Şimdi Ara

ONBOARD VGA EKRAN KARTI TAKTIM OLMADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gigabyte g41 combo onboard vga anakart var. normal ekran kartı takarsam onboard devre dışı kalmıyor. hem harici ekran kartı açılıyor. hemde onboard. harici ekran kartında kapatırsam, açarken monitöre veri gelmiyor. onboarda takarsan görüntü geliyor. onboardda takılıyken kapanırsa tekrar açarken bu seferde harici ekran kartına görüntü geliyor. biostan ne yaptımsa olmadı. normalde harici ekran kartdı takılırsa onboard devre dışı kalması gerekiyor. arkadaşlar ne dir sıkıntı öğrenebilirmiyim...

• enteresan bi durum bilgimin yettiğince sana fikir veriyim ilk önce bi cmosu sıfırla ondan sonra biostan onboard ekran kartını disable et bi dene . bide olmaz ama anakartın üstünde belki bi jumper olabilir ekran kartı için bi bakmanı tavsiye ederim şimdiden kolay gelsin
  • anakartın pilini çıkardım taktım olmadı. biostan onboardı kapattım açtım vs olmadı. jumper dediğiniz anahtarmı, ilk sefer onboardlı kart kullanıyorum. açıklayabilirmisiniz..
  • Bazı anakartlarda harici vga taksanda onboard kartı biosdan manuel devre dışı bırakman gerekiyor. Yada açılış önceliğini PCI-e / AGP hangisi varsa ona vermen gerekebilir.
  • nasıl yaptımsa olmadı biosta onboard için 3 seçenek var. nasıl denedimse olmadı onboardı kapattım pc açtım yine olmadı. anakartı yeni aldım. bu anakart arızalı olabilirmi. harici ekran kartı çıkardığım zaman problem olmuyor. harici ekran kartında sorun olabilirmi.
  • Yada açılış önceliğini PCI-e / AGP hangisi varsa ona vermen gerekebilir

yukarıda yazılı seçeneğe eve gidince bakacağım. bu çözüm olabilir belki,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.