Şimdi Ara

Onayım Bilgim Dışında Taahüt Süresinin Değiştirilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET ile 03/02/2016 tarihinde sona eren taahütnamem bilgim ve onayım dışında 2017 yılına kadar uzatılmış bulunmakta. 03/02/2015 yılında Çağrı Merkezleri üzerinden mevcut 24mb'a kadar olan paketimi yükseltme talebinde bulundum, ve 1 sene taahüte onay vererek 50 mb'a kadar olan tarifelerine geçiş yaptım. Taahüt süremin bitişinin ertesi günü Online İşlemler kısmında 04/02/2016 tarihinde mevcut tarifemin bitiş süresinin 01/02/2017 olarak güncellendiğini gördüm(O güne kadar kampanya bitiş tarihi 03/02/2016 olarak gözüküyordu). 04/02/2016 tarihinde Müşteri Hizmetleri ile görüşüp konu hakkındaki şikayetimi ilettim ve tarafıma dönüş olmadı ardından 14/02/2016 tarihinde Web Siteleri üzerinden şikayette bulundum, 15/02/2015 tarihinde telefon ile tarafıma dönüş yapılarak telefon ses kaydımın dinlendiği ve 2 yıllık taahüt için onay verdiğim söylenildi (2017 Şubat Ayına kadar), ses kaydına erişim istediğimde ise güvenlik sebepleri ile bu kaydı benimle paylaşamayacaklarını, ancak savcılık yolu ile bu ses kaydına ulaşabileceğim bilgisi verildi.

Şu an sadece savcılığa şikayette mi bulunabilirim ? BTK bu konu hakkında yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimmy -- 15 Şubat 2016; 23:17:35 >

• Tüketici haklarına git olmadı savıcılığa gidip suç duyurusunda bulun btk bimer ne varsa yaz gitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.