Şimdi Ara

öncamları açınca lpg kokusu geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı . renoult 21 aracıma lpg taktırdım. Arac giderken ön iki camı açtığımda içeriye lpg veya benzin kokusu geliyor. tamircim gelmemesi lazım dedi. fakat aracın içine kokuçok geliyor. bunun sebebi sizce ne olabilir..

• eksoz sisteminizde kaçak vardır
  • Bence cama ateşle yaklaşmayın yazısı yapıştır.
    Ayrıca Allah korusun yinede yangın söndürme sistemlerini kontrol et mutlaka!
    Lpg sisteminide doğru düzgün bir yerde kontrol ettir. Bu işin şakası olmaz!
  • kokunu gelmesi için kaçak olması gerekir. ön camdan değil motorun içinden sızıyordur koku...
    dedektörle kaçak kontrolu yaptırın
  • Aracınız da kaçak vardır camları açınca hava akımından dolayı koku artıyordur.Ayrıca araçdaki sistem normal sistem ise ayarı çok bozuksa da yapabilir saygılar sunarım
  • tamirciler tabii ki gelmemesi lazım derler. sen onlara kulak asma. teoride akaryakıt fiyatlarının da yükselmemesi lazım ama...
  • ARAÇ LPG DE ÇALIŞIRKEN DEDEKTÖRLE KONTROL YAPTIR. Bİ YERDE KAÇAK VAR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

tamirciler tabii ki gelmemesi lazım derler. sen onlara kulak asma. teoride akaryakıt fiyatlarının da yükselmemesi lazım ama...

süpersin
  • Arabanın içinde koku yok sadece ön camları açınca geliyor.Kaçak testinide yeni yaptırdım.Büyük ihtimalle ön kaputtaki havalandırma deliklerinden geliyor diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.