Başlıktaki gibi oyun,program yedeği için kullandığım Samsung usb 2.0 320 GB harddiskim var. Ara kablo ile anakart üzerindeki usb çıkışlarına bağlayınca sorunsuz çalışıyor, ancak ön paneldeki girişlerde sürekli hdd kendine reset atıp duruyor. Ancak, telefon, kamera, flash bellek gibi şeyleri ön panelden sorunsuz kullanabiliyorum. Aynı şey Samsung LCD Tv'de de var. Onda ayrı HDD için usb girişi var, ona takınca düzeliyor. Anakartım Asus F1A55M-LX Plus. Ön panel usb çıkışı kablosu için 3 tane yer var anakartda. Ben ortadakine taktım farkları bilmediğim için, onlardan olabilir mi?
Hocam bendede bazen oluyor başka pc de dene onda çalışırsa o usb girişleri bozuktur onları değiştir.
Not:Diğer aygıtların ordan çalışması bişey değiştirmez aynı sorunu 2 yıl önce yaşadım şahsen
quote:
Orijinalden alıntı: Machan
Hocam bendede bazen oluyor başka pc de dene onda çalışırsa o usb girişleri bozuktur onları değiştir.
Not:Diğer aygıtların ordan çalışması bişey değiştirmez aynı sorunu 2 yıl önce yaşadım şahsen
harddisk arka usb, ve laptop da falan sorunsuz. işte dediğim gibi sadece kasanın ön usb panelinde çalışmıyor. Acaba ön panele güç yetersizliği falan mı oluyor diye de düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: jongass
quote:
harddisk arka usb, ve laptop da falan sorunsuz. işte dediğim gibi sadece kasanın ön usb panelinde çalışmıyor. Acaba ön panele güç yetersizliği falan mı oluyor diye de düşünüyorum
Hocam üstteki mesajda dediğim gibi 2 sene önce bende segeate vardı oda ordan çalışmıyordu ama usb bellek çalışıyordu yani sorun usb girişlerinde onları değişirsen sorun kalmaz
Selam Yanlış porta takmışsınız kardeş.. Anakartta USB 1 yazan porta takıp deneyin. Eğer olmuyorsa, besleme sorunu var demektir ön port girişlerinde. Kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
Selam Yanlış porta takmışsınız kardeş.. Anakartta USB 1 yazan porta takıp deneyin. Eğer olmuyorsa, besleme sorunu var demektir ön port girişlerinde. Kolay gelsin..
+1
quote:
Alıntı : Hocam üstteki mesajda dediğim gibi 2 sene önce bende segeate vardı oda ordan çalışmıyordu ama usb bellek çalışıyordu yani sorun usb girişlerinde onları değişirsen sorun kalmaz
Anakartda ön panel usb için şu çıkışlar mevcut : USB1112, USB910, USB78. Ben 78 hariç ikisini denedim, yinede çalışmadı. Şimdi sistemi kapatıp 78 üzerinden deneyeceğim, teşekkürler
quote:
quote:
+1
USB78 e geçirdim şimdi, biraz geç geliyor 20-30 saniye sonra ama okuyor, teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme