Şimdi Ara

Onboard Ses Kartımı Tanıtamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI ms7043 board ve Via vt8237 chip var. Bilgisaayarda daha önce win98 vardı, sonradan xp kuruldu. cd'si olmadığı için ses kartını tanıtamadım. Bir sürü driver buldum ama hiçbirisi fayda etmedi. Ben mi beceremedim acaba? Yardım edebilirseniz teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Push The Tempo -- 7 Nisan 2006; 11:12:26 >

• AC97 yok mu? onu kurman gerek. Bir de Biostan Onboard Audio Device'ı etkin hale getirmelisin
  • via audio device diye bişeyler kuruyorum ama AC97 mi bilmiyorum. Ama biosda onboard audio device etkin durumda.
  • MSI DA MS7043 DİYE BİŞEY GÖRÜNMÜYOR. PT88 NEOV GİBİ BİŞEYLER YAZIYORMU MODELİNDE?
  • PX8 - NeoV
  • İŞTE :http://66.96.84.4/support/dvr_exe/mbd_dvr/VIA_VT1617_VP001.zip
    ESKİSİNİ KALDIR BUNU YÜKLE DÜZELMEZSE BENDE BİŞEY BİLMİYORUM!!
  • valla her türlüsünü kurdum meretin, verdiğini de kurdum ama bir türlü olmuyor. Denetim masasından ses ayarlarına girdiğimde aygıt yok diyor!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet Kartını Görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım eski sistemin win98'miş. Eğer üretici windowsXP ya da en azından win2000 driver'ını çıkartmadıysa hiç şansın yok...
    Bir de driverguide'ı dene. driverguide.com'dan sürücüsü var mı bi bak bakalım.En geniş veri tabanı orada...
  • sanırım driver guide da vardı. ama oradan da indiremedim, üyelik falan mı istiyordu? yapamadım orayıda. üyeliği olan varsa yardımcı olabilir.
  • driverguide.com
    k.adı : drivers
    şifre : all
  • çok teşekkürler!!
    sağolasın!!!!
  • ÜYELİĞİ TAMAMLANMIYOR BURANIN DA YAAA!! BÜYÜK EZİYET VERDİM AMA BUNA DA Bİ EL ATSAK NASIL OLUR???
  • zaten üye olmayacaksın. yukarıda verdigim kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapacaksın. login'den...
  • tamam, zaten öyle yapıyorum ama başka bi ekran geliyor -reklamlı- ya evet seçip kredi kartı numarası falan istiyor, hayır seçemiyorsun bile
  • dün komple bununla uğraştım ama hala bi sonuç yok! başka bi tavsiyesi olan var mı?
  • bak ilk olarak biostan o/b sesi aç sonra anakartının cd sinden sound böl. kur
  • zaten sorunda burada başlıyor. anakartın cd'si yok!
  • (TARİH:19.08.2006)- HALA BİR ÇÖZÜM BULAMADIM, YARDIM LÜTFEN
  • yeni üyelik al o zaman driverguide den gerci arkadaş sana vermiş kullanıcı adı ve şifresini. gerçi onun verdiği şifre ve kullanıcı adı genel. ama yinede olması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.