Şimdi Ara

ön panel ses girişi bağlantıları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım.Kasa olarak eski bilgisayarın kasasını kullanıyorum.Ön paneldeki ses girişini bağlamak için anakartta bir yer bulamadım.Nereye bağlamam gerekiyor bilen varmı? Anakartım ga-m68mt-s2p (3.0 revizyon)
    edit: anakartı düz tuttuğumuzda F_panel yazan yerin sol tarafına power düğmesi,led,HDD durum ışığı vs. girişlerini yaptım onlar çalışıyor(mavi,sarı,yeşil,kırmızı renkli yerlerde takılı,sağ tarafında kalan yerler boş),ama sağ tarafına takmaya çalışıncada pin'ler uymuyor yani kablo hiç girmiyor oraya...
    Alttaki fotoğraf yerini bulamadığım kablo (ön panel ses,mikrofon,usb ve kart okuyucu girişlerinin)

Buda anakartın fotoğrafı

Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 9 Haziran 2012; 10:18:46 >

• o ön panel ses baglantısı gibi degil... usb yada firewire a benziyor. takmadan once emin ol. ses baglantisida o sekilde gibidir ama daha farklı pin dizilimi icerir

• quote:

Orijinalden alıntı: exeter

o ön panel ses baglantısı gibi degil... usb yada firewire a benziyor. takmadan once emin ol. ses baglantisida o sekilde gibidir ama daha farklı pin dizilimi icerir

haklısınız verdiğiniz şema üzerine birazda görsellerden bakarak.onun ön paneldeki usb girişleri olduğunu anladım...Ama ön paneldeki ses giriş kablosu takılı oduğu halde ses ve mikrofon çıkışı çalışmıyor...Onu nasıl çözebiliriz?realtek kontrol panelinden baktığımda arka panelde takılı hoparlör olduğunu görüyor,ama ön panele taktığım kulaklık ve mikrofonu göremiyor...

EDIT: Sorunu realtek kontrol panelinden ayarları kurcalayarak çözdüm...Bir konuda daha bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 9 Haziran 2012; 10:34:56 >

• o sanırım USB girişi kardeş ses girişi öyle değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

o sanırım USB girişi kardeş ses girişi öyle değil

sorunu çözdüm...teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aux girişi ile hoparlör bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.