Şimdi Ara

Onboard E.Kartı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onboard ve bios ayarlarında anlayan rica etsem bu konuda bana yardımcı olabilirlermi. Şimdi benim ekran kartı intel onboard adı :

İntel ® 82945G Express Chipset Family

Belleği : 224 MB
    Sürüm : 6.14.0010.4926

Biostan ekran kartım 64 , 128 ve 224 mb ye ayarlanabiliyor. ben 224 mb yaptım. Ramden yemedi. Ancak sanırım performansta bir düşüklük yaşattı. Sorularım ise şunlar :

1-) ekran kartımın boyutunu arttırarak oyunlarda daha iyi performans sağlayabilir miyim ?

2-) Onboard ekran kartının boyutunu çoğaltmakla hata mı ettim ? Performansta bir etki yaratır mı ?

Donanımdan anlayan üyeler yanıtlarlarsa sevinirim.

Ayrıca ben bu ekran kartım ve 1 gb olan ramimle point blankı rahat oynayabilir miyim ? Oynarken kasıyorda. Lagdan olduğunu sanmam netim gayet hızlı 8 mbps.

• o ekran kartı ile ne yaparsan yap performans alamazsın onboard ekran kartları oyun için değildir .
  • Ya biliyorum onu. Ama 2007 - 2008 -2009 yıllarında çıkan oyunları rahatça oynayabiliyorum ama şu soruam cevap verseniz.
  • Onboard ekran kartı ile çoğu oyunu oynayamazsan, oynayabildiklerini de en düşük grafiklere alıp bir ihtimal oynayabilirsin. Zaten 256MB olup kalanını RAM den yemeye başlayınca takılmalar da başlar oynayamazsın doğru düzgün.
  • nasıl daha rahat oynayabilirim peki ? Bir arkadaşım 224 mb yi 64 mb ye azaltmamı önerdi ve e.k nin ramininin çok kullandığıımı bu yuzden donmalar olduğunu söyledi. Doğru mu peki 64 e indirsem mi ?
  • Başka yardım edebilecekler yok mu ?
  • yeni bir ekran kartı alcaksın bunun bir çözümü yok onbord ekran kartı ufak tefek işler yapmak içindir öyle büyük boyutlu oyunlar oynayamazsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun için ses kartı tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.