Şimdi Ara

Ön tampon boyası dökülme ve çatlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 yaz ayında kaza sonucu ön tampon sol taraf dişleri kırıldı ve VW yetkili servis tarafından tamir gördü ve boya işlemi uygulandı. Hasarı ve boyamayı kaskomdan hallettim.
    Aradan 8 ay geçtikten sonra sis farlarının etrafında boyaların kabuk gibi kavladığını gördüm. Dahada ilginçti kavladıkça Kırmızı boyanın altından kırmızı boya çıkıyo. Bunu pek fazla önemsemedim fakat dün tamponun bir çok farklı noktasında 2-3 cm uzunluğunda boyada çatlaklar gördüm.
    Servise götürdüğümde exper ile görüşüldü ve bir kez daha boyanması için randevu verildi. fakat şöyle bir muameleyle karşı karşıya kaldım "bir kez daha boyayalım ama bir daha garanti veremeyiz böyle bir durumun olup olmayacağını" dendi.
    Boya altından boya neden çıkar?
    Sonuçta bu işin bir kuralı kaidesi vardır. Düzgün yapıldığında böyle bir sorun olma ihtimali yüksek mi?
    Bir daha boyaya garanti veremeyiz demeleri doğru mu?
    Boyama işlemine gittiğimde fatura vs bir döküman alıp yeniden böyle bir boya atması çatlaması şikayetim olursa gerekirse mahkemeye kadar gideceğimi düşünüyorum. Bu işten anlayan arkadaşlardan bir fikir ve yol haritası alırsam sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taho26 -- 21 Haziran 2017; 23:14:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski boyayı kazımadan zımpara atmadan sallamasyon iş yapmışlar.Altından siyah tampon plastik çıktı deseydiniz o zamanda astar atmamış olurlardı.
    Boyanın üstüne boya zaten tutmaz işte böyle kavlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şartlarda tampondaki boya kazınıp-astar atıp-daha sonra yeni boya atılması gerekiyor değil mi? İşlek sıralaması bu mudur? Boya çatlaklarıda o yüzden mi olmuştur?

Akşam fotoları çekip koyucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taho26 -- 22 Haziran 2017; 6:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.