulu olursam olayım uyuyamıyorum. Bu insanlar nasıl haftalarca dişlerini fırçalamıyor anlamak güç...

aynen bende eskiden fırçalamazdım nadiren günde 1 veya hiç değerini kaybettikten sonra anlıyorsun tabi günde en az 2 veya 3 kere fırçalarım
  • yerim seni idil
  • emo132 kullanıcısına yanıt
    idil naber
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.