Arkadaşlar aşağıdaki sistemi toplamaya karar verdim.Şu an için oyunla uğraşmayacağım için onboard ekran kartlı bir sistem hazırladım.Yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Arkadaşlar belirtmek isterim ; overclock kesinlikle yapmayacağım ve Intel sistem düşünmüyorum! :)
ASUS - TA9A1 MSI - K9AG NEO2-DIGITAL AMD - ATHLON 64 X2 5200+ AM2 GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 veya 2x1 GB VERITECH DDR2 800(overclock yapmayacağım için kararsızım) SAMSUNG - 320 GB SATA2 16 MB NCQ(seegate'in sesli çalışmasından dolayı kuşkularım var) LG - H44N LOGITECH LX300 KABLOSUZ KLAVYE+MOUSE AIRTIES RT211 ADSL2 MODEM CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 24 BIT CREATIVE T6060 HP 2360C
Ek olarak bu parçaları Kadıköye gidip elden almayı düşünüyorum.En ucuz nerden alabilirim??Elimdeki parayla alabileceğim en iyi sistem bu olur diye düşünüyorum,Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Gürültü konusunda hassas isen o kasayı almamanı tavsiye ederim. Güle güle kullan, güzel olmuş.
Aslında ben aopen h600b almayı düşünüyordum ama o sistem için asus ta9a1'in yeterli olduğunu düşündüm.Ayrıca h600b'nin de gürültü çalıştığını duymuştum.60$ + kdv'ye kadar bir kasa önerebilir misin?Diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum,teşekkürler.
Fiyatlar genelde yuksek ve gürültü fazla. Ben olsam hoşema giden markasız(codegen olabilir) bir kasa alırım, bir tanede psu, özellikle fsp 400 Watt. Birkaç ayarlama ile sorun yasamadan yıllarca kullanırsın.
ben frisby kasa kullanuıyorum 400w psu.yanda neonlar var falan fiyatıda 35 dolar