Şimdi Ara

ön takım sallantı sorunu için yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. el aldığım, SYM symhpony sr 125 motorsikletle 1 hafta sonra şöyle bir sorun ile karşılaştım, düz yolda giderken birden ön takım sallandı, şuan normal giderken gidonu hafif salladığımda ön tekerden yukarıya doğru ciddi bir sallantı/dalgalanma oluyor,
    neyden yapıyor olabilir ya da normal bir şey de ben mi sonradan mı fark ettim,

Ayrıca motorun lastikleri orjinalde ön 110-70, arka 110-70. adam ön tekere 110-80 lastik takmış, bu sorun olur mu?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracus -- 19 Ekim 2015; 14:36:10 >

• Bu alet arızalandığı zaman hangi tamirciye götürmeyi planlıyorsan hemen o tamirciye götür bence. Bu soruyu soran kişi mekanikten motordan filan anlamıyor demektir. Verilecek öneriler motoru kurcalayıp daha kötü etmene yol açabilir. Gerçi tamircinin ne yapacağı da biraz şansa kalmış, ama olsun, onun şansı biraz daha fazladır inşallah.
  • Yetkili servisine götüreceğim zaten, Fikir edinme açısından soruyorum, bu tarz bir sorun ile karşılasan olmuş mu, neyden olmuş vb.?
  • büyük ihtimalle ön takım yamuk muhtemelen kazalı. Lastikten olacağını sanmıyorum ama öne 110/80 takılmasından belli. İstanbul'daysan Kartal otosanayide Altan motor var en iyi SYM servisi orası.
  • Bursadayım, motoru aldığımdan beri 75 km. gittim böyle bir sıkıntı yoktu, ön grenajı çıkardım kaza ile ilgili bir emare yoktu ama ön grenaj daha önce sökülmüş.
  • Bilyelerde sıkıntı vardır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Bilyelerde sıkıntı vardır bence.

Benimde aklima bilyeler geldi ama mudahale edilebilecek bir yer değil, bakalım servis ne diyecek. ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.