Şimdi Ara

Onbord ekran kartına kaldık. YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgiayara format attım. işlemcilerin turbo özelliği biosdan açılıyordu. format attıktan sonra işlemcilerin turbo özelliği çalışmadı. biosa girip baktım. ayarlar durmasına rağmen çalışmadığını gördüm. bende bios da default ayarlları geri yükle dedim veeeeeee bizim ekran kartını görmemeye başladı. açılışta ekran kartı yerine onbord ekran kartını görmeye başladı. aygıt yöneticisinde gtxx 660 olarak görünüyor ve düzgün çalışıyor diyor. ancak başlangıçta onbord ekran kartından bşalıyor. sizce sorun ne ve nasıl yapılır. sürücüyü tekrar yükledim. sorunsoz sekilde yüklüyor ancak devreye girmiyor. sistem imzada var.yardım ederseniz seviniim. müşteri render bekilyo :)

• masa üstü ise onboarddan nasıl calışıyor ?
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    biosu default yaptıktan sonra görüntü gelmedi. bende onborddan da ekrana kablo bağladım ve görüntüyü ordan alıyorum şuan. normalde pc ilk açılırken gtx 660 in bios u yüklenirdi. şimdi onbord ekran kartının bios ekranı geliyo. hemde 8 mb lık :)
  • numannuman N kullanıcısına yanıt
    ekran kartını arkadaşın pc varsa tanıdık falan ona götür ekran kartını tak görüntü veriyormu diye eğer veriyor ise anakartın biosunu sıfırla ayarları tekrar yap
    ofiste ikinci bi pc im var ona takıp bakacamda biosu sıfırlayınca ekran kartı bozulacaksa ohooo:) bios şuan ayarlar sıfırlanmış halde ateç aygıt yöneticiside görüyor ekran kartını bi sorun yok. ekran kartının biosunda bi sorun var.başlangıçta devreye girmediğinden onbord devreye giriyor sanırım.
    anakartın biosunu bilmiyorum benimki msi o yüzden ayarı olabilir onbordmı haricimi diye secenek vardır onu bir bakın
    evt öyle bi ayar var. auto daydı. ordanda seçtim denedim ama yok yani deli etti vur kır diyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    başka bir pc de dene o zaman olmadı bozulmuştur garanti var ise yolla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.