Bildirim
onbord vga lı p3 makinadan sürekli gelen beeep sesi
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eğer biosunuz award bios ise Sürekli uzun bip sesleri: DRAM hatası anlamına geliyor. Elinizdeki mevcut ramlerden başka ramlerle denemenizi öneririm. Ramlerin slotlara tam olarak oturup oturmadığınada dikkat ediniz. -
anakartın üzerindeki herşeyi söktüm
işlemciden başka birşey kalmadı hala aynı sessss -
quote:
Orjinalden alıntı: Güven82
anakartın üzerindeki herşeyi söktüm
işlemciden başka birşey kalmadı hala aynı sessss
Hocam ne olduktan sonra böyle olu bu sistem. Parçaları yenimi deniyorsunuz? -
makina aslında bazen açılmıyordu. yani hdd den boot etmiyordu sorun oydu ilk gelişinde. geldi gördümki ekrandada bit titremem var. cep telefonu çaldığında olduğu gibi . sahibide söyledi böyle birşey vardi ye. ondan sonra makinayı resetledim gene açılmamazlık yapacakmı diye. bu sseferde bu sorun ortaya çıktı -
Hocam diğer bileşenlerden eminseniz anakartta baya bir sorun var galiba. Kondansatörleri ffalan kontrol ettinizmi. Kondansatörlerde şişme falanv varmı. Tam baş belası bi alet bulmuş gibisiniz işiniz zor. Bütün bileşenleri teker teker başka makinelerde denemekte fayda var. Ama board başınızı baya ağrıtacak gibi. -
bord çok berbat bütün bileşenleri çıkardım. pwr,rst.hdd led, pwr led kablolarını bile çıkardım anakartı boşa çıkardım hiç bir yere temas etmiyor makina hala ötüyor. -
HOCAM EĞER BEEEP SESİ UZUN UZUN GELİYORSA SORUNUN RAMDEDİR AMA KISA KISA VE SIK ŞEKİLDE GELİYORSA ANAKARTINDAKİ ONBOARD OLAN VGA DA SORUN WAR EK OLARAK Bİ EKRAN KARTI TAKMAN LAZİM 64MB MX400 ALABİLİRSN 20 YTL FLNDİR -
ses uzun uzun geliyor. anakartta hiç birşey takılı değil. sadece cpu var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- bilgisayar klavyeyi görmüyor
- cable not connected ne demek
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- img dosyası açma
- telefon şarj olmuyor
- iso dosyası nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- udf dosyası nasıl açılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X