Şimdi Ara

ONBOARD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ONBOARD EKRAN KARTIM VAR
    DIGER EKRAN KARTIM BOZULDU OYUNLAR FELAN AÇILMIYOR YARDIM EDECEK VAR MI ?
    GEREKLİ PROGRAM DRIVER VS VS BU ŞEKİLDE OLUNCA DA

S3 GRAPHICS DIYE BİRŞEY YUKLEMISDIM ONCEDEN
    DÜZGÜN ÇALISIYORDU ŞİMDİ YÜKLEDİĞİMDE DE ÇALIŞIYOR FAKAT MAVİ EKRAN GELİYOR KARINCALI Bİ ŞEKİLDE YANI YAZILAR VAR AMA OKUNMUYOR
    SONRA RESET ATIYOR PC KENDİNE

BİLGİSAYAR WİNDOWS 7 ULTİMATE ONCEDEN VİSTAYDI XP YAPTIM ŞİMDİ WİNDOWS 7

ONBOARD

ONBOARD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan@ -- 16 Haziran 2016; 18:50:27 >

• gokhan@ G kullanıcısına yanıt
    güncell
  • işlemci modeli ne?
  • Kardeşim muhtemelen onboard ekran kartın oynadığın oyunu kaldıramıyor ekran kartına fazla yük bindiriyorsun. Yeni bir ekran kartı alana kadar onboarddan sadece webde gezinme yapmaya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GitaristMavi kullanıcısına yanıt
    cs 1.6 online fazla bi yük bindiriceğini sanmıyorum ayrıca oyun oynamasam bile onboard ı s3 graphıcs dıye bı drıver vardı onu yukluyorum oyun oynamasam kendi kendine kapanıyor belli bir süre sonra mavi ekran geliyor pc kendine reset atıyor
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    intel pentium R (d) gibi bişeydi sanırım
  • http://ark.intel.com/products/27512/Intel-Pentium-D-Processor-820-2M-Cache-2_80-GHz-800-MHz-FSB

onboard ekran yokki hiç bir oyunu açmaması lazım öyleyse sıkıntı yok eğer ki bir kaç oyunu açıyorsa bile sıkıntı başka galiba...
    oyun acılıyor kardeşim mesela cs 1.6 onlıne oyuna gırıyorum sowftware acıyor oyunu sonrasında s3 graphıcs dıye bır program vardı onu yukledıgımde ıse opengl ye alabılıyordum yanı kalite yükseltebiliyorum fakat sonrasında reset atıyor pc kendine mavi ekran geliyor kani yazılar cıkıyor ama o yazılar okunmuyor bulanık yani verdiğiniz link ney acaba ?
  • pentium d de herhangi bir onboard olmadığına dair bilgi...
     ONBOARD
  • Ekran kartın (Onboard) grafiği işleyemiyor. Sen oyun oynama tavsiye.

• GitaristMavi kullanıcısına yanıt
    yanlız ben bu ekran kartıyla eskiden metin 2 cs 1.6 cs 1.8 call of duty 2 felan oynadım anlamadığınız bu şuan niye oynanmıyor
  • Temiz bi windows 7 home basic çek driverda güncelle. Düzelebilir.
  • Ekran kartı işlemcide değil anakartta bu 1.
    İkincisi bios ayarlarına gir.load setup default de.sonra save and exit de.
    Ucuncu olsrak programlardan önceki ekran kartı sürücüsünü kaldır.amd ise amd yi nvdia ise nvdia yı.
    Ardından aygıt yöneticisini aç.goruntu bağdaştırıcıyı kaldır.eğer yazılımı sil derse evet de.
    Dördüncüsü bilgisayarı resetle.sonra ekran kartı sürücüsünü yükle.hatta googleden modeli arat güncel sürücü varsa yükle.

Çok birşey bekleme o ekran ksrtından ama cs yi açması lazım.ama steamden oynuyorsan sıkıntı olma ihtimali var çünkü oyun motoru yeni.

• Surdan bi şansını dene sürücü için
    http://www.s3graphics.com/en/drivers/download_drivers_option2_result1.aspx

• Yossi Kohen kullanıcısına yanıt
    attığım resimlere göre bir sürücü linki verebilirmisiniz acaba ? işlemci ile ne alakaysa bende anlamamıştım ama :D neyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.