Şimdi Ara

ön paneldeki ses çıkışında cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus p5b board üzerinde soundmax hd audio ses kartım ve aopen h600b kasam var. ön paneldeki ses çıkışına kulaklığı taktığımda sürekli cızır cuzur sesler geliyor bu gıcık sesi kesmek için ne yapmalıyım. yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altans -- 22 Haziran 2007; 0:42:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TANER 82

quote:

Orjinalden alıntı: IIPentagraMII

Arkadaşlar Ben bi sorun yaaşıyorum
    anakart üstünde bi ses donanımı var asusun sidesinden audio driveri yukledim fakat müzik dinlerken kucuk ckucuk cizirtilar gelior ve pc kasinca oyunda filan res atior nasıl duzeltebilirim bu sorunu ( ekran kartının da son surumunu indirdim updateleri yapdım ) Bu sorun format attıktan sonra olustu

arkadaşım malesef anakart üstündeki ses kartları o kadar ii degil cızrtı yapıyor bende de yapıyo yani bende o yüzden pcı ses kartı aldım 7+1 creative 30$ fiyatıses çıkışıda çok güzel tavsiye ederim ikinci soruna gelince vallahi işlemci ısısı kaç belki ısıdan kapanır bilgisayar veya power yetmiyo olabilir yani sorun olabilecek çok şey var yani ekran kartın ısınıyo olabilir malum havalar ısındı bilgisayar özelliklerini bi buraya yaz istersen belki yardımcı olabiliriz

sanırım buna yakın bi problemin var ve cevap aşagı yukarı aynı galiba

• Mikrofonu kapatmayı denedin mi.
  • o taraftaki girişleri anakartın üzerinde doğru taktığına eminsin dimi.
  • anakart üzerinde takılı çünkü kulaklığı takınca ses geliyor. mikrofon, line-in, cd sesi hepsi kapalı ama yine zırrr zırr ses geliyor. hatta pencereleri küçültüp büyüttüğümde de sivrisinek sesi gibi zııv zuuv ses çıkıyor. yani ses girişlerinden ne yaptıysam kesilmedi bu ses. sanırım ara kablosu bağlantıları yüzünden geliyor bu ses. yani çözüm var mı bilmiyorum. bazı bilgisayarlarda line-in veya cd sesini kapattığımda cızırtı kesiliyordu ama bunda olmyor işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.